Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Tényleg jó fej a tesód,amugy mi mindig ezt csináljuk,h.nem nyulat kapok,hanem zabkorpát,gyümit ilyeneket,ez legalább hasznos:))
Igen,a csoki párodé,ez szupiii:))
Igen tudom,h.igazad van,de "könnyű"mondani....Olyan szar,h.minden ruha feszül rajtam,ugy kell beleugrálnom a farmerbe,h.kinyuljon,és feljöjjön rám.DE!!!Próbálkozni fogok,ígérem,néha majd azért rugjatok jól picsán ha befordulok...:))
Láttam ma egy olyan szép farmert,sötétkék feszülős strecs,jaaaj,és az ára is jó lenne..Na majd májusban talán:))))Addig lehet h.le is árazzák legalább:))
Nekem a sógornőm szokta mindig azt mondani hogy adjak már neki belőlük,nekem úgy is elég van :-D Adnék neki szivesen ha tudnék :-D
Amúgy meg csak nőtt a melle most hogy babát vár.Jajj de kíváncsi vagyok már,alig várom hogy szombaton lássam.5 hónapos terhes már,azt mondja nem bírja már levágni a körmét a lábán :-) Nem hatalmas a hasa de nagy és lent van,szóval szerencsétlennek egy nadrágja se jó már :-)
nem is irtam, hogy kaptam aposomtol 1 doboz csokit, 15 csokis tolteleku kiscsoki, DE meg megsem bontottam. Szerintem paromnak adom, had egye o. Ugyis mikor adtak nekem parom csak odaszol, hogy koszoni szepen. Mar tudja, hogy ra var.
Akkor is a tesom a legedesebb....csaoki helyett inkabb kavet hozott noknapjara, hogy ne essek kisertesbe.
Uhhhh csajok ne fárassszatok már,én hozzátok képest egy bálna vagyok.
Amúgy nézegettem ezt a modelles oldalt,a ducikat és van 84kgos de sokkal kövérebbnek néz ki mint én pedig magassága is megvan hozzá.Csomószor találkoztam már ilyennel,hogy annyi mint én mégis sokkal nagyobbnak tűnik.
Én igen,sajnos...
Ügyi vagy a kajával:)))
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!