Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
gondolkozom mit vacsizzak.
Annyi mindent ennek, hogy csak na.
Mikor elek mar a mondas szerint:
"Nem azert elunk, hogy egyunk, hanem azert eszunk, hogy eljunk".
Imadok enni, de olyan rossz, hogy a finom izeket mondjuk csak holnap elvezhetemn ki, mert ma mar nem fer bele a napba.
Sziasztok lányok!
Gratulálok mindenkinek, aki fogyott! :)
Java, sajnálom, hogy nem jutottál be az X-Factorba. Pedig jó lett volna téged látni a tv-be... :)
Képzeljétek, a hétvégén voltam Éviéknél és Annánál. Nagyon jó hétvége volt. 3 napig voltam ott, és nagyon jól éreztük magunkat!!!!! :) Ezt pedig csak ennek a fórumnak köszönhetjük! :) Majd bővebb beszámoló a naplómba lesz, ha esetleg érdekel valakit. :)
ugy faj a hasam aljan, mintha felfaztam volna:(
Felhivtam az egyetemet es meg nem tudnak semmit a praktikarol, de masfel het mulva kell kezdeni:-s es 31.05 re be kell fejezni... Megis mit gondolnak??? Az ember otthagyja a munkahelyet, hogy praktikazhasson???? Hogyhogy nem tudnak meg semmit? En ilyen "szervezest" meg egy egyetemnel sem lattam.
Java,drukkolok nagyon,remélem sikerül,ha meg könnyebb is akkor mi a baj...??
Legalább azoktól a hülyéktől megszabadulsz,nem?
Sziasztok!
Vicus, ugyes vagy a gyuminappal.
Java, egy ugyanolyan rossz helyre ne menj el, csak ha valami jobbat kapsz, nem?
Sziasztok.Megjöttem az interjúról.Nem mondtak semmit hogy mikor szólnak vissza vagy ilyesmi,tényleg semmit sem mondtak.Jól sikerült így hát majd kiderül,ennyi :-S
Nem is tudom hogy szimpibb-e az a munka mint ez...
Helló csajok,tegnap óta lement 60dkg,jesssz:)))
Jót tesz ez a gyüminap:))
Itt süt a nap szerencsére:)))és holnap már nem melózom:))
mit tornaztok ma?
Holnap kangoo jumps, mar alig varom.
Leendo sogornom szulei magyarok, a csaj roman inkabb, de beszel magyarul, viszont a 2 testvere inkabb csak romanul ert.
A nagyszulei romanok egyik felrol a nagyapja. Na o korcs, nem Te.
En is ismerek ilyen embereket, ezert irtam, hogy van aki lenezi.
Sajnos sokat hallottam, hogy kiment magyarba es nem fogadtak be, mivel romaniai magyar volt.
Azzal semmi bajom ha vki családon belül csak magyarúl beszél mert magyar a család,na de de legyen már gond hogy pl hivatalokban románúl kell beszélni,jó hogy,sajnos ha tetszik ha nem az a hivatalos nyelv.
A mondás meg amúgy is azt mondja annyi ember vagy ,ahány nyelvet tudsz és ez teljesen igaz.Egy nyelv érték,ennyi :-)
mer lenne ez szegyen ez honnan jott.
Akikkel taliztam hetvegen emberek , a csaj is tok aranyos volt aki beszelt magyarul, mondjuk ok magyar csalad csak kint elnek.
De az au-pair csaj es akiknel voltunk is tok kedvesek es csak beszelni,radasul soha nem is lattak minket az elott es mintha ezer eve ismertuk volna oket.
Jol kivannak azon akadva h a sok cigany miatt lenezik a romanokat ,h ok is azok.
En nem szegyellem azt sem, hogy roman vagyok es azt sem, hogy magyar. sajnos sokan vannak, akik ezt lenezik, de nem erdekel.
Anyukam reszerol magyar vagyok, apukam felol pedig mamam apja talan roman volt.
A legjobb baratnom roman es szerintem egy ember lehet rendes es nem, de ez nem a nemzetisegetol fugg.
Akarhol hajlando vagyok ugy romanul mint magyarul beszelni.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!