Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
jah, szoval akkor neki altal megint enni mint azelott, igy mar ertem.
Azer durva 45kg, en 7kg nem vagyoi kepes, eljutok 5ig es vege, odafigyelek, de akkor is szep lassan vissza jonnek a kgok es igy ingadozok 52-57kozott.
Úgy van,a legnagyobb fogyásom 45 kg volt
Hát foghatnám a két terheségemre is:)
De nem....,imádom az édességet....,sőt imádok enni,mindent...:(
Jajj remelem lemegy!
En is tudnak enni allandoan, de erot veszek magamon es nem eszek.
sziasztok!
jo sokat termeltetek reggel ota:)
annyit ettem delelott, du. mar nem nagyon akarok, de az a baj non-stop tudok enni:(
De sutit nem ettem, pedig ott volt es kibirtam:)
Acska:lefog menni az a 4kg, hajra mindent bele:))
ok.De hatalmasat csavarogj ám!!! :-D
na holnap én se leszek bent,legtöbbet kocsiba leszek de legalább abból ki-be szálok :-) ér egy minimális napsütés :-D
Tényleg szép idő van! Már ezt vártam! A napsütést és a kevésbé hideg időt! :)
Nem tudom kevés lesz-e, de amikor elkezdtem a fogyit, kb. ennyit ettem és nagyon szépen mentek le a kilók... Remélem most sem lesz másképp! :)
De jo, en is csavarogank. Olyan szep ido van kint, sut a nap es meleg van.
1000-kcal ala? Nem keves az?
Sziasztok lányok!
Mindjárt visszaolvasok!
Olyan jó, ma nem unatkozom! :) Délelőtt anyussal csavarogtunk, nem rég csináltam az ebéd mellé egy kis tükortojást, utána délután ismét csavargás anyuval, majd pedig megyek barátnőmhöz baba látogatóba. Estére pedig egy alapos tornát tervezek! :)
Vettem ma almaecet kapszulát. Remélem segít megszüntetni a zabizhatnékomat! Köszi az ötletet Nívea! :)Eddig még tök ügyi vagyok kaja terén, és össze is írtam miket eszem ma, ha sikerül véghez vinni, akkor 1000 kcal alatt maradok. Ja, és vettem ricinus olajat is, hátha elkezd nőni és dúsulni tőle a hajam! :)
Most tök jó hangulatom van, és ezt ma nem ronthatja el semmi sem! :) Remélem ti is ilyen jól vagytok!!!!
Mit ebedeltek?
En 1 adag gyumilevest es egy adag zsirkeragu levest es a gyumileves masik felet turmixolom es hozom uzsonnara.
Én is viccnek szántam ne aggódj :-D
Ez durva hogy még annál is többet eszik.Lehet eltévesztette és hízókúrát akart mondani nem? :-D
hihi :DDD Ne kérdezz butaságot! :DDD Mit gondolsz? Férfi! :D hihi :DDD A kérdéstől is rámjön a kacagás, nemhogy a választól. Pffffffffff.
Na bunkó voltam most eléggé, de tényleg vicces, hogy többet eszik, mint a kijelentése előtt!! És szóltam neki, erre besértődött.
10oraira pont jo lesz:)
En mindjart eszek egy kis kekszet 10orai gyanant.
Ha az illatat erzem en sem tudom megallni...
Ugyes vagy!
Anyud nem engedi, hogy kulon fozz magadnak?
:DDD Na ugye! Én ha valamit kívánok és nincs, azzal semmi bajom. Mert lusta is vagyok csinálni, meg akkor tudok nemet mondani. De ha itt van, kész van, érzem a jó csábító, hívogató illatát, akkor nem mindig tudok a seggemen maradni. Ez itt a gond. :D
Na de ma nagyon ügyeske vagyok! Ti is azok vagytok! Úgyhogy ma senki sem fog bűnözni! Igyátok a menta teát forrón, majd az segít. És mondjunk hálát annak, aki kitalálta :DDD Én most is azt iszom süti helyett. De mielőtt megyek dolgozni, fogok enni egyet belőle! Csak reggeli után nem akartam rögtön. :)
Nagyon viccesek vagytok ma csajok!Jó kedvem lesz tőletek.:-) Szivesen megennéd,ez jó :-D
Nekem segít ha megszagolom,olyan mintha enném mert érzem legalább az illatát.És furcsa módom megbírom állni hogy ne,ez így épp elég.De hogy tegnap este miért nem csak szagulgattam a tejbegrízt azt nem tom :-D
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!