Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Ennek a munkának megvan a jó és a rossz oldala is. Én szétunom magam itthon. Ráadásul az a barátnőm, akivel járkáltunk csavarogni így napközben, ő is talált munkát, és most olyan rossz.
Örülök, hogy jól érezted magad tegnap!! És tök jó hogy ilyen kajcikkal várt. Akkor tudsz is tanulni tőle, nem?
Én majd csak hétfőhöz egy hétre mérek. Jajj de soká van még! Nem tudom hogy fogom kibírni!
Hát csupa gyümi napot nem tudom hogy csináljak e mostanában. Félek hogy nem bírnám ki. Legalábbis úgy nem, hogy egész nap itthon vagyok és unatkozok. Most úgy eszek, hogy ebéden kívül csak gyümit eszek. Kíváncsi vagyok mekkora eredménye lesz ennek?!
Kebzeljetek ma reggel felkeltem es uja regi voltam elmentem futni tok jo volt. Most mar vissza vezetem eletembe ugy gondoltam. Es mikor rossz ido lesz fogok tornazni, mer az a baj h az izmon ott haj es csak nagyobbnak latszok, szoval le kell adnom rola h latszodjon a baromi izmos hasam:)))
A masik meg fel kg hiztama lustalkodasommal, nem olyan gaz:)
Sztem dreenanak se az a zabalas,h ossze vissza eszik mindent mint en. Pl en tok normalisan tudok enni ebedet es vacsit, zoldseg ilyenek, tojas.
De napkozben megettem pl 200g mogyorot, fel mazsis sutit ami kb 400kcl, na es ez a baj:(
Drenaa,most olvasom a naplódat,írd már le h.nálad mi/mennyi egy bezabálás pontosan,olyan kíváncsi vagyok...
Nem versenyezni akarok,de biztosra veszem,h.én eszem itt ilyen zabálásokkar a legtöbbet..
De melózom,egészen hétfőig,majd csak kedden lesz pihim...
Tegnap tök jó volt voltam barinőmnél,tök sokat dumcsiztunk:)))
Képzeld a pasija cukorbeteg,így tök természetes volt,h.fogyis sütivel készült:))Na meg fini updates palikkal és tortillát is ettem,nyamiii:)))
Én legközelebb kedden mérek,remélem addig lemegy valamennyi,holnap gyümizek,de lehet,h.bevadulok,és hétfőn is:))
Te tervezel mostanában gyüminapot?
Java,
azért büdik,mert nehezen száradnak,és belepossad a víz,én is utálom...Azt szoktam csinálni,h.amennyire csak lehet széthajtom pl.a kardigánokat,egyszerre csak egy adagot mosok ki,h.minél szellősebben ki tudjam teregetni.
Acska,
jobb a mai napod,baba,remélem...Olyan rossz,amikor szomi valaki közületek,egész nap tök sokszor eszembe jut,h.hogy lehetne segíteni valahogy...
Minike,
jó ötlet,mesélj majd hogy érzed-e édeske nélkül,annyira az éhséget.Aranyos vagy,h.így bíztatsz,köszönöm:))Tényleg pozítívabb leszek egy kicsit:))
Drenaa,
háát én leírom,de ne akadj nagyon ki,én tényleg zabálok gyüminapon,szó szerint...És folyamatosan a klotyó közelében maradok:)))Biztos,ami tuti:))
Szóóval,csak sült almát eszem ilyenkor most már,egy adag ilyenkor 8db alma,sülve,ha utána fél órával megéhezem megint eszem...De általában 2-3óránkét eszem ennyit,amit észre vettem,h.3körül nagyon megéhezem,ilyenkor van,h.1óra múlva megint eszem..
Semmit folyadékot nem iszom aznap,nem kívánom egyáltalán.Ha még van valami kérdésed mond nyugodtan..
Össz alma mennyiség 4kg kereken.
Holnap megint gyümizek valószínűleg.
Nívea,
húú,nagyon durva a fél 6-os kelés,ááá,én is azért utálom ezt,mert ilyenkor többször kell legalább enni a nap folyamán,hisz nem alszunk át egy evést....:(((
Lassan végzel is ahogy nézem az órát:))Tök jóóó:))Remélem tudsz ma kicsit jönni:))
Marissza,
nekem is mostanában fog megjönni,betojok,h.lassan egyszerre mensizünk mindannyian...:)))
Húú,én meghalnék ettől a sült vértől...áááá,nagyon izéééé...a kis fél-vega lelkemnek...
Cicabarát,
de jó Neked ma talizol Eszti barátnőddel:))Ma Te csajnapozol:)))
Szia! :)
Mi újság veled? Remélem most nem dolgozol most és pihizel ezerrel! :)))
Szia! :)
Mi újság veled? Remélem most nem dolgozol és pihizel ezerrel! :)
Hellóóó:))
Itt vagyok csajszikáim:))Ugy hiányoztatok:))Mindjárt visszaolvasok...
Sziasztok!
Andi! Ne keseredj el! Csak tarts ki és ne gondold azt sosem, hogy maradsz mostmár annyi, amennyi most vagy! Ha így gondolod, akkor az régen rossz! Próbálj küzdeni tovább, és már az is jó, ha csak súlyt tartasz még egy ideig! Aztán valóban jön a jó idő és menni fog az! Én hiszem!!!!
Nekem is mennem kellett volna ma suliba, de nem tudtam elindulni. Megjött piri 2 nappal hamarabb és majd szét szakad a hasam és a hátam! De utálom!!! :(
A szomszédba pocát vágtak ma, és kaptunk vért. Úgyhogy ma sült vér lesz az ebéd hagymával. Szerintetek sok kcal van benne? Sehol sem találok rá semmit...
Sziasztok LÁnyok!
Mizu?
Szegény Nívea, még ma is mész??:(
Na, tegnap este "sikeresen" nasiztam, nem tom, miért nem tudom megállni...:( Mindegy, ma beveszek egy krómtablettát, hátha segít...
Kicsit elegem is van a számolgatásból, pedig tudom, h. beválik, csak stresszel, h. mára már csak ennyi és ennyi kcal-om van, stb...
Csak az a baj, h. ha nem számolok, úgy aztán nagyon elszaladna velem a ló...:(
Csak az a baj, h. a hét közben keservesen ledolgozott kg-imat 7végén jól visszaszedem...:(
Hajaj...!
Nade ma megyünk kiállításra meg moziba, juhúúú!:) Este meg gondolom billiárd a haverokkal.
Sziasztok!
Egy kicsit unalmas.... nem mindig, de nagyon sok része. Szerencsére holnap már csak délig leszünk, de nem ez a gond, hanem az, hogy nem bírom a hajnali fél 6-os kelést. Mert már 7-re ki kell menni a mikróhoz.... áááááááá!!
Na mindegy! Ma elég hülyén ettem, de nem baj, mert nem tudok másképp enni....
Már hétfőn leszek rendesen! Addig jó hétvégét! Puszi!
Grat az edzéshez:)
Majd írd le a tabletta hatását, kivi vagyok rád hogy hat:)
Hello Csajok:):)
Mi a helyzet?Nagyjából visszaolvastalak benneteket:D
Holnap talizok a barinőmmel, de jjjóóóóó:)
Na, képzeljétek, hol vtam az imént, kb. két és fél 7 után. . . a fitnessteremben!:)
1 óra kemény zsírégetés és erősítés. . . csak úgy patakzott rólam az izzadtság!:)
De jól esett!:)
Jutalmul hazafelé vettem magamnak krómtablettát:), hátha tényleg csökkenti a nasivágyamat, meg abonettet és lehet, h. vacsira eszek is a sali mellé. . . :)
Java, én ugyanígy vok ezzel...reggel pl. fölkelek, minden okés, elmegyek pisilni, látom, h. megjött, erre elkezdek fájni...:S Érdekes:)
Jaj, úgy nincs kedvem tornára menni...rémes, h. mostanában olyan vok, mint régen:( Tök nehezen veszem rá magam a tornára:(
De mennem kell, mert amúgy zabálhatnékom van:(((
Már megint azon agyalok, h. vajon miket egyek ma még...:(
Megint kicsit kezdem unni a számolgatást:(
Vacsira is legszívesebben ennék pl. egy halom gyümit...de nem lehet, mert ott is mértéket kell tartani:(
:-D Mert olyan jóóóóóóóóóóóóóó :-D
Fene vinné el,most jött meg.És tudjátok mi a fura?az hogy miest megjön egyből elkezd fájni a hasam...Érdekes mi?Miest rájövök megjött már kezdi is....
Pedig ma ha hazaérek takarítanom kéne :-S
Amikor anno megnéztem, utána még 9x itthon is:) és még hónapokig, sőt, még mostanság is sokat hallgatom a dalokat:)
Vicus, most olvastam a naplódban, h. a gyüminappal lement neked 2,4 kg???? Te varázsló vagy!!!:)
Hogy csináltad?!?!?!:)
Írd már le, h. mennyi gyümit ettél meg miket nagyjából...nem hiszem el, h. degeszre eszed magad és ennyit fogysz!!! Mármint persze elhiszem, csak tök jó!:)))
Sziasztok!
WEEKEND!!!!:)))))
És ma nem kellett mennem a sráchoz korrepre, nagyon örültem, mert lefárasztottak ma a kölykök, össze kellett vonnom csoportoKAT.
rÁ KÉNE VNNEM MAGAM, H. MA ELMENJEK A 4 ÓRÁSI FITNESSRE, MÁR CSAK AZÉRT IS, MERT MA REGGELIRE+TÍZÓRAIRA NAGYON SOKAT ETTEM, MOST LÁJTOSABBAN EBÉDELEK, A VACSI MEG FULL LÁJTOSNAK kell lennie, so jobb is lenne, ha nem lennék itthon és nem zabiznék:) A péntek nekem mindig kritikus már:(
Bocs a nagy betűkért:)
Java, én is imádom a filmet, Meryl Streepet, tök jó, h. így feldobódtál!:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!