Fogyjunk együtt, úgy könnyebb (beszélgetés)
larissa biztosan fog írni :) Kiváncsi vagyok én is mi lehet vele, hogy áll. Remélem fogyott.
Igen a barátom már csak ilyen. Én is mondtam neki , hogy hízzon, de azt mondta csak akkor hajlandó hízni, ha én lefogyok :) . jófej mi? De jön még kutyára dér mindíg mondom neki, csak várja ki míg szép leszek és vékony... utána majd az lesz a baja.
A fogyit amúgy nem miatta csinálom, hanem azért, mert babát szeretnék már nagyon. És nem akarok a mostani 75 kg-ra (kezdő súly 79 volt pár hete) ráhízni még 10 -15 kg-t, mert félek attól nem biztos, hogy meg tudnék szabadulni, szóval inkább most lefogyok, és életmódot váltok.
Adatlapján látszik, hogy tegnap d.e. feljött a hoxára, de sem ide, sem máshova nem szólt, nem írt semmit.
Azok után írtam neki tegnap privit.
Igaz, hogy úgy nézem, azóta nem járt az oldalon, de ma küldtem neki még egy másik privit is!
Vagy a kicsi lett esetleg beteg, vagy ő?
Bízzunk benne, hogy hamarosan visszatér közénk!
Életemben nem gondoltam volna, hogy bármikor is súlyproblémáim lehetnek, amikor ahogy akkoriban mondták, 20 éves koromban 48 kg voltam vaságyastól. Ez volt a menyasszony súlyom!
De azt sem szabad elfelejteni, hogy nemcsak a gyermekszülés után, de ha pl. valaki abbahagyja az aktív, versenyszerű sportolást, arra is rögtön rakodik valamennyi, és ezektől a plusz súlyoktól nehezebb megszabadulni, mintha valaki az állandó nasizástól stb. stb. szed magára valamennyit.
Hát ne haragudj,hogy ezt mondom de az ilyen pasik engem kiakasztanak, vagy szeret és elfogad olyannak amilyen vagy vagy nem szeret, a szavaidból azt szűröm le,hogy nem voltál akkor sem vékony mikor összejöttetek szóval nem igazán értem milyen jogon hajszol téged akkor. Amúgy én is a 20as éveim elején voltam csinos, azóta sok idő eltelt,talán ezért is olyan nehéz leadni ezt a sok kilót, nem is tudom miért halogattam eddig, remélem a bőröm fogja bírni a strapát a torna és a sok víz fogyasztás segítségével.
Miért nem mondod neki azt,hogy hízzon ő kicsit?:))
Szevasztok, megjöttem, szóval egy órahossza gyaloglás, visszafelé kemény súlycipekedéssel! Most ahogy összeadom, kb. 10 kg-ot hoztam haza a két kezemben! Szóval azért ez már jó a fogyóhoz is, mint súlyemelés, és még felcipelni a második emeletre!
E tekintetben meg vagyok magammal elégedve, no meg elég is volt mára. Majd még esetleg estefelé egy kis helybenjárás, a lábaim nagyon le ne merevedjenek. És akkor annyi!
Tegnap is ma is írtam privit Larisszának, küldtem neki jelet is, hogy miért nem jelentkezik nálunk. Remélem nem bántottuk meg semmivel, kértem, hogy jelezzen vissza! Nem tudom, hogy mi lehet vele!
Lányok, olyan jó, hogy már ennyien fogyózunk, nem? Így sokkal jobb kedvel csinálom ezt az egészet. Szépen le fogunk fogyni. Remélem nyár végére már tűrhető alakom lesz és megszabadulok addig még 10 kg-tól. :)
Tegnap voltam futni is, de nagyon elrontottam, mert gyorsan kezdtem és elkezdett szúrni az oldalam, szóval egész végig fájt :S elég nehéz volt így futni, még utána sétálás közben is nagyon szúrt. Ma ügyibb leszek, igyekszem ma is lemenni futni, bár ma vásárolni megyek hugival, szóval nem tudom mire fogok hazaérni :)
Meli: szerintem jó módszert választottál, a napi 1200-1500 kalóriával le lehet fogyni szerintem heti 0,5-1 kg-t. Ha belegondolok én is így kezdtem és 4 hét alatt lement 4 kg rólam. Bár szeretnék most kicsit belehúzni, hogy a 65 meglegyen augusztusig. szóval az még 10 kg. De megcsinálom, ha törik, ha szakad.
A paleot este már nem volt erőm megnézni, de hétvégén szánok rá időt és elolvasok minden diétát.
szia!
jaj, én úgy nem szeretek éhesnek lenni.
sziasztok lányok, huh de elmaradtam tegnap az olvasással, mindjárt visszaolvaslak titeket.
Ez a pár napos kaja kihagyás nálam nagyon jó volt, felpörgette az anyagcserémet. jövő héten is csinálok pár napot, de a héten marad a kalória számolás továbbra is. Ma még nem tudom mit eszek, de szerintem fehérjét és zöldséget. + gyúrok a szombati cseresznyézésre :)
Most egy kicsit kikapcs.
Lemegyek sétálni=gyalogolni!
Nagyon szép idő van, másrészt tegnap elfelejtettem venni eü-papírt, tehát mindenképp le kell menni. Összekötöm a napi gyalog-túra-tervemmel. Kb. másfél-két óra, majd látom, mi sikerül.
Ha visszaértem, jelentkezek!
Kedves egészségedre!
(Belehalnék reggelire szalonnás tojást, vagy tojásos sült-szalonna, akármi!) :)))
Megettem reggelire 2 db. extrudált kenyeret + 1 pohár 100 %-os paradicsomitalt és igen-igen büszke vagyok miatta!!! = nem felejtettem el reggelizni!
bizony, paleoban nem lehet bármit enni, csak amit tolerál a szervezet.
nekem valahogy bejött. most reggelizem épp a kis szalonnás tojásomat salátával. finom.
bizony! közel hozzánk is van egy szedd magad eperföld, úgy hallottam, ott is 490 ft.
jó dolog a kert. Én turmixolom és kockákban fagyasztom úgy fél literesekben, nagyon jó fagyi alapanyag. Ma már nem főzögetem lekvárnak, majd esetleg előveszem télen és akkor rottyantom.
Szia!
Ha a kertedben érik az eper, az jó!
Olvastam itt valamelyik fórumon tegnap, hogy Pesten 250 ft körül van az eper, és most már veszik, és főzik a lekvárt:
itt nálunk még mindig 900 ft/kg, persze sokáig volt 1200, ahhoz képest ez már valóban olcsó.
(Az az érdekes, hogy Pesten szinte minden ilyesmi olcsóbb, mint ott, ahol gyakorlatilag megterem!)
Szóval, ha nincs a kertedben, vagy még kerted sincs, akkor meg gondolandó az a 20 dkg is, nemhogy lekvárnak eltenni! :))))
A paleot én is próbáltam, egyáltalán nem az a fajta fogyózási mód, amelyben bármit ehetsz!
Nagyon keményen behatárolt, és bárki bármit is mond, ha csak azt eszed, amit enged, ahhoz egy kicsivel több kell, mint ami pl. nálam rendelkezésre áll. Szóval kb. 2 hónap után kerestem mást, ezért úgy érzem, hogy az a 2 hónap elvesztegetett idő volt nálam!
Amit most csinálok, egy kombinált rendszer:
1. Én is számolom a kalóriát. Jó segítség hozzá, ha regisztrálsz a KalóriaBázis.hu-ra, nekem sokat segít.
2. Mellette figyelek arra, hogy a napnak melyik szakában milyen fajta kajákat enged-nem enged enni, Norbi-kódos besorolás: (Szedd le a netről)
1-es kódos kajákat reggel 6-tól este 22-ig eheted
2-es kódos kajákat reggel 6-tól d.u. 3-ig eheted
3-as kódos kajákat reggel 6-tól déli 12-ig eheted
Ezen belől valóban bármit ehetsz, más megkötés nincs. Aki gyorsan akar fogyni, az a 3-as kóddal ellátott kajákat (kenyér és tésztafélék) teljesen kizárják az étrendjükből, és csak ha az ideális súlyt elérik, akkor térnek vissza rá.
(Személy szerint azt is eszem most is, igaz, hogy a fogyásom lassabb, de egész életemre nem lehet kizárni a kenyérféléket, a vissza-vétel után pedig sokaknál beindul a testsúly jojózása, amit én szeretnék elkerülni!)
3. Napi rendszeres testmozgás. Nekem ez volt a legnehezebb. (160 cm-hez 90 kg!). Először a lakásban a helybenjárás, hasonlókkal kezdtem, most már napi séta-gyaloglás, persze akinek van lehetősége kerekpározás, vagy szobakerékpár, stb. stb. biztosan gyorsabb a fogyás.
szia!
ahhoz képest, hogy 4-kor kelek, egész jó kedvem van, süt a nap, érik az eper, épp iszom a második kávémat, mi kell még?
Szevasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Hogyan vagytok, mi újság, hogyan ébredtetek?
Szia, mi majdnem egy cipőben járunk, én 168 cm vagyok és 92 kiló :((
Sajnos nálam a kalóriaszámolgatás nem játszik, a paleoval próbálkozom.
nincs olyan, hogy sosem tudni!! ez már kiskapu :D
én 102-ről jöttem le 82-ig. Én is vastag csontú vagyok. Neked is sikerülni fog.