Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Igen,az.De komolyan.Ha nincs kedvem mozogni akkor is kedvem támad ha csak rágondolok,ha pedig tényleg egyáltalán nincs,akkor berakom 1 percre a dvd-be és máris megjött :-D
Valami hihetetlen mert Norbitól folyton elment a kedvem az egésztől :-) Ha csak rágondolok norbira elmegy a kedvem :-D
Annyira jó hogy így megtaláltad a kedvenc mozgásodat:))
Nekem most a Réka 2009 has+fenék része a "dilim".
NA most kiotlottem egy tervet. Kiirtam norbi kodokat, es itt talaltam hoxan egy listat amin kivan irva tok sok minden szirtartalma.
Este ossze fogom irogatni ketto alapjan h mit ehetek mikor.
Es mik azok a nasik amit tudok enni ha ram jon.
Es h ez se fog bevallni mozgas mellett.Akkor kivarom meg hazamegyek es csirket -csirkevel fogok enni:)
Nem kell egyet érteni, de túlreagálni sem.
Engem nem érdekel már ez a téma. Szerintem kiveséztük. Mostmár mehet minden tovább..
Már végeztél a melóval?
Nem tudom, hogy megyek-e. Ha enged a doki, akkor igen. De szerintem nem sok esély van rá.
Szerintem ne olvasd el :DDD Nem érdemes :)
Fincsi lehetett :) Én is ennék szívesen :)
Nem kell nem írni, csak egyszerűen nem kell támadásnak venni egy egyszerű véleménytt(amit hangsúlyozok te kérdeztél). Na ne veszekedjünk.
Én hajlandó vagyok bocsánatot kérni, hogy mertem aggódni érted és tanácsot adni. Többet nem fordul elő!!!!
:-D Igen,az vagyok,igaz az ebéd az rengeteg lett de isteni volt,most mit csináljak?Nagyon ízlett :-)
Estére?Én is gondolkodtam,végig gondoltam a Norbit,és amikor végig gondolom mindig elmegy tőle a kedvem úgy hogy megmaradok a jól bevált Zumbámnál,azt biztos nem hagyom abba közbe :-D
Sziasztok! Olyan komoly reggelim volt! Tiramisut ettem. :S :D Merthogy barátomnál voltam és neki meg tesójának csináltam tegnap, és én csak akkor ehettem belőle. Fincsi lett, de egész délelőttre jól laktam vele. :) Egy dietetikus tuti azt mondaná, hogy ejnye-bejnye, de után volt séta, meg plusz 20 perc erőltetett menet a TESCO-ig, mivel pont lekéstük a járatot. De ez talán segített valamit. Most megittam egy energiaitalt (fuj, többet nem) és ebédnek tonhalsalátám volt, nem a legjobb, de így jártam. Estére már nem akarok enni, csak almát, még délután abonettet fogok.
Most elolvasom, mennyi minden írtatok csajok! :)
Üdv az újaknak!
Helló csajok...Hát nem jó dolgokat olvastam,bassza meg!!!!!Eddig melóztam és ugy hiányoztatok,alig vártam már hogy jöhessek,és szomi mindenki és ideges...Sajnálom....:(((
Acska,nem láttam még az uj fórumot,de mindjárt nézem:))
Java,ügyi vagy hogy ellenálltál a kakaós csigusznak,jól tetted:))Lesz ma Zumba vagy Norbizol?
Minike,sok sikert az update-hez,mesélj majd hogy állsz!
Drenaa,olvasom a naplódban,hogy ügyi vagy:)))
Ma délután lesz magánórád,jól emlékszem?Normális a srác?Nem link?
Nívea,de jó neked,hogy ilyen sokáig tudtál aludni,sajnálom,hogy nehezen gyógyulsz:(((
Igyál jó sok forró teát!A továbbképzésre végül mész/tudsz menni szerinted?
A téma címe: mozgás, táplálkozás :)
Mit esztek ma? és mennyit és mit tornáztok Csajok?
Nekem eddig egy banán volt a kajám, de éhes vagyok.
Mit ebédeltetek?
Ezt most nem mndod komolyan!Neked most konkrétan neked mi bajod van?Megértem hogy beteg vagyg meg szarul érzed magam de talán nem rajtam kéne leölteni.Megnéztem ugyan említettél-e másik fórumban és igen.Én még téged nem,enynit írtam.Ez neked beszólás meg követlek?Ez a hozzászólásod egyszerűen nevetséges.Ki szólt be?Én???Ezt most komolyan kérdezed?KOmolyan?Nem szeretnék kibeszélés tárgya lenni ezért írtam le ott hogy látom itt is szóba jöttem és én még ilyet nem tettem.
Könyörgöm ne állíts már be olyan rossznak,ezzel most mit érsz el?
A kerdesem meg mindig valasz nelkul all!!!!
Mit vacsizzak 90kcalbool???
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!