Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fornetti mellett még mit árulnál egy 6000 fős községben, hogy menjen a bolt? fórum

Fornetti mellett még mit árulnál egy 6000 fős községben, hogy menjen a bolt? (beszélgetés)

1 2
9. Zsifi1 (válaszként erre: 8. - Shanalyl)
2022. febr. 2. 09:34
Milyen az a kifli? :)
8. Shanalyl (válaszként erre: 5. - Babyapocakban)
2022. febr. 2. 09:28

Nekem is egyből a csavarós kifli jutott eszembe.XD

Fornetti mellett mondjuk ezeket a kész szendvicseket, rántott húsos meg ilyenek. Energia ital, kávé, csomagolt nasik, amiket az ember reggel bevág a táskába, h elvagyok vele napközben. Dobozos sör...nálunk ahogy reggel megyek be a gyerekkel a boltba (Fornettiért XD) mindig ezeket látom a munkásoknál, fornetti, dobozos sör, kenyér, felvágott. Persze ők nem busszal mennek, de ha kis település a busz kiindulási helye jó lehet a munkásokat szállító autóknak is megállni gyorsan. Azért helyben is végeznék egy közvélemény kutatást.

2022. febr. 2. 09:24
Én még ezekre gondoltam: muffin, palacsinta, főtt kolbász, hamburger, jégkása, jégkrém, müzli szelet.
6. babyapocakban (válaszként erre: 2. - Scherlock)
2022. febr. 2. 09:00

Dehogy ette meg a fene! Minek kell lehúznod őt?

Te biztosan minden pénzügyi döntésedet úgy hozod, hogy egy fikarcnyi kétség sincs benned...

2022. febr. 2. 08:58
Kávé, kifli, szendvics, energiaital, papírzsepi. Gondolom olyan pici üveges alkoholt nem árusíthatnál, pedig arra is biztos lenne igény. 😀
4. unom (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. febr. 2. 08:54
Meleg kávé, kapuccino, elvitelre is. Mellette a dobozosok, energiaital.
2022. febr. 2. 08:51
Bocsi, ötletem az nincs de frontint olvastam kb. 3-szor egymás után 😂 Menne az üzlet!
2022. febr. 2. 08:51

Tejterméket, kávékat.

Ha bizonytalan vagy, megette a fene.

2022. febr. 2. 08:45
Gondolkozok, hogy bele kéne vágni, de bizonytalan vagyok, szerintem a fornetti önmagában kevés. Sokan járnak BP-re dolgozni, a busznál lenne az üzlet. Köszönöm, ha adtok tippeket!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook