Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Mert anyuka a pici lányának és a pici fiának mindig a segge alá tesz mindent...:D
hátttőőőőőő, már rendeltem lepényt...:D
Augusztus 28.....van még időm, de legalább még egy 7est le szeretnék dobni.
Gázosok??
Dobj valamit ossze gyorsan.....mondom en, aki legegcsokit iszok. Meg enni sem tudok, mert nem akarom, hogy pont akkor jojjenek mikor eszek>-s
Miert lenne zabalas tesodekkal?
Java ne add fel!
Fel a fejjel!!!Aranyos vagy, kedves vagy és a párod szeret, csak ahogyan a többiek is mondták férfi:)
Mi itt vagyunk, nekünk bármikor mondhatod a magadét:)
Csajok, valahogy nem tudok visszaállni a fogyira, azt hiszem eljött a mélypontom. Ma volt a főnököm névnapja, ettem 2 muffint.Most meg lepényt fogok enni,mert nincs itthon semmi, és a semmi nem éppen laktató.
Pénteken megyek anyáékhoz, tesómékkal tehát tuti zabálás lesz:(:(
Nem baj, majd pénteken felpróbálom a koszorúslány ruhát, és nem lesz kedvem enni, hogy még csinibb legyen:)
Sziasztok csajok!
Látom megy az "élet" erre felé.Nekem holnap mérös napom lesz,de vmiért ugy érzem hogy nem lesz jo :S
Kiosztottad legalább azokat a köcsögöket úgy szépen románosan :-)
A románok is tudnak ám csúnyán beszélni :-)
Ezt a többieknek írtam :-P
Persze. 3 utan kicsivel felhivtam oket, hogy megis hol vannak es kiderult, hogy elmentek mashova mert valami gond volt ott. Kerdeztem mikor jonnek, mondtak 4korul...ezt is ki kellett huzni harapofogoval.
Negyed 5kor felhivtam oket, hogy na odaertek, es a valasz...esetleg 1 ora mulva. Meg jo, hogy nem mentem megint haza.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!