Fóti kismamák (beszélgetés)
Sziasztok!
Hát jobbulást a gyengélkedő Zizinek, a többi gyerkőcnek meg egészséget. Na és persze nektek is!
Hát én sebészetről nem tudok:-(
Csuti, igen, az épülő pizzéria felett közvetlenül. Sajnos dolgozom, úgyhogy hétköznap kb. csak 7 körül érek haza:-( Peidg úgy kerestük Robin Hoodot:-) Állítólag jön újra a stáb forgatni Fótra:-)
Képzeljétek, holnap megyünk 4 D-s ultrahangra:-) Annyira várom már.
Ja, szerettem volna a véleményeteket kikérni az őssejtes dologban. Volt valaki közületek, anyukák, akik ezt igénybe vettétek?
Melinda, 2 hónap? Az nagyon hosszú..
Remélem Nórinál hamarabb elmúlik.
Dóri passzolom a sebészetet.
hú, ez a benőtt köröm nagyon rossz. nekem is volt.
tényleg sebészet, nekem a bőrgyógyászaton csak kenegették, de nem javult. de sajna nem tudom, h van-e sebészet, de nem hiszem , h lenne, inkább dunakeszin.
Ezt a varázskifestőt hol lehet kapni?
Lányok nem tudjátok itt fóton van sebészeti rendelés? Apánknak benőtt a körme és jól be is gyulladt neki, így ki kellene vágatni, vagy mi, azt meg állítólag a sebészeten szokták...
Dia, Csuti, aranyosak a fotóitok :)
Dóri, A gyerekek is nagyon aranyosak a naplóban.
Tünde megkérdeztem a rokonunkat, aki szintén bölcsibe szoktatja a lányát és nekik már elmúlt a reggeli sírás. ez 2 hónap volt.
de az első lányánál 4, aki most már imádja, már ovis.
A óvónénik azt mondják, h a legsírósabb les za legjobb ovis végül. szóval kitartás!
Sziasztok!
Megvagyunk:)
Dóri Mikura kapja a füzetet,majd megírom, de tök jók vannak, olyat akarok majd még venni Neki, ami varázskifestő: csak vízzel kell "festeni" és színes lesz a kép.Karira jó lenne.
Gyógypuszik mennek Zizinek!
Kismamáink hogy vannak?
sziasztok
mi is megvagyunk :)
Mamáztunk a hétvégén, kicsit meg is hosszabbítva a hétvégét, mert vizsgáztattuk a kocsit.
tegnap már szerencsére gyorsan hazaértünk.
Jó volt ez a pár nap, mint egy kis nyaralás.
és még fodrászhoz is eljutottam :)
Sziasztok!
Zizi még mindig taknyos, szerencsére Tom nem.
Eléggé romokban a lakás :p de ez lassan mindennapos látvány lesz...
Meli szombaton lesz kerekítő, zenebölcsi meg megint elmarad :( Jöttök kerekíteni?
Tünde a muúltkor olvastam, hogy vettél Nórinak foglalkoztató füzetet a postán. Bevált? Most keresnék vmi hasonlót Totónak, hátha valami végre leköti ebben a nálas szutyok időben.
Szia!
Nekem mindkét megszólítás tökéletes. Nagyon sokan Csutiznak, az egész rokonság meg barátok is. Gyerekkoromban is mindenki így hívott a faluban, szerintem volt, aki nem is tudta a rendes nevemet. :D
Jaj szegények, hát a Robin Hoodos falut már lebontották, ha jól mlékszem tavasszal. Befejezték a forgatást és elcuccoltak. Még a kis tavat is betemették. Szóval a lőtér (ami kétirányból sorompóval zárt) volt maga Robin Hood falu helye. Pont felettünk van. A Nyárfa 24-ben lakunk. Pl onnan lehet megismerni, hogy egy nagy szürke masztiff a házőrző. :)
Tényleg jó környék egyébként, attól függetlenül, hogy közel van a főút és a vasút, tök csendes.
Ti meg akkor az épülő pizzéria utcájában laktok, csak feljebb? Azt halottam, hogy az onnan induló kis erdőt elkezdték kitermelni, valahol a kisalagi rész felett. :( Pedig ott még mókust is láttam egyszer. Néha arra sétálok a kutyával. Hétközben nem vagy otthon mostanában?
Nagyon eltűnt mindenki, de talán benéznek hamarosan a topikba.
Sziasztok!
Gondoltam, már pár nap után bejelentkezem.
Hogy vagytok?
Csuti, te most a Csutit szereted jobban, vagy a Juditot? Vasárnap felétek sétáltunk, próbáltam kitalálni, hol laktok:-) Elmentünk a lőtérhez, de sajnos a Robin Hoodos falut nem találtuk meg. Majd legközelebb. Egyébként tényleg kb. 10 percre vagytok tőlünk:-)Jó az a rész, ahol laktok, arra még sosem voltam, csak vasárnap.
Danica, köszi! Végülis a párom megoldotta nekem. :)
Tünde, köszi! :)
Megkérdeztem neked a youtubeos letöltést. Vannak ilyen programok, hogy Tubetilla, 1-click vagy Easy youtube downloader. Írd be a google-be hogy youtube download és lesz egy csomó találat.
Nekem egyfolytában nyomul a gyerek fölfele a lábaival. Szóval hiába ereszkedett lejjebb, most is elég kényelmetlen. :D
Sziasztok!
Dia, Judit gyönyörűek a pocik!!!!
Hogy vagytok Mindenki?
Segítség!!!
Nem igaz, hogy nem jelenik meg a vonalzóm az adatlapomon, pedig már beírtam minden formában, ahogy csak tudtam. :D
HaLI!
Csajok, YouTube-ról milyen progival tudok letölteni?
Juj, Meli ez nagyon durva! 5 óra! De a lényeg hogy renben odaértetek.
Én is szerencsésen megjártam a dokit. NST tök jó, méhszáj még nem nyílt ki és azt mondta jól éreztem, hogy lejjebb ment a gyerek. Innentől kezdve zöld utat adott a szülésnek. :)
A méhszáj vizsgálat nem volt kellemes. :/
sziasztok
na, mindenki szerencsésen hazaért?
Mi most Félegyházán vagyunk és a 1,5 órás utat 5! óra alatt tettük meg reggel. de legalább rendben ideértünk.
hatalmas köd és dugó volt az autópályán. végül a 4-es úton jöttünk.
Dunakeszin, újpesten szokott tanfolyam is lenn, és Gödöllőn, meg talán palotán hordozós klubb is van, ott is biztosan segítenek, ha kell :)
Meg ha belejövök akkor talán én is fogok tudni segíteni :)
Köszi az infót és a véleményed! :)
Remélem, hogy jól elsajátítom majd a hátonhordozást és akkor sokáig tudom majd hurcolni a kicsit. :)
Elől szerintem már nem sokáig fogom vinni, mert egy elnyúló bevásárlást már "megérzek", most majdnem 5 hónaposan 6kiló körül van vagy valamennyivel több mint 6 kiló.
Háton még nem tudom, nem rég kezdtünk edzeni rá. Már jókat alszik rajtam :)El még nem indultunk így...
Abból tudok csak kiindulni, hogy jól megkötve Tom súlyát sem szoktam érezni, akár még 2 évesen is lehet hátul, vagy ameddig igényli... Persze Tom még mindig alig több mint 11kiló, és csak rövidtávokon volt a hátamon...
Aha, értem. És Lizi hány kiló most?
Szerinted hány kilós korig fogod/fogom tudni kényelmesen hordozni? Bár gondolom ez ember és fizikai állapot függő is.
Én tervezem hogy úgy fogok majd kutyátsétáltatni, hogy magamra kötöm a kicsit. Aztán majd meglátjuk ez mennyire lesz jó ötlet, mert a kutyánk nem egyszerű eset. :D
Tomot csak hébe-hóba, de őt kicsinek se nagyon, akkor még csak egy kengurunk volt, ami kényelmetlen volt, és nem tudtam egyedül felcsatolni :p
De ha rossz napja van szeret a hátamon lenni, mikor legutóbb fülgyulladása volt, és még nem jöttünk rá mi a gond, akkor sokat volt a hátamon :)
Meg a postaládát szoktuk úgy megnézni :)
Többnyire mostmár Lizi utazik rajtam, de volt egy vagy két alkalom, hogy mindkettőt felkötöttem, egy kendőben elől, a másik Mei tai-ban hátul :p De így nem mozdultunk ki inkább :D
Uh, én csak 2 balesetről hallottam még reggel a rádióban. Kár hogy a dokim szombati gödöllői rendlése elmarad, ezért kell az Örsre mennem. :(
Nem mondod hogy még mindig furcsálják a hordozókendpt??? Én azt hittem már elfogadott dolog. Én már be is szereztem, mert sokat szeretném majd használni. Már a kötsi módokat is tanulgatom youtube-os videókról. Tomot hordozod még?
Akkor csak nagyon óvatosan, az emberek ilyenkor is őrültek, apa mondta, hogy mikor jött haza akkor pakoltak tréllerre a 2esen húsz! autót, tömeg karambol volt...
Reggel menni akartam gyerekkel a matchba, de inkább lebeszéltem magam a gyalog túráról is :p Pedig Tomnak már beszereztem egy láthatósági mellényt a késő délutáni zenebölcsis hazatérésekhez :) Szóval szerintem mostmár duplán bökjük a környékbeliek szemét :p :DD... A hordozókendővel még mindig nem tudnak mit kezdeni :DD
Sziasztok!
Majdnem dél van és 100 méterre látni csak a ködtől. Sétálva nagyon szép! Autóból nézve biztos nem annyira.:)
Én benne vagyok jövőre a cukrászdázásban! :)
Az ambróziában nekem egyszer légy volt a fagyimban. :D De adtak újat persze.
Délután megyek dokihoz NST-re. Remélem nem lesz dugó az Örs felé. :/ Apa nem tud jönni velem sajnos.