Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Köszi One..most megyek Lányok!
Kellemes hétvégét!
Puszi
Sziasztok !A múltkorában valaki kérdezte, hogy hogyan lehet tudomást szerezni arról hogy az elküldött emailt a címzett elolvasta-e?
Meg van rá a megoldás. Ha kell elküldhetem privát üzenetben a honlap nevét.
Nem emlékszem, hogy ki érdeklődött.
Igen kevertem a szezont a fazonnal!:)
Mostmár ráérek egy picit!Visszapakoltam mindent a kamrába,és mostmár tényleg mondhatom , hogy befejeztem.
hali mindenki!nem tudja vki megmondani h győzikének van 2hátérténcosfiuja,h hol tudom őket megkersni neten kép alapján?az egyik az helyes a szőke:)
már kerestem mindenhol....bár a győzikét nem igazán szeretem..cs megláttam a cooltv-n
köszi mindenki:)
Sziasztok :)
Sylvia..jah..kötelezően választható, nekünk az egyetemen volt ilyen..igen ellentmondásos :)))
Hát el sem tudod képzelni, mennyiféle vitamin van. A,D,E,K,F-zsírban oldódó, B,C,U,H-vízben és még sorolhatnám...a B-ből csupán csak 15-17 féle van. Szóval vannak itt vitaminok kéremszépen :)))
Azért köszi, hogy válaszoltál! Jobb később, mint soha... :)
Az az igazság, hogy általánosban nem sokat tanultunk erről, csak a legfontosabb vitaminokat említettük (A,B1,B6,C,D,E), középiskolában pedig csak heti 1 óra volt biosz, az is csak 1 évig, mert nekünk a fizika volt a kötelezően választható tárgy... Nna, ezt rakd össze: kötelezően választható! Ez csak nekem tűnik oximoronnak???
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...