Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fóti kismamák fórum

Fóti kismamák (beszélgetés)

❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯
543. Diamka
2009. nov. 25. 14:58

Sziasztok!

Hát jobbulást a gyengélkedő Zizinek, a többi gyerkőcnek meg egészséget. Na és persze nektek is!

Hát én sebészetről nem tudok:-(

Csuti, igen, az épülő pizzéria felett közvetlenül. Sajnos dolgozom, úgyhogy hétköznap kb. csak 7 körül érek haza:-( Peidg úgy kerestük Robin Hoodot:-) Állítólag jön újra a stáb forgatni Fótra:-)

Képzeljétek, holnap megyünk 4 D-s ultrahangra:-) Annyira várom már.

Ja, szerettem volna a véleményeteket kikérni az őssejtes dologban. Volt valaki közületek, anyukák, akik ezt igénybe vettétek?

542. VTünde
2009. nov. 24. 19:06

Melinda, 2 hónap? Az nagyon hosszú..

Remélem Nórinál hamarabb elmúlik.

Dóri passzolom a sebészetet.

2009. nov. 24. 17:19

hú, ez a benőtt köröm nagyon rossz. nekem is volt.

tényleg sebészet, nekem a bőrgyógyászaton csak kenegették, de nem javult. de sajna nem tudom, h van-e sebészet, de nem hiszem , h lenne, inkább dunakeszin.

2009. nov. 24. 17:10

Ezt a varázskifestőt hol lehet kapni?

Lányok nem tudjátok itt fóton van sebészeti rendelés? Apánknak benőtt a körme és jól be is gyulladt neki, így ki kellene vágatni, vagy mi, azt meg állítólag a sebészeten szokták...

2009. nov. 24. 16:33

Dia, Csuti, aranyosak a fotóitok :)

Dóri, A gyerekek is nagyon aranyosak a naplóban.

Tünde megkérdeztem a rokonunkat, aki szintén bölcsibe szoktatja a lányát és nekik már elmúlt a reggeli sírás. ez 2 hónap volt.

de az első lányánál 4, aki most már imádja, már ovis.

A óvónénik azt mondják, h a legsírósabb les za legjobb ovis végül. szóval kitartás!

538. VTünde
2009. nov. 24. 13:10

Sziasztok!

Megvagyunk:)

Dóri Mikura kapja a füzetet,majd megírom, de tök jók vannak, olyat akarok majd még venni Neki, ami varázskifestő: csak vízzel kell "festeni" és színes lesz a kép.Karira jó lenne.

Gyógypuszik mennek Zizinek!

Kismamáink hogy vannak?

2009. nov. 24. 12:21

sziasztok

mi is megvagyunk :)

Mamáztunk a hétvégén, kicsit meg is hosszabbítva a hétvégét, mert vizsgáztattuk a kocsit.

tegnap már szerencsére gyorsan hazaértünk.

Jó volt ez a pár nap, mint egy kis nyaralás.

és még fodrászhoz is eljutottam :)

2009. nov. 24. 10:28

Sziasztok!

Zizi még mindig taknyos, szerencsére Tom nem.

Eléggé romokban a lakás :p de ez lassan mindennapos látvány lesz...

Meli szombaton lesz kerekítő, zenebölcsi meg megint elmarad :( Jöttök kerekíteni?

Tünde a muúltkor olvastam, hogy vettél Nórinak foglalkoztató füzetet a postán. Bevált? Most keresnék vmi hasonlót Totónak, hátha valami végre leköti ebben a nálas szutyok időben.

535. Csuti25
2009. nov. 24. 10:08

Szia!

Nekem mindkét megszólítás tökéletes. Nagyon sokan Csutiznak, az egész rokonság meg barátok is. Gyerekkoromban is mindenki így hívott a faluban, szerintem volt, aki nem is tudta a rendes nevemet. :D

Jaj szegények, hát a Robin Hoodos falut már lebontották, ha jól mlékszem tavasszal. Befejezték a forgatást és elcuccoltak. Még a kis tavat is betemették. Szóval a lőtér (ami kétirányból sorompóval zárt) volt maga Robin Hood falu helye. Pont felettünk van. A Nyárfa 24-ben lakunk. Pl onnan lehet megismerni, hogy egy nagy szürke masztiff a házőrző. :)

Tényleg jó környék egyébként, attól függetlenül, hogy közel van a főút és a vasút, tök csendes.

Ti meg akkor az épülő pizzéria utcájában laktok, csak feljebb? Azt halottam, hogy az onnan induló kis erdőt elkezdték kitermelni, valahol a kisalagi rész felett. :( Pedig ott még mókust is láttam egyszer. Néha arra sétálok a kutyával. Hétközben nem vagy otthon mostanában?

Nagyon eltűnt mindenki, de talán benéznek hamarosan a topikba.

534. Diamka
2009. nov. 24. 09:00

Sziasztok!

Gondoltam, már pár nap után bejelentkezem.

Hogy vagytok?

Csuti, te most a Csutit szereted jobban, vagy a Juditot? Vasárnap felétek sétáltunk, próbáltam kitalálni, hol laktok:-) Elmentünk a lőtérhez, de sajnos a Robin Hoodos falut nem találtuk meg. Majd legközelebb. Egyébként tényleg kb. 10 percre vagytok tőlünk:-)Jó az a rész, ahol laktok, arra még sosem voltam, csak vasárnap.

533. Csuti25
2009. nov. 22. 19:20

Danica, köszi! Végülis a párom megoldotta nekem. :)

Tünde, köszi! :)

Megkérdeztem neked a youtubeos letöltést. Vannak ilyen programok, hogy Tubetilla, 1-click vagy Easy youtube downloader. Írd be a google-be hogy youtube download és lesz egy csomó találat.

Nekem egyfolytában nyomul a gyerek fölfele a lábaival. Szóval hiába ereszkedett lejjebb, most is elég kényelmetlen. :D

532. VTünde
2009. nov. 22. 18:05

Sziasztok!

Dia, Judit gyönyörűek a pocik!!!!

Hogy vagytok Mindenki?

2009. nov. 22. 16:43
Úgy kezdődik, hogy kacsacsőr a href. Ezt be kell másolni a bemutatkozó szövegrészbe, vagy a naplónál a bejegyzéshez, vagy ott a fejléchez.
2009. nov. 22. 16:41
Azt a szöveget kell bemásolni, ami href-fel kezdődik, ha mindenigaz, de mindjárt megnézem :)
529. Csuti25
2009. nov. 22. 13:13

Segítség!!!

Nem igaz, hogy nem jelenik meg a vonalzóm az adatlapomon, pedig már beírtam minden formában, ahogy csak tudtam. :D

2009. nov. 21. 11:43
Ez jó kérdés :)
527. VTünde
2009. nov. 21. 11:18

HaLI!

Csajok, YouTube-ról milyen progival tudok letölteni?

526. Csuti25
2009. nov. 20. 19:41

Juj, Meli ez nagyon durva! 5 óra! De a lényeg hogy renben odaértetek.

Én is szerencsésen megjártam a dokit. NST tök jó, méhszáj még nem nyílt ki és azt mondta jól éreztem, hogy lejjebb ment a gyerek. Innentől kezdve zöld utat adott a szülésnek. :)

A méhszáj vizsgálat nem volt kellemes. :/

2009. nov. 20. 18:38

sziasztok

na, mindenki szerencsésen hazaért?

Mi most Félegyházán vagyunk és a 1,5 órás utat 5! óra alatt tettük meg reggel. de legalább rendben ideértünk.

hatalmas köd és dugó volt az autópályán. végül a 4-es úton jöttünk.

2009. nov. 20. 15:02
Ja lehet csípőn is, de azok jellemzően félvállra terhelnek, ki-beszállós kiruccanásokra mondjuk jó lehet :)
2009. nov. 20. 14:50

Dunakeszin, újpesten szokott tanfolyam is lenn, és Gödöllőn, meg talán palotán hordozós klubb is van, ott is biztosan segítenek, ha kell :)

Meg ha belejövök akkor talán én is fogok tudni segíteni :)

522. Csuti25 (válaszként erre: 520. - Danica16)
2009. nov. 20. 14:30

Köszi az infót és a véleményed! :)

Remélem, hogy jól elsajátítom majd a hátonhordozást és akkor sokáig tudom majd hurcolni a kicsit. :)

2009. nov. 20. 13:29
Ja Meli ma elmarad a zenebölcsi, mert beteg a csajszi, aki tartja. Jövő szombaton elvileg kerekítő is lesz :)
2009. nov. 20. 12:55

Elől szerintem már nem sokáig fogom vinni, mert egy elnyúló bevásárlást már "megérzek", most majdnem 5 hónaposan 6kiló körül van vagy valamennyivel több mint 6 kiló.

Háton még nem tudom, nem rég kezdtünk edzeni rá. Már jókat alszik rajtam :)El még nem indultunk így...

Abból tudok csak kiindulni, hogy jól megkötve Tom súlyát sem szoktam érezni, akár még 2 évesen is lehet hátul, vagy ameddig igényli... Persze Tom még mindig alig több mint 11kiló, és csak rövidtávokon volt a hátamon...

519. Csuti25
2009. nov. 20. 12:50

Aha, értem. És Lizi hány kiló most?

Szerinted hány kilós korig fogod/fogom tudni kényelmesen hordozni? Bár gondolom ez ember és fizikai állapot függő is.

Én tervezem hogy úgy fogok majd kutyátsétáltatni, hogy magamra kötöm a kicsit. Aztán majd meglátjuk ez mennyire lesz jó ötlet, mert a kutyánk nem egyszerű eset. :D

2009. nov. 20. 12:44

Tomot csak hébe-hóba, de őt kicsinek se nagyon, akkor még csak egy kengurunk volt, ami kényelmetlen volt, és nem tudtam egyedül felcsatolni :p

De ha rossz napja van szeret a hátamon lenni, mikor legutóbb fülgyulladása volt, és még nem jöttünk rá mi a gond, akkor sokat volt a hátamon :)

Meg a postaládát szoktuk úgy megnézni :)

Többnyire mostmár Lizi utazik rajtam, de volt egy vagy két alkalom, hogy mindkettőt felkötöttem, egy kendőben elől, a másik Mei tai-ban hátul :p De így nem mozdultunk ki inkább :D

517. Csuti25
2009. nov. 20. 12:29

Uh, én csak 2 balesetről hallottam még reggel a rádióban. Kár hogy a dokim szombati gödöllői rendlése elmarad, ezért kell az Örsre mennem. :(

Nem mondod hogy még mindig furcsálják a hordozókendpt??? Én azt hittem már elfogadott dolog. Én már be is szereztem, mert sokat szeretném majd használni. Már a kötsi módokat is tanulgatom youtube-os videókról. Tomot hordozod még?

516. Danica16 (válaszként erre: 515. - Csuti25)
2009. nov. 20. 12:18

Akkor csak nagyon óvatosan, az emberek ilyenkor is őrültek, apa mondta, hogy mikor jött haza akkor pakoltak tréllerre a 2esen húsz! autót, tömeg karambol volt...

Reggel menni akartam gyerekkel a matchba, de inkább lebeszéltem magam a gyalog túráról is :p Pedig Tomnak már beszereztem egy láthatósági mellényt a késő délutáni zenebölcsis hazatérésekhez :) Szóval szerintem mostmár duplán bökjük a környékbeliek szemét :p :DD... A hordozókendővel még mindig nem tudnak mit kezdeni :DD

515. Csuti25
2009. nov. 20. 11:50

Sziasztok!

Majdnem dél van és 100 méterre látni csak a ködtől. Sétálva nagyon szép! Autóból nézve biztos nem annyira.:)

Én benne vagyok jövőre a cukrászdázásban! :)

Az ambróziában nekem egyszer légy volt a fagyimban. :D De adtak újat persze.

Délután megyek dokihoz NST-re. Remélem nem lesz dugó az Örs felé. :/ Apa nem tud jönni velem sajnos.

514. VTünde
2009. nov. 19. 20:14
Jó éjt!
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook