Fogyókúra verseny!!! Akit érdekel, írjon. (beszélgetés)
Neked van kedved talizni jövőhónapban?
Pár bejegyzéssel lejjebb leírtam, hogy mi lenne a terv:)
Szerinted ki????
ki más???
aki unatkozik, s nincs ideje a gyerekre, hanem inkább itt van....
aztán megy árulkodni, mikor vissza mer az ember szólni....
de ha én megyek, hjüön velem ő is
átjött!
de miért nem szarod le?
mondtam, hogy azt kellene tenned!
húú az durva
Remélem a gyógyszerek helyrehoznak
A torna miatt meg ne aggódj szerintem, pár kihagyás még nem fogja befolyásolni a súlyod szerintem.
Mondjuk ez mindenkinél más.
Jobbulást!!
És ki hergel? MIt akar?
Megverjem?:):)
jó szarul néztem ki :DDD
nem a legjobb formámat hoztam :D
kicsit kaka napom volt és nagyon fáradt voltam.
(majd legközelebb)
szarul voltam. zsibbadt a fejem, düh roham, egyebek.... a szív dobogásomat az egész törzsembe érztem.... lüktet a halántékom
Meg szorongtam...
Most ahgoy bevettem a gyógyit ehgyomorra, szédültem... igy ettem...
nagyon szar a pulzus zavar...
Én csak a terhességem óta reggelizek. Előtte soha nem tudtam. Meg most is csak azért, mert tudom, hogy fontos a reggeli.
Mondjuk pár napja már felkelés után fél órával éhen akarok halni. :):)
Nekem napra pontosan 16 szokott lenni, akkor szültem... mármint azóta jön meg mindíg akkor.
1X késett csak
de jó neked:)
nekem ma a 4-dik nap, hogy késik. bár én már hozzászoktam...volt olyan is hogy másfél hónap maradt ki, mostanában max 2hét szokott:(
jó reggelt!
Remélem Eprecske is tud majd jönni:)
Persze jó lenne minél többen!!:) Nem?
Itt nálunk esik ez a redvás hó...nem hiszem el...március közebe van
No, én megyek szívesen..:)
Jó reggelt egyébként:)
Én, teljesen nyitott vagyok, már nagyon várom.:-)))
Most végeztem a tornával, de lassan le kéne már feküdni, mert reggel kelés van.:-(
Pusza mindenkinek.
Holnap legyen szép napotok.
Muszáj leszek kérni valakitől egy fényképezőgépet, nem semmi ez a csizmi, a rucimhoz.:-)
Még nem mértem adatokat pontosan, de tagnap volt 2 hónapja, hogy elkezdtem az életem átalakítását.
Ma végre megindult a súlyom is lefele. 88 Kg el sem tudom hinni, az azt jelenti, hogy -16 Kg
20-án a párom szülinapi buliján, szeretnék nagyon csini lenni, és 85 Kg
Sziasztok!
Aki olvassa Edóka naplóját, az láthatta már, hogy felvetettem ötletnek, hogy jövő hónapban(16-án vagy 17-én) itt Tatán legyen tali.
Én egy étteremben dolgoztam a terhességem előtt, és gondoltam, hogy oda elmehetnénk bulizni. MOndjuk az inkább ülős beszélgetős buli lenne, de persze vannak más helyek is a városban.
Ott az étteremhez tartozik egy panzió is, és nekem "kedvezményesen" adnának szobát.
Egy 3 ágyas szobát(ahova még 1 pótágy befér) 11000Ft helyett 6000Ftért megkapnánk. Természetesen ez az ár 3 vagy 4 felé oszlana, attól függően, hogy hányan leszünk a szobában. Két ilyen nagyobb szoba van, tehát mondjuk 8 ember.(vannak kisebb szobák is, de azt 5000-ért adná, ott 2 ágy van, tehát az 2500lenne fejenként)
Igazából nálam is tudnak 3-4en aludni, de talán az nem lenne olyan kényelmes. Persze bárkit szívesen látok!
Ha esetleg valakit érdekel a dolog, várom a véleményeket, kérdéseket!!
Az étteremben van szauna, szolárium, fallabda...talán ezeket meg tudnám ingyen szerezni, de ez még ráér, először beszéljük meg, hogy mi legyen.
Jó lenne mondjuk legkésőbb április 1-ig kitalálni, hogy hányan leszünk, mert akkor úgy foglalok szobát, meg úgy készülök!
Na??
Sziasztok!
van valaki?:)
sehol senki, mikor vegre vagyok :(
pussssssz
No, itt vagyok. 7 re kaptam a dokihoz időpontot
(csak hogy ne reménykedjen senki, hgoy megpusztulok:))
További ajánlott fórumok:
- Pénzdíjas fogyi verseny....nézz be, ha érdekel
- Fogyókúra verseny 05.26.-tól
- 2012. július 18. - Fogyókúra reprise - Érdekel valakit?
- A Reduce Fat Burner segíthet a fogyókúrában? Vagy az is csak egy amolyan "csodaszer"? Ha valaki használta már, kérem írjon!
- Elkezdtem fogyókúrázni, és van otthon futógépem, az érdekelne hogy mennyit kellene használni naponta, hogy érjen valamit?
- A Class FM fogyókúra versenyt rendez.Állítólag Békéscsabán is lesz mérlegelés.