Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Na en ettem ma egy csomo pogacsat, tepertoset:) Tegnapi gyuminap a maival semmisse lett teve.
Kitartast gyumizok, sikerulni fog.
Sziasztok lányok!
Itthon vagyok, mert a tanár bá elfelejtkezett a mai óráról... :D Egyik vonattal mentem, ugyanazzal jöttem is haza! :)))
Ma bepótolom a tegnapi gyüminapot! Eddig egész jól megy! Na majd délután...! De kitartok! :)
Na megvolt. Hát érdekes. Nem olyan egyszerű, mint látszik, de egész jó volt.
Most nem tudom, hogy mitől, de olyan hányingerem lett, hogy nem tudok irni többet. Mindjárt megyek dolgozni, de felállni is rossz. Addig alszok egy 20 percet.
Szép napot mindenkinek!
Este jövök!
Nem süppedek egyáltalán, mert eléggé kemény.
Az a baj, h az ágy elveszi a helyet, így a talajon nemigen férek el. Ezért nem csináltam még soha. Na de most elkezdem az ágyon, aztán ha tudom csinálom, ha nem, akkor elteszem emlékbe a filemt :DDDD
Remélem :) Gyerekek! Nekem annyira fáj mindenem a tegnapi tornától. A csípőm, derekam, combom, fenekem és a karjaimban is gyengének érzem magam. Még jó, hogy a hasamnak nincs baja. Alig birok felállni :DDD
Ma rá fogok tornázni, aztán jó lesz. Gondolkozok most a pilatesen. Azt szerintetek lehet az ágyon is csinálni, nekem nincs matracom és félek, h megnyomom a gerincemet.
Jó reggelt Mindenkinek!
Én még ma is utálom a mérleget. Nem akar visszamenni 68 alá:((( Ma is tornázok és ma is tartom a kalóriát és a fogyit. Hátha holnap reggel 2 dekával kevesebbet mutat majd az a vacak gépezet.
Így morcos vagyok és érzem, hogy nem jól indul a napom. Na de ez van. Fáj a fejem is. Ma nem is ettem még semmit, csak egy Actimelt és 3 dl menta teát ittam.
Varom, aztan majd munka kozben en is meglesem:))
Igy nekem sem tettszik, marmint ezzel az anyaggal. Mult szilveszterkor voltam a legkoverebb, most csini leszek es szexi. Majd egy szuk nadragot is beszerzek es magassarku csizmaval...de csini leszek Addig muszaj leadni azt a 2.5kg-ot.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!