Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
NO, én tegnap lenyomtam egy 40 perces RR-t, de a másik fórumos lányok is azt javasolják, h. ne erősítsek ennyit, ha kardiózok, tán megindulna a fogyás...csak azt úúúgy nem szeretem!:( De majd erőt veszek magamon!:)
Írtam a Marissza által megtalált dietetikusos fórumra, kivi vok, mit válaszol...
Remelem is, hogy tornazol, mar eppen ideje lenne!
Az este en is ehes volta, de ettem is, mert mar 9kor hanyingerem volt az ehsegtol.
Tegnap felsotestet is csainaltam, de csak suly nelkul, megint olyan nehez, vissza kell szokni. Egy heten legalabb 1szer azt is kell csinalni.
Hello Lányok!
Titeket végig olvasni:)
Ns, azon már én is gondolkodtm, hogy mi lesz ha egyszer eérem az álomsúlyom!(Persze még el kell érni:))
Mert én fogytam már le 2 éve majdnem annyit (monduk nem igen tudom, hogy mitől, de valszeg kevesebb kcal vittem be), és nem voltam képes megtartani. Mondjuk nem sprotoltam és miután összejöttem a párommal persze 2szer annyit ettem....:S
Kíváncsi leszek, de mire én elérem az álom súlyom, ti már úgy is túl lesztek a kérdésen:)
Éhes vagyok ma reggel.Vettem egy pici ömlesztett sajtot és azt ettem 2 kiflivel.Van még 2 gyümijocsim de hogy fogom ezzel kibírni 12-ig ez még számomra rejtély.Majd csak lesz valahogy.
Tegnap este nagyon éhes voltam!!!De már nem ettem semmit sem,a sali vacsinak nagyon fincsike volt :-)
Ma tényleg tornázni fogok!Ugye???IGEN!Remélem!Nem!Tényleg.Bocsika,ezt most megbeszéltem magammal :-D
Szia!Dehogy ébredtem fel.Úgy gondoltam hogy eddig aludtam és most ébredtem fel igazán,mármint úgy hogy tenni kéne valamit.Érted?És azért pont most mert pont láttam a jobbnál jobb bugyi darabokat :-D
A párod nagyon kedves lehetett...
Sziasztok!
Acska, én is!:)
Nívea, de azért annyira nagyon nem emeled meg a kcal-t utána, csak ameddig szabad és azt is fokozatosan kell tenni. A tornát pedig heti 2-3-szor kell művelni, ez sztem tartható.
És ha fokozatosan emeled a kcal-t a súlytartásos szintedig, elvileg nem szabadna, h. hízz... Mert ennek ez a lényege...
Dehát a fene tudja...
Marissza, no mingyá megkeresem azt a fórumot!:)
:D Akkor gondold át, mit szeretnél, mert ha gondolod, akkor be tudsz csatlakozni hozzám is, azaz pénteken kezdődik a húsnapom :DD
Annyira nem korlátoz ez. Én ma is annyit ettem, majd szét durrantam. És tegnapelőtt is.
Nagyon jó kajákat lehet csinálni minden napra.
Gondold át! :)
Ez tényleg fura. Mi a fene?! Ezért ébredtél fel? Hogy ilyen hülyeségen gondolkozz?? És ezt még képes voltál álmodból felébredve begépelni?? :DDDD Hát Te egy külön eset vagy :DDD Micsoda nő :DDDD
De végülis igazad van.
Bár nekem azt mondta a párom, hogy sokkal szexibb vagyok literes bugyiban, mint tangában(ápol és eltakar, valamint sejtelmes) :DDDD
Nem tudom, hogy mennyire fog bevállni a 90 napos. Amikor végigcsináltam, akkor fogytam majdnem 13 kg körül. És azért azt sokáig tartottam is. És mikor befejeztem, akkor még lement kb 5 kg. Akkor stagnáltam. Aztán változott fél év múlva megminden. Na most is ezért választottam ezt a diétát. De szerintem ehhez is kell kb. 3 hét, hogy megszokd, és a szervezeted úgy reagáljon rá, ahogy kell.
Én most holnap gyüminapozok. Azaz a 4. napom lesz. És holnapés azután mérem magam. Tegnapra lement 40 dkg, gyüminap után remélem lemegy 1 kg.
Nem sok korlátot ad. Csak annyi, hogy melyik nap milyen típusú ételt eszel.
Nekem pl a hús nap így néz ki:
R: gyümölcs
E: vagy virsli, vagy sajt, vagy tojás(helyszíntől függ) de ezeket eszem egybe is.
V: valami hús. Mondjuk nem rántott, mert az ugye mindent tartalmaz szinte. általában sült húst eszem zöld salátával vagy savanyúval
És szerintem ezzel jól is lehet lakni. És még finomakat is eszem. Csak ugye azt rossz kivárni, hogy ehessem a csokit meg a kenyeret. De ma meg pont azt nem kívántam. Alig ettem édességet.
Én szeretem a diétát. Csak csábítanak az illatok, mert ugye egyedül csinálom. És anyum a krumpli mellé süt húst is, de én csak krumplit eszem. Na ezen kell túllépni.
Hú de sokat írtam. :D
Épp most olvastam, hogy napi kalória bevitel a fogyáshoz:
20-25 kcal szorozva a testsúllyal
Nekem így a 20 kcal-val számolva: 1600kcal :O
Találtam egyet:
Dietetikus vagyok miben segíthetek?
Így leírva igazad van maximálisan! Csak nagyon féltem már ezt a súlyom is! :S
Mindjárt szétnézek a fórumok között, hátha van ilyen "Dietetikus vagyok! Segíthetek?" fórum...! :D
MNO igen...én is így vtam múlt 7végén azzal, h. próbáljam meg az 1500 kcal-t...ezért ijedtem meg tőle...
De nem tudom, lehet benne vmi...figyi, gondolj bele...ki lehet ugye számolni, menniy kcal-ra van szükséged a súlytartáshoz...az átlagosan kétezervalamennyi elvileg. Tehát ha annál kevesebbet eszel, akkor fogyhatsz, nem?:) ha logikusan gondolkodsz...meg ugye 1200 kcal-lal fogyizunk általában. Na most egyszer úgyis elérjük az álomsúlyt és akkor majd meg kell tartanunk, vagyis muszáj lesz megemelni a kcal-t, mert nem lehetünk egész életünkben 1200 kcal-os hamin... Tehát elvileg max. a víz ingadozhat bennünk pár napon belül, ha kicsit többet eszünk a fogyis kcal-nál, még mindig bele kell férnünk a súlytartásba...nem?:)
Csak próbálok logikusan gondolkodni, de bevallom őszintén, én sem teljesen értem a dolgot és nekem is soknak tűnik...pedig sztem anno én többezer kcal-t megettem egy nap...és azért évekig 75 kg vtam, csak 2008-ban rakódott rám plusz kb. 10 kg...
Jó lenne, ha lenne egy dietetikus közöttünk...:)
1800 kcal? Ez annyira sok! Én tuti híznék tőle!!! Fejemet rá! :)
:))Igen, a ch nap nagyon csábító, de nekem tényleg az tetszik benne, hogy korlátoz és legalább még véletlenül sem ennék rosszat rosszkor! Legalábbis én így gondolom! Nem tudom tényleg mit csináljak... Szerintem csatlakozhatok az általad indított fórumhoz is...! :D
Persze, mindenképp megírom! Csak írjon!
No igen...de hallod, egyre több helyen hallom-olvasom ezt az 1500-1800 kcal-t, mint fogyást előidéző kcal bevitelt... Nem tudom...
Na, rajtad felbuzdulva most az előbb tettem még egy próbát, azaz írtam még egy e-mailt a dietetikusomnak, hátha erre válaszol...
90 napos? Nem tudom, nekem az annyira nem jött be, mert túlságosan is korlátok közé szorított... Persze a ch nap miatt hmmmm...!!!!:)
Viszont több helyen is azt olvastam róla, h. nem túl egészséges...nem tudom...kíváncsi vok, mit válaszol neked a szakértő, majd mindenképpen írd meg!:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!