Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
NA visszajottem, elromlott a parom kocsija ki kellett cserelni az aksit, voltam vinni neki kulocskat.
Tudom, hogy nem sok felesleg van rajtam, a hasamaty szeretnem leadni es ha sikerulne meg pici a fenekembol es nem bannam ha a karom fomrasabb lenne. NEm akarok en vezna lenni. Enni meg eszek eleget, sosem koplaltam miotta elkezdtem dietazni. Nem is szabad, mert akkor a gyomrommal mehetnek mutetre, igy is volt 2 seb rajta az egyetemi ,,egezseges" eletmodtol.
Ez is lehet. Én is a párommal már több, mint 7 éve vagyok együtt, fogamzásgátlót kezdtem el szedni már 6 és fél éve. Tavasszal volt egy éve, hogy abbahagytam. Amíg szedtem, addig hol sikerült fogyni, hol visszaszedtem. De mióta nem szedem és újra belevágtam a diétába, azóta megszabadultam 15 kilótól. És nem is jött eddig vissza szerencsére.
Bár nekem a rendszertelen mensi miatt írta fel a doki, de a baba miatt hagytam abba. Ami sajnos tolódik, és fog is még pár évig :((
Na megmosom a hajamat, aztán jövök vissza.
De azért mi sem panaszkodhatunk, mert tényleg fogytunk már mindannyian egy csomót. És ez még folytatódik tovább. Én el akarom érni a 60-at!
Bocsi,hogy közbeszólok de lehet a fogi gátlótól,írta egy másik fórumon,hogy szed.Én is szedek és Én is nehezen fogyok miatta,8 hónap alatt fogytam 5 kilót,mikor nem szedtem tavaly 2 hónap alatt fogytam 8 kilót.
És érdekes mindig az egy hetes gyógyszerszünteben fogyok fél kilót.
Nem értem, h te miért nem fogysz különben :( Egy csomót tornázol. Ha normálisan ennél, mármint minden mindig, még tiltottakat is, akkor is fogynod kellene, nem pedig híznod. Ez fura. Ennyi mozgástól tényleg fogynod kellene. Nem is kellene diétáznod.
Mert oké, h nekem kell, mert alig-alig mozgok.
Ne keseredj el! voltál wc-n? Mert sokszor az is rátesz 1 kilóval! bocsi a szövegért, de....ez van :D
Meg nem mindegy, h mennyit ittál előtte való nap.
Én eldöntöttem, hogy minden reggel eszek tk kenyeret, vagy valami egészségeset, és déltől már megpróbálok köret nélkül enni mindent. De a reggeli kell, h bírd a napot! Az ad energiát.
Köszi :) Már itt is vagyok. Én is csináltam teát. Finom német származású aromatizált fekete tea. Még tesóm hozta karácsonykor. Imádom. ritkán iszom, spórolok vele, mert karácsonyig nem kapok megint :(
Tettem bele 3 tkanál mézet is, akác(párom hozta egyik munkatársától, aki méhész).
Melegszendvicset csináltam, nagyon fincsi az is. Persze egyet tk kenyérből, egyet pedig bajor rozskenyérből :D
Jó reggelt!
Sajnos nincs időm visszaolvasni titeket :(
De majd bepótolom!:)
Dióhéjban annyit hogy ma ismét kevesebb lettem dkg-ban.64.3 kg voltam.
Én szívesen teszem a salikra, mert jót tesz az emésztésemnek az olaj :DD Nem kell úsznia benne, csak éppenhogy.
Hát elég drága, így én sem használom pl rántotthúshoz meg ilyenekhez, de főzni szoktam belőle, mondjuk hagyma alá, vagy saláta, vagy tojást sütni, és a teflonosba csak 2 csepp kell :)
Olyan hideg van. Még aludnom kellene, de felébredtem rá, hogy fázok :S
Nincs kedvem kimozdulni az ágyból :((
Pedig már éhes vagyok :D
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!