Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Biztos hogy izmosodtál azért nem jo nem?
Én ugy megörültem neki,mert régebben sokkal nagyobb nadrágok kellettek mint most :))
Én írtam,és csináltam 3hétig,nagyon jó,tényleg 3hét alatt kb.4kg-t fogytam vele.
Én se csípem a zöldalmát..A gála a kedvencem,olyan jó édes:))
Megprobálom hátha sikerül ujra beinditani.Jajj csajok.Ma voltam rucis boltban,és kiváncsiságbol felprobáltam egy 29es nacit,és elöl lötyögött. :D
Meg vettem teljes kiörlésü kétszersültet is,és tök fincsi.Jobb mint a sima :)
Ma vettem zöldtea tablettát,az jocskán felfogja vinni a napi folyadékomat,mert 3x1-et kell bevenni belöle 2-3 dl vizzel.Megprobálom még ma is behozni akkor a lemaradásokat.
Lányok,ma belehuzok a kajába.Zacsiban sült csirkecomb lesz,rizibizivel.Tudom a rizsában sok a kaloria,de hátha vissza beindulnék :)
Anyukam regebben olyan dietat tartott, hogy egy nap csak egyvalamit evett. Ezt 3 honapon keresztul. Vagyis 1 nap csak alma, masik nap csak krumpli, de csak soval izesitve. Hajaban fove vagy purenek, de csak so. Eleg monoton. Mikor fozott nekunk kikopte a kajat mikor kostolta. Kicsit csunyan hangzik....
Nem tudom, hogy egy nap jo-e vagy sem. Az a lenyege, hogy ugyanazokat a vitaminokat, rostokat kapja a szervezet es annyit vesz el amennyi kell neki a tobbi tavozik a szervezetbol. Mikor erezte, hogy hizik, gyirsan tartott 2 hetet. Eleg sokaig megtartotta a sulyat, sokat is fogyott.
Nem csak vizet ittam delelott ittam teat edesitovel, de du mar csak vizet, miutan megettem a ket gyumit. Meg mindig puffadok es azt hittem az almatol, vagyis jol hittem, de csak a zold amatol puffadok. MEr tegnap meg ma reggel is normalis almat ettem, es a turmixba meg zoldet raktam es egybol rossz lett:( Pedig alitolag abba kevesebb a kaloria azer ettem ,meg en jobb szeretem a savanyut, de lehet lekene mondanom. Olyan jo volt tegnap hasam nem volt nehez este , nem puffadt, csak ehes volt egy piciket:)
Egyebkent jok a turmixok hamarabb emeszti az ember, ezer jo a babakaja fogyizasnak.
Holnap meg en is tartok egy zoldseg napot h teljesen jol legyek, este iszok majd egy malyva teat es talan akkor mar tenyleg jo tiszta leszek.
De sajna nekem csak kb 0.5kg ha lement tegnap.
De nem is tudom mar hol es ki irta azt a 7napos zoldseg kurat az is jo lehet.MAjd neki allok neki nem most mer eleg lesz ez a 3nap mondoton kajalas.
Filózok most egy dolgon,nem tudom jó lehet-e...
Kásanapot tartott már valaki?Ilyenkor csak zabkását vagy barnarizst(....)lehet csak enni,kicsit olyan mint a 90naposban az egyik nap..Szerintetek?
Szia Nivea!
Öszinte részvétem,nagyon sajnálom :(
Szia!
Őszinte részvétem!Nagyon sajnálom!Tudom hogy nem szép dolog,de ha ennyit szenvedett szegény akkor jobb így neki :(
A naplóban képzeletben is gyújtottam neki gyertyát...
Most biztos a feszültség miatt kezdtél el enni,de ne foglalkozz vele, majd lemegy az!Most az a lényeg hogy te jobban érezd magad!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!