Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Amúgy megfigyeltem h. a főnökökre hullámokban jön rá a diktátor szerep,nálunk pl.ha a gyerekei táboroznak/kirándulnak.
Szóval unalmukban okoskodnak általában:))
Nem tudom a táppénzes dolgot,nálunk máshogy műxik a fizus rendszer.
Most meg amúgy azért megy a vita hogy itt állítólag mindenki azt csinál amit akar.Na nehogy már a dolgozó eldöntse hogy mikor akar szabira menni stb...Nehogy már úgy legyen ahogy neki jó...Meg hogy ők rendelkeznek a szabik feléről.Na igen de ácsi már...mert köteles kiadni sem.
Most azt mondták hogy márpedig dec 22én midnenki dolgozni fog mert leltár lesz.Dolgozni egy fa...t...Én tuti nem,sőt,merem nagyon remélni hogy decemberbe már nagyon nem leszek itt,mindent megpróbálok ezért.
Itt már diktatúra van komolyan...egyre durvább.
Van szentesen is egy boltujuk,ahol 1 eladó van.Nem sok vevő van arra,ezért ha nincs senki mivel más dolga nincs netezni szokott.Na mostmár azt is korlátozták,már nem teheti.KOmolyan,nem mindegy nekik hogy a falat bámulja vagy netezik???
Ekkora rohadékok....
Amúgy ugye azért lett picivel kevesebb a fizum mert táppénzen voltam.?
Lehet hogy túl kicsi méretet vettél nem? :-)
NA fogalmam sincs,nem tudom hogy lehet hogy ruhába rossazbb mint fehérneműbe.Ilyen újdonságokat mindig tőled hallok.
na, en pont forditva vagyok...ruhaban meg neha tetszek magamnak, de fehernemuben...ah inkabb ne is lassam magam...
Vicus itt ugy van falun, hogy a rokonok szolgalnak fel.
Helló csajok,Acska,velem ezt tuti nem csinálnák meg,mi az hogy nem illik visszautasítani???????????Nem illik ILYET kérni!!!!Komolyan felrobbanok,milyen genyák basszus:((((
Hulla fáradt,és nyűgös vagyok:S
Reggel néztem magam fehérneműben,basszus,és annyira nem is vagyok szar,viszont ruhában igen:S
Na ez hogy a picsben van?
Feszül rajtam minden:((
Itt meg a boss felesége dumál...
MOndja nekem hogy miért nem kapcsolom be a léghűtőt,minek vették meg?
Én meg mondtam hogy nem tudom minek vették meg mert szart sem ér,ugyan azt a levegőt fújja mint egy vnetilátor csak éppen még párásít is hozzá...
Azt mondta pedig jó drága volt.MOndom mennyi?15 000....na fasza,20 000 lett volna az amire én azt mondtam hogy tuti hogy működik és hűt mert barátnőmnek is az van.
Dehát...nem hallgattak rám!Megvették a szarabbat csak mert 5000el kevesebb volt.
en talaltam egy roman site-ot az cukorbetegsegrol es leesett az allam... csak nalunk nem mernek terheleses cukrot, mashol igen....
Valaki kerdezte(120 volt a cukra, nekem 123), hogy mit csinaljon es azt irta neki vissza, hogy meressen terheleses cukrot. No meg azt is irta, hogy ha dietan voltal elotte, mint en most, akkor a meresek nem a valosagot fogak mutanti.
Na menjenek mostmár a...
ODA!
Most vagy meghívott vagy a lagziba vagy sem.
Ez már vicc...
Na neeeeeeeee!
NEm mész és kész nem??!!! :-S
bocsi, de nagyon ideges vagyok....
Parom meg mar reg modnta, hogy lehet hivnak felszolgalni es mar akkor kiakadtam, de o orulne, mert legalabb ihat amennyit akar.
Annyira nincs kedvem itt ulni bent...
Tegnap felhivtak a keresztfiam anyjat es mondta, hogy megy magyarba malnat szedni es nem jon a lagziba. Kerdezte, hogy engem nem hivtak fozni, mondtam nem, de ne is hivjanak, mert nem megyek. Jajj de kiakadt...mondtam neki, hogy megis mikor menjek??? Este 7kor, mert dolgozni kell jojjek...akkor meg hat igen, de nem votl meggyozodve az igazamrol... Az kell meg, hogy megkerjenek menjek felszolgalni, mert hisztirohamot kapok.... Ahhhhhhhhhhh
Akit felhivtam kellett volna menjek szakacsnonek no meg felszolgalni is. ugy volt, hogy 2 het mulva megy csak malnat szedni, de felhivtak, hogy nagyon erik es menjen most... Remelem nem velem akarjak helyettesiteni, mert kiakadok.
Lustaság...
Jól van,nem vagy egyedüli aki nézi hogy mi van...Próbáltam normális képet csinálni :-) így jött össze csak.
Nem,annyira húzom fel amennyire kell.
Nem is birnám jobban,akkor belemenne oda :-D
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!