Fogyózz velem együtt és segítsük egymást!!! (beszélgetés)
Szia!
A Norbis Duci tréning még beszerzés alatt van, de azt is ki szeretném próbálni.
Kérdeztétek hogy hogyan sikerült ekkora súlyra szert tennem.Sajnos már kicsinek is ducika voltam (az orvos már 4 évesen fogyókúrára fogott) aztán elkezdtem sportolni, és akkor átlagos alkatú lettem. Az ált iskolában kézilabdáztam, és úsztam, a középsuliban röplabdáztam. Majd 7 éve elkezdtem dolgozni, elmaradtak az edzések a munkám eléggé kimerítő (ápolónő vagyok egy intenzív osztályon) és a nap végére már semmihez sem volt kedvem. 3 éve elkezdtem fogamzás gátlót szedni, és akkor 4 hónap alatt felugrott 40 kiló. Na azóta próbálom leadni, nem túl sok sikerrel. Ami lemegy az legtöbbször vissza is jön.
Hát ez az én rövid de annál kimerítőbb történetem.
Szia!
Tudom,milyen érzés az amikor a párod így bíztat!De arra jöttem rá,hogy hiába mondja azt én magamnak akkor sem tetszek és ha tükörbe nézek csak egy kövér,visszataszító nőt látok magambanés ezen változtatni akarok!Nemet tudtam mondani a kakaós csigára,mert egyből most kapcsol az agyam és látom magam a tükör előt...
Sok sikert a beszámolókhoz!
Szia!
Nekem az a véleményem,hogy az első két hétben még ne használd RR dvd-t,mert elősször hozzá kell szoknod a mozgáshoz!Nekem volt,hogy ment az egész már egyszerre,de ismét 10kg-val nehezbben,kezdésnek visszatérek Norbihoz,aztán jöhet a neje.Ja és a dvd nagyon jó,csak úgy olvasztja a zsírt!!!
Amúgy én már régóta küzködöm,de most valahogy sikerült erőt lehelni magamba és van akaraterőm.Lehet,hogy az adta a dobást,hogy naplót kezdtem al írni és nem akarok kudarcot vallani azok előtt akik elolvassák...
Én napi 3x iszok ecetet,mellett néha friss citromlevet,meg zölteát,valamint áttérem a 3 óránkéni evésre,mert egy nap alatt rájöttek,hogy úgy csak éhezek és nem akarok raktározni!!!
Elnézést hogy kiírtam a mozgáshoz használt előadót és címet. Reflexből jött.
BOCSÁNAT
Sziasztok!
Hát mit is mondjak... az eső, a hosszú hétvége, és a rokonok nem könnyítették meg a diétát. Süti hegyek, finom ételek, mondhatni semmi mozgás.
Na de ma újult erővel nekiindulok a dolgoknak. Az almaecetet sajnos továbbra sem bírom megenni, így marad a kapszula, plusz már egy hete szedem a króm és cink piruláimat, amik legalább abban segítenek hogy nem kívánom az édességet, de ha mégis eszek belőle valahogy nem esik jól. A mozgáshoz Rubint Réka 20perc magadért című dvd-t fogom alkalmazni, megkaptam a páromtól.
A fogyásom szerintem nem valós, mert inkább csak víz, de már az is 2 kiló.
Kb 50 kilót szeretnék fogyni, de nem hónapok, hanem 1-1,5 év alatt.úgy gondolom hogy az úgy egészséges lenne, mert a havi 4kilónál nagyobb fogyást már gyorsnak tartom (persze kivéve az elején ahol leginkább a víz távozik szerintem)
Nektek hogy megy a diéta?
sziasztok
hát a pár napban egy kicsit én is lazitottam...:(
tudjátok a kedves páromnak vannak ilyen mondatai hogy : "nekem igy vagy jo ahogy vagy"
ezek a mondatok egy fogyokurát nem erősitenek hanem..
ugyis tudjátok,plusz tiszta ideg vagyok mert a héten 6 beszámolom van
na jok legyetek
Szerintem meg lehet szokni,nekem már elég kedves! :-)
Hát akkor kezdjük újult erővel a dolgot!Most elkezdtem a napló írását is,hátha az majd segít levezetni az aggodalmat,meg jobban tudom majd magam ellenőrizni,nem akarok elbukni immár sokadszorra!!!
Sziasztok!!
Üdv az újaknak!!!
Na, akkor élesszük fel ezt a fórumot!!
Szerencsére már meggyógyultam, így teljes erő bedobással kezdem a fogyit!! Ma leporoltam a szoba bicót, else már tekerek is pár kilómétert. Reggel sétálva vittem a gyerkőcöt mamához és nem kocsival.
Figyelek az étkezésre és 6 után nem eszek már semmit, csak vizet.
Szemezek az almaecettel is... De... Hát még nem a barátom, nem tudom ti hogy vagytok vele... Meg lehet szokni azt a maró érzést?? Na és a szaga... Brrr!
Hajrá, hajrá!!
Sziasztok!
Örülök mindenkinek!Újaknakés régieknek egyaránt!
Telifánt!
Én személy szerint az Updatet ajánlanán neked,de nem a mostani divat Updatet (mert ezzel a sok újítással szerintem csak a pénztárcadagasztás a lényeg!)hanem a régi,eredeti az amin a Katinka van!Szerintem az tarható is meg azt ehetsz amiket akarsz tulajdonképpen!Mellette csak plusszba besegíthet az almaecet!
És mennyi idő alatt szedted magadra?Szimplán sokat ettél vagy betegség miatt?
Sejtem milyen érzések lehetnek benned!Most nekem újból az az érzésem van,hogy ez nem fog menni,minek is köszködöm,ha sose érem el a céljaimat...Nagyon nehéz ebből kiszakadni,de költözés előtt állok és remélem,hogy ez pozítív hatással lesz rám és a gondolkodásomra egyaránt!
Egyetértek, nekem is csak így vált be.
Ha higítom nem iszom meg az egészet, mert nincs hozzá elég lelki erőm, de így könnyen le megy a reggeli felesem :DDD
kis kávés pohárba kevés vizzel gyors leguritod és utánna iszol egy pohár vizet és már nem is érzed:)
higitani 2-3 dl vagy mással nagyon nem ajánlom:(
Szerintem nincs annyira rossz íze,de tény,hogy nem is a legfinibb:)
Esetleg próbáld meg több vízbe tenni,hátha hígabb állapotában nem annyira markáns az íze.
Vagy hallottam olyat aki 100%os gyümölcslébe teszi.Azoknak annyira intenzív az ízük,hogy tuti elnyomják az almaecetét.Na meg,ha tényleg 100%os,akkor a rostok segítik az emésztést is:)
Szia!
Megbeszéltem a háziorvosommal, és teljesen egyet értett veled, így nem ezt a diétát fogom alkalmazni. Persze azt is hozzátette hogy sokaknak már segített ez a kúra, de nekem nem ajánlja.
Megkóstoltam az almaecetet, és hát nem tudom hogy ezt hogy lehet meginni. Hozzászokás kérdése? Az elején mindenkinek ilyen nehezen ment? Valakinek vmi tippje hogy jobban csússzon?
Szia!
Üdv közöttünk!
Nem szeretnék bele szólni,mert mindenkinek más a jó,de szerintem ne a 90napos diétát csináld,főleg,ha a munkarended megnehezíti a betartását.Az a diéta csak akkor hatásos ha nagyon pontosan tartva vannak a napok.A másik ami miatt én személy szerint nem ajánlanám(de nyilván ez nem jelent semmit,nem szent írás:)) az az,hogy a 4napból amire fel van osztva(fehérje,keményítő,szénhidrát,gyümölcs)tulajdonképpen színtiszta szénhidrátot eszel,csak más más formában.Mert szénhidrát napon értelem szerűen a jó kis kenyeret eszi az ember,mert hát szabad,a keményítő napon lehet enni krumplit és nyilván 10ből 9szer inkább azt eszed majd,mint inkább a brokkolit,hisz ha a krumplit engedi miért ne?és ott a gyümölcs,ami ugyan egészséges,de azért is szénhidrát...gyümölcs cukor...
Ilyen nagy túlsúlynál(nem bántásból mondom,rajtam is volt 30kg,most már "csak" 10van)legtöbbször a szénhidrát függőség és szénhidrát érzékenység áll a háttérben(vagy pedig valamilyen szervi gond,pajzsmirigy probléma,stb de remélhetőleg nálad ilyen nem áll fenn és voltál kivizsgáláson)így annak megvonása vezet legjobban a fogyáshoz,és azért is jó egy ilyen szénhidrát megvonásos fogyókúra,mert ha megtanulod mi a jó és mi a rossz szénhidrát és hogy melyikből mennyit és mikor lehet enni,akkor később a súlyod megtartása is könnyebb lesz,míg a 90napos fogyi hatékonysága abban áll,hogy elvileg szétválasztod a tápanyagokat,de valljuk be,mi annak az esélye,hogy ha lefogytál és elérted az álomsúlyt és valamelyest vissza kívánsz állni a nem fogyókúrás=úgymond normális evésre,akkor is majd szétválasztod az ételeket.Semmi kb,mert az azt jelentené,hogy életed végéig 90naposozol...
De ez csak tényleg az én véleményem,meg tapasztalatom,mert én is csináltam,csak épp nem jött be.
Az almaecetnek alapvetően zsírégető hatása van.
Én egy pohár(kb 2deci) vízeb teszek 1 nagy evőkanál almaecetet,ami étkezés előtt 10-15percel érdemes meginni.
Sok sikert a fogyihoz!
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni a csapathoz. Én egy 27 éves lány vagyok nagyon sok súlyfelesleggel. A ma reggeli mérésnél 140kiló voltam. (Mindehhez 182cm) Tavaly novemberben volt egy sikeresebb fogyókúrám, de sajnos a karácsony közbeszólt. Akkor 150kilóról fogytam le 135-re. Akkor olyan nagy hévvel fogtam bele és olyan boldog voltam hogy sikerült jó pár kilót leadnom, hogy lazítottam az edzésen, és ez lett az igazi vesztem. Elkezdtek visszafelé kúszni a kilók, és feladtam. Most megszeretném próbálni a 90napos diétát, de még lövésem sincs hogy hogyan fog sikerülni. A másik gondom, hogy hol nappal hol éjszaka dolgozom, és így nehezebb betartani az egyik nap csak fehérjét a másik nap csak keményítőt ésatöbbi.
Remélem veletek sikeresebb lesz a diétám, és a mozgást is újra eltudom kezdeni.
Illetve lenne még egy olyan kérdésem hogy az almaecetes vizet hogy készítitek,és pontosan miben tud segíteni. (Bevallom erről a diéta kiegészítésről még nem hallottam)
Sziasztok!
Én is rávettem magam és a tegnap megvettem a Turbó port :)
Most reggel kezdtem!Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban lécci irja meg :D
Sziasztok!
Na végre megérkeztem!
A zh vége,de jön a vizsgaidőszak,de hamar túl akarok esni a dolgon.
Nektek hogyan tellt ez a hét?
Sziasztok!!
Én se voltam, most épp betegek vagyunk, így nem is jövök túl gyakran. Már várom, hogy végre jobban legyek, akkor újra elkezdem, vagyis most is csinálom, de inkább csak figyelek, ne egyek sokat. Mozogni egyáltalán nincs erőm!
21-én volt a szülinapom, előtte, 19-én az anyukámé, úgy hogy volt vasárnaptól süti és finom kaják kavalkádja.
De végre ezen is túl vagyunk :)
Kinéztem egy szép fürdő rucit, igaz max itthonra, de bele kell fogyni!! :DD
Ja igen, vettem egy hónapja egy George gatyát, a netről. Sajna rosszul egeztettünk, így a nadrág kicsi lett :( De sevész, mert sikerült belefogynom!!!!! Még pár centi minusz és nem feszül majd annyira! :)))
Na, megyek aludni, már ha fogok tudi!!!
Évus, akkor megy a drukk!!! :))
Sziasztok!
aragudjatok,hogy távol vagyok,de a héten sok zh ra kellett tanulnom,de péntektől leszek!
Addig is kiatrtás mindenkinek!
Ne h
szia
Mi a helyzet? sikerült valami eredményt elérned?
Sziasztok!
Köszi Évus az infót,nagyon jól hangzik!A héten szerintem akkor befogom szerezni:)
Hajrá csajok,égjen a zsír:)!
ok.
Akkor hajrá!
Mehet :)
Akkor hajrá!! Próbacseresznye :D
MMMaya!
Hát akkor egy cipőben járunk...Ma bevásároltam citromból,almecetből(elfogyott)és újjult erővel folytatom.De az már valami,hogy nem híztam egy dkg-t sem!
Együtt újrakezdjük?
Sziasztok!
Még élek én is!! Nem sok jóval kecsegtetek :S
Össze kellene szedni már magam valahogy... :S
Ti hogy haladtok?
Szia!
Én szedtem kb. 3 hónapig.Nagyon hatásos volt,hati 3-4kg garantált volt nekem,heti 3x1 órás mozgás mellett,plussz betartottam az updatet.Utánna azért maradt abba,mert Angliában nem lehett beszerezni ha meg amiatt nem jöttem,de tényleg jó!Talán jobb,mint a Ultra Loss!
Sziasztok,
Az érintett ismerőseimtől azt hallottam, hogy a szétválasztós diéta (szénhidrát és fehérje evés között mindig legyen min. 4 óra) és az almaecetes figura együtt alkalmazva igen hatékony, és semmiféle egészségkárosító hatása nincs, sőt.
Üdv
Sziasztok csajok!
Hogy vagytok?ki hogy áll a fogyival?
Hát nem túl nagy a pörgés erre felé mostanság.Igaz,én is nagyon rég írtam,de mindig elolvasom a fejleményeket:)
Kár,hogy naplót nem nagyon írtok ötleteket,szívesen vennék ötleteket kaja ügyileg is meg egyébként is:)
Valamelyikőtök írt régebben egy FAT CONTROL nevű bogyóról,hogy szedte és jó volt.Gondolkozom,hogy veszek.
Aki szedte,írna nekem róla,hogy milyen hatása volt?milyen eredményeket ért el vele?van-e mellékhatása?stb.Minden érdekel:)
előre is köszi!
Estin érettségizni
nehéz volt nekiállni majd 10 év kihagyás után de ment:)
jövöre fogok utánna fősuli a terv
További ajánlott fórumok:
- Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!!
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Egészségesebb életmódra váltók gyertek beszélgetni - segítsük egymást!
- Kevés az akaraterőm, de nagyon szeretnék lefogyni! Ha Te is segítsük egymást!
- Segítsük egymást a fogyásban!