Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Javasoft,senki nem fordul ellened, én sem!!!Én a cikk ellen fordulok!!!Ha más linkelte volna be, neki is ezeket írtam volna!
Csak ez egy akkora nagy vád amit állítanak, hogy ebből komolyabb gondok is lehetnek...El sem tudod képzelni, hogy most mi zajlik bennem!Idegből már felzabáltam mindent amit csak találtam!Én nem hiszem el, de azért csak bennem is motoszkál a dolog hogy mivan ha mégis?Már lassan úgy görcsöl a gyomrom az idegtől, hogy még hasmenésem is lesz!Mert a gyermekeimről van szó!De mostmár azért is beadatom magamnak is, hogy ha úgy lesz én is megyek a kicsikkel.....
Azért tán csak nem adnák be az orvosok ha népirtásról lenne szó!
Sajnos én is szomorú vagyok mert én csak belinkeltem valamit és támadva reagáltak...ez van.
Ügyes voltál ma szerintem nagyon :-D
Remélem a hányinger nem azért van mert éhes vagy...ha igen egyél.
Sziasztok! Megjöttem. Hát nem volt egyszerű napom, de végre vége :)
Lányok! Szomorúan olvasom, hogy összekaptok itt ilyen dolgokon. Mindenkinek más-más a véleménye, főleg erről az idióta új vírusról. Neked ez, másnak az. Na! Elég legyen!
Ma reggel nem mértem magam, de holnap megint fogom. Egész jól tartom a mai napot.
R: 2 tönkölyös melegszendvics
E: 1 banán
U: tönkölyös liszttel és tejjel készült borsófőzelék(oliva olajjal)és csirkepöri
V: 1 grapefruit, 1 banán, 1 alma, 1 szelet puffasztott rizs, 10 dkg sajt.
Ez jó így nem? A torna ma kimarad, mert fáj a fejem és a gyomrom is fura. Olyan hányingerem van. Még az arcom is ég.
Pampers! Ügyes vagy a gyüminap által elért eredménnyel! :)
De te elhiszed ezt?Na ne már!Akkor tényleg itt a világvége!!
Itt erről ennyit!!Ez nem ide tartozik!
Sziasztok lányok!
Miről maradtam le???
En is kenyer nelkul ettem. NEm tudom mi legyen a vacsim, semmit sem kivanok, amit meg igen, azt nem ehetek, peldaul hazikolbasz, nyami.
Tornazok ma, Tae-bo lesz es 20 p felsotest, 10 perc taposas. A taeboval kezdem es addig tornazok, persze csak ezen belul, amig meg nem jon a parom. Az elobb ittam egy kavet, hogy ne aludjak el. Madartejet keszitek este, olyan reg nem ettem, majd holnap delben eszek belole.
Kezdek éhes is lenni :-S Hazaérek asszem eszek egy kis müzlit,omlettet meg majd ha hazajött Zs. Persze azt majd kenyér nélkül.De ennék vmi nagyon finit,na de mit?Ami fini és nem hízlal?Olyan nem igen van... de nem is tudom.Ennék is meg nem is...
Ma torna nem lesz,miután nagy nehezen hazakúszok vihetem le a kutyát,aztán felsöprök,felmosok,elpakolgatok...meglesz a mozgás... :-S De jó... De nem bírom a kupit,Fifi meg vedlik nagyon :-S
Hát nem semmi vagy :-D
Én meg mindjárt elalszom itt,haza akarok menni,de még van a városba 1-2 elintézni valóm pedig nagyon esik az eső és szétfogok ázni :-S
Úgy néz ki...
Én se bírnám a gyüminapot és nem is eröltetem,lehet neked se kéne!
Sziazstok!
Vicus, heppi börszdéj túúú júúúú!!!:)
No, reggel azzal indítottam, h. kihánytam a komplett reggelimet (1 banán és két alma), ezért ettem pőár szem korpás kekszet, aztán mire hazaértem, megint gyümit kívántam, so elvileg most folytatom a gyüminapot...
Vagy szerintetek hülye vok?:)
na megyek sulib majd este felnezek!
puszi nektek
En se szeretm ezt a szot. Es en meg soha nem hasznaltam senkire, csak magamra.
Es nem is fogom mer nem szep raadasul serto, es gonosz.
Tok utalom mer mikor tesom fiatalabb volt nagyon duci volt es volt egy osztalytarnoje aki mindig beszolt neki , a masik lany sovany volt nagyon. Es ugy utalom ezt. ES mostanra mar a csaj 2szer akkor mint tesom kb. A fagyi vissza nyalt. Jo van egy gyerke, de a gyerek elott is mar nagyobb volt.
Nem latszik azon a kepen ami fent volt a hasam.
Igen tisztaban vagyok vele, h nekem nem nagy szuksegem a fogyas. De mikor kijottem meghiztam 59re.Az a kep meg az elotti volt.
Es en abbol fogytam mostanra le 52-53kgra.
En nagyon sportos stilusu vagyok logos gatya, baratom is ilyen. Es nekem minden vagyom h ugy tudjak felvenni olyan toppot mint amibe reka tornazik h ne logjon ki semmi sehol na en erre gyurok.
Egyebkent a koldok alatt a pup amit leakarok fogyni mer az kiall. Nem dagadt vagyok csak van mit fogynom es leszeretnem. 50nek is orulok, de 48kg minden almom. Talan nyarig elerhetem:)
En azer ertem meg. Mer en kint megkerhetem h vegyenek tk kenyeret, meg sovany tejet, de h kulonbozo liszt meg mindig kivansagaimat teljesitsek azt mar azer nem. Es nekem meg nincs penzem mindig venni magamnak. Pl gyumi van itthon mindig de nem egyedul vagyok hanem 5en most gondolodhatod mennyi ideig tart,szoval ha gyuminapot akarok alt. veszek magamnak tobbet,de mar dragak nagyon. Pl holnap akartam gyumizni de sztem csak alma nap lesz mer most nincs penzem tobbre.
En alt. tojast, gepsonkat, tk kenyer. 2hetente vmi hus, zoldseg, gyumi. Es igy fogyozok. Sokkal nehezebb mint sajat haztartasba.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!