Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Kukk!
Végre van áramom, de a netet még lopom... :(
Nos, drágáim! Legyetek jók és vigyázzatok magatokra! Holnap napközben nem leszek, áramszünet lesz nálunk, a laptop-akksim töltését viszont a dominókra tartogatom.
Este jövök! (Elvileg 7-17 óra között lesz áramszünet.)
Na pá!
Hát, pihenés az nem sok van, mert délelőtt barátnőm gyerekeire vigyáztam, míg elment a bankba, most mosogattam, megy a mosógép, mindjárt megyek rízst főzni. Aztán ha Kiara felébred, eszünk, majd megyünk a gyógyszertárba...
És NEM VAGY BUNKÓ!!!
Szia!
Nna, akkor lehet szurkolni, de nagyon!!! :D
Gyerkőc csak taknyol, meg köhécsel. Én betegebb vagyok... Fáj a torkom, az orrom, a fejem, és nagyon gyenge vagyok.
Apa tegnap este megsütötte a pizzát, úgyhogy maradt a mai ebédre a tegnapi sülthusiból. Most fő hozzá a rízs. Nna, szép kis családanya vagyok: vasárnap melegített kaja...
Ha Kiara felkel, eszünk, és megyünk vásárolni. Hát, az ellenségemnek sem kívánnám ilyen állapotban...
Hát akkor hajrá :)
Nekem mosogatnom kell, mert egy csomó edényt nem mostam még el :(( Lusta dög vagyok... most megyünk ebédelni, utána pedig vásárolni.
Szép vasárnapot!!! :)
Puszi Mindenkinek!
Hát ma se sokat leszek!Örükök , hogy velünk vagy!
Tegnap tegnap előtt Békéscsabánra kellett mennem ma meg Békésre délután!Utána még ma lesznek vendégek is.Egy kis rokonlátogatás nálunk.Ma reggel megjártam már Battonyát , most pedig főzök!:D Sűrű a program!:D
Sylvi...jobbulást ;o)
One..én is elvesztem, de csak visszatalálunk előbbutóbb :)
Halihó Lányok :)
Én még csak most fogok menni zuhanyozni :D Ebédelni meg nem tudom, mikor és hol fogunk. Lusta dög vagyok..talán az őszi lehűlés? :)) Nem tudom...
Ti hogy vagytok?
Heló-heló
Jól elvesztem mostanában!:S
Sziasztok!
Este ittam egy NeoCitrant, egész sokat segített... Kicsit kótyagos vagyok, meg taknyolok, mint állat, és a torkom is fájdogál. De annyira nem vészes, rosszabbra számítottam.
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...