Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Nálunk sincs már otthon semmi.Ma bolognai rakott tészta lesz a vacsi mert az van otthon... :-S nagyon diétás mondhatnám....
Én ma nagyon nem vagyok éhes,reggel se bírtam annyit enni.Az ebédem is jó volt és nem hízlalós és még nem vagyok éhes.A pogik is megmaradtak,ott vannak a táskám mélyén :-)
Na ehes voltam es ettem egy activiat. Ugyis kell menjek vasarloni. Megint elfogyott minden otthon, kolthetem a penzt:(...
Latod mar veled is almodok:)
Köszi,olyan ari vagy és el is tudom képzelni hogy tényleg izgulsz értem és ez jól esik nagyon :-D
:) Annyira drukkolok neked!
Ja értem.Nem,én nem tudok :-) Zenétszerezni sem,bár még nem próbáltam,ki tudja,lehet menne :-) persze csak az alap dallamot mert amúgy kírétehez már zeneszerzői érzék kell :-) az nekem nincs.
Csak kerdeztem. sok enekes szokott szoveget is irni:)
ja és nem is leszek hogy beszedjem holnap du és szombat de boginak felépés és megyek felügyelni egyik szarvason másik csökmön lesz lehet utazgatni is
azota már 3x volt ilyen zápor nem teregetek kinre a héten az tuti
Java te szoktal szoveget is irni?
En lehet taposok ma egy kicsit, de nem tudom mit csinaljak.... KEll fozzek is. Kisutott a nap, mehetnek szaladni is... Ah miert kell annyit fozni?!
NEm baj, figyelsz a kajara es a seta eleg lesz tornanak:)
Na látod :-) ügyi vagy akkor te.Én ma sajnos nem érek már rá Zumbázni,sajnos megint háttérbe szorult a fogyim.Jön bnőm segíteni kiválasztani vmi göncöt szombatra,meg gyakorolnom is kell.Megyünk boltba is,hátha találok vmi szép felsőt.Hát pörög az élet de legalább nem unatkozok :-)
Ugy erzem jo nekem ez az odafigyeles. Mintha kisebb lenne a hasam is:)
ah nem akarok en megcsinalni, csak ahol olvastam ossze-vissza volt es nem tudtam elolvasni, kicsit rendeztem es akkor mar benthagytam a bejegyzesben.
Nem akarok ennyi tojast enni, csak megutalnam.
Acska-drágacska! :-) Olvastam a naplóbejegyzésed.Az a diéta nem gáz kicsit?csak mert rengeteg tojás 1 hétre :-S
:-D Ez jóóóóóóóóóóó :-) Na jó tudom,te annyira nem örültél neki de akkor is vicces :-)
kiteregetm a 4 adag ruhát
és nem teltbe le 10 perc jöt egy gyors felhő és szakadt mire beszedtem börig áztam és elelt 10 perc süt a nap akor sem teregetem ki megint majd ha hazahoztam a csajokat felviszem a padlásra csak akor nem tudok tovább válogatni fent :S
Nem tudom, de tele vagyok:-s
Na ettem. Mexikoi sali es egy activia most meg faj a gyomrom:(
Fogalmam sincs mi lehet vele :-S
Vicussal vajon mi van? Elegge kiakadt a tegnap es azotta nem lattam. Naplot sem irt.
Ugy biztos elvonnam a figyelmemet a dietarol.
Sajna eleg gyenge a gepem. Ha elkezdek programokat instalalni nagyon de nagyon lassan fog menni es akkor inkabb neki sem kezdek, mert csak idegeskednek.
További ajánlott fórumok: