Fóti kismamák (beszélgetés)
No én ilyen kis szorgalmas vagyok és vissza olvastam.Jól beindult ez a fórum, pedig sokig csak dórival irkáltunk egymásnak!
Jó éjt!
Judit, hanyadika is a nagy nap elvileg? Bocsi, nem emlékszem pontosan...
Reméljük, minden rendben lesz!Apa hazaér tuti!
Nóri is imád pocsolyázni:)
Mi használtan vettünk, nem találtunk a pénztárcánknak megfelelő háttámlásat, 4000-ért vettünk egy nagyobbat és Apa csinált rá háttámlát:)
Már tavaly is szánkózott Nóri, ha van időd, megnézheted a naplómba.
Majd írj, mi volt dokinál!
Reméljük, megmarad ez a kedv, de amúgy tényleg Nekem is azzal van gondom, hogy öltöztetni...
Sejtettem, hogy apapulcsi lehet a dologban. :D Na ez a megoldás nekünk is jó lesz, mert apa nagy. :)
Nem tudom megéri-e átalakíttatni egy kabátot. De azért kíváncsi vagyok mennyiét csinálják. Megköszönöm, ha átküldöd a linket.
Nem vettem hordozós pulcsit, apának volt egy olyan pulcsija, amit ő sose használt, mert mindig a majd jövőre belefogyok kategóriában volt :) Nekem meg hatalmas, szóval ha épp nincs rajtam gyerek akkor elég hülyén nézek ki benne :D
De gondolkodtam egy átalakításán... A hidegebb időkre apa kabátjára pályázunk, ő úgyis mellényben nyomul :D
Van egyébként, aki kabát hordozóskabáttá alakításával foglalkozik, ha érdekel küldhetek linket hol találod az illetőt. Meg ugyanott poncsókat is készítenek hordozáshoz.
Meli! Nincs forgatókönyvünk. Reméljük hajnalban indul a dolog, ha mégsem akkor kb. 20 perc és hazaér. Bár, ha jól belegondolok, mi van ha éppen tárgyal a város másik végén? Erre nem is gondoltunk! :D
Én eddig arra gondoltam, hogy mindenképpen megvárom őt. Nem sok esélyt adok egy rohamszülésnek. :) Végső esetben mentő. Azt hiszem. Na majd ma rákérdezek Apánál.
Dóri! Vettél vagy csináltál külön olyan pulcsit, ami hordózásnál használható és mindketten belefértek vagy csak felveszel egy jó nagyot?
Örülök, hogy más is szereti az ilyen időt, nem csak én. :D
Nővérem most pocsolyázni jár ki az unokaöcsémmel (1 és 3/4 éves), de ők sem maradnak sokáig, mert átátzik a gyerek. :)
Nem is annyira Lizi öltöztetése a gond az elindulásnál, mert ő csak egy plusz vastag zoknit, meg egy gatyót kap, a kendőhöz, meg a közös pulcsihoz. A nagyobb gond a nagyobb gyerek öltöztetése, mire felimádkozom rá minden réteget, megőszülök :D
Egyébként én is szerettem a esős, havas időt, de azt nem szeretném, hogy ázzanak a kölkök :D Persze a havazásba ki fogunk menni, tavaly is élvezte Tom a lapátolást, húzogatta a szánkóját :)
Csuti, már nincs sok hátra a nyugodt babavárásból :)
A férjednek mond meg feltétlen,h írjon ide v valamelyikünk email címére, ha megérkezett Zsóka.
Sőt, emailen elküldöm telszámomat és írj sms-t.
Hogy mész be a kórházba, ha a férjed dolgozik? van forgatókönyv?
Én ma is voltam a kutyával sétálni. :) Persze tudom az nem ugyanaz. Őt nem kell beöltöztetni meg azon tanakodni, hogy mennyi ruhát adjak rá. :D
Én szeretem az őszt és a telet, a ködöt, a havat és a szemerkélő eső sem szokott zavarni. Remélem ez megmarad gyerkőc utánra is és akkor talán ő is szeretni fogja. :)
Holnap megyünk dokihoz. Kíváncsi leszek, mit mond. Én egyelőre semmi változást nem érzek. A hasam ugyan lejjebb van, de most is nagyon sokat mozgott a leányzó.
Nehezen veszem rá magam, van hogy ki is marad... Nem annyira egyszerű összehangolni, hogy mindkét gyereknek legyen hangulata hozzá. Szinte minden nap megyünk valahova, így azért levegőzünk is :)
Szerintem kihagyjuk a kerekítőt, mert bár mostanra jobban van Lizi, de még nem 100%osan, úgyhogy inkább nem fertőzünk... Pedig szerettem volna menni, mert ma a zenebölcsi is elmarad.
El kellene mennünk sétálni, de annyira nincs kedvem...
Pedig Timikének biztos kellene a friss levegő.
Dóri Te hogy veszed rá magad, hogy elinduljatok?
ilyenkor milyen sűrűn mentek?
Gondolom Tünde Ti már nem nagyon mentek, mert Nóri kilevegőzi magát a bölcsiben. Hogy viselte ma? azt olvastam, h reggel ügyes volt.
Igen totál együttérzek velük :)
Nekem sem nőtt eddig, most vettem észre :p, mert érzékeny ott az ínyem...
?
kérdőjel a mondat után :)
Az ingyenes bekötés azt is jelenti, h nincs a 15 e ft-os csatlakozási díj
köszi
Szia!
Sebessége igen, de meg tudod nézni a paramétereket a honlapon, ez az M csomag.
Most akcióban ingyenes a bekötés. Kicsit fúrnak a vezeték miatt ott ahol a gép van, nem vészes.
Korlátlan igen.
Dóri, akkor Te most együttérzel fogügyben a gyerekekel :))
én nem is tudom, h kinőtt-e a bölcsességfogam. gyerekkorom óta nem emlékszem, h fogam nőtt?
lehet, h nem vettem észre?
vagy nem vagyok bölcs ???? :)