Fogyjunk együtt karácsonyig!!!!! (beszélgetés)
Igen, mozgás nélküls sajnos inkább az izom fogy, nem pedig a zsír...
Érdemes egy kis mozgást beiktatni, mert nem attól fogyunk, de formálódunk, az anyagcsere felgyorsul, és még energikusabbak is leszünk...
A szénhidrátszegény életmóddal a bőr is rendbehozza, és a narancsbőrt is képes eltüntetni...
Ez melyik fórum?
Mert a "Fogyjunk együtt karácsonyig" nevű fórumban én benne vagyok. :)
Újat szeretnél indíteni?
Csatold be a linket.
Sziasztok. Nincs kedvetek átcsatlakozni a fórumunkhoz?
Fogyjunk együtt karácsonyig. Indul: Okt. 3.
Vagyunk már jópáran, aki gondolja írjon hogy csatlakozik hozzánk!
Próbáld ki, nagyon jó!
Még csak órára se kell menni, elég otthon DVD-n lejátszani és kezdődhet is a buli. :)))
Párom is elkezdett velem tornázni, ha ide még nem írtam, -2 kg, tegnap majdnem 1 óra Zumba volt, gyerekek, ömlött rólunk a víz. :D Nem beszélve arról, hogy olyan jó kedvünk lett, pláne nekem, mint valami drog, olyan a mozgás.
És már nagyon várom, hogy 100 alatt lássam a mérleget, ha minden jól megy, akkor jövő héten már nagyon közel leszek. (jelenleg 103-104 körül mozgok, szombatra remélem lemegy 2 és ki fogok ugrani a bőrömből. :D )
Hajrá, hajrá!
Nem győzködni akarlak, mert te érzed, amikor én voltam 118, akkor is jó volt mozogni, pláne, mert boldogsághormonokat szabadít fel, á, kegyetlen. :)
Persze nehezebb, mint most, de még így is fulladozok néha, kíváncsi vagyok, hogy ez mikor kezd elmúlni.
Ne aggódj, én is megengedek, meg előtte is magamnak egy-két finom falatot. :)
A lényeg az, hogy már tudom hol a határ. :)
Hajrá lányok , ügyesek vagytok. Nemsokára meglesz az a 99 és utána lejjebb..lejjebb...
Karácsonykor én bizony enni fogok egy két finomságot . Szerintem ennyi belefér. Nem minden napon, csak 24.-én.
Én eddig 2 hét, mínusz 4 kilónál járok. :) (107-ről 103)
Hamarosan 100 alá érek, juhúúúú. :)
Na, ez tök jó. :)
Bár a mozgást hiányolom a leírásodból, remélem nem okoz problémát!
Sziasztok!
Én is szeretnék még pár kilót fogyni még nem válaszotttam diétát, és most nem tudom még azt sem hogy melyik tornával folytassam.
Én 120-ról indultam a hónap elején, most 110 vagyok. Azaz igazság, hogy ha lassan ha gyorsan fogy az ember 10kg-ként megáll a dolog. Akkor ha eszel ha nem ott áll. Már sokszor tapasztaltam, de ha keveset eszel ebben a megálló időszakban akkor egy idő után megint elkezd lefele menni.
Nem mozogtam semmit, ilyen időben nem is nagyon lenne kellemes. Nem ettem se gyümölcsöt, se zöldséget. Reggelre és estére eszek egy zsemlét, felvágottal, az ebéd úgy zajlik, hogy csak a második fogást eszem meg, a levest nem. Napi 1,5l víz. Ennyi volt a dolog, semmi extra, de lement tőle. Majd megmérem magam minden hónap elején.
Így fogyott 50kg-t az egyik szomszéd is. Semmi Norbi kaja, vagy zöldség és gyümölcs evésének erőltetése. Semmi tabletta. A lényeg hogy kitalálsz egy étrendet és ha attól az étrendtől lemész heti 2-3kg-t az már jó. Ha megvan az étrend onnantól már csak türelem kell hozzá.
Szia,
gratulálok. Szuper vagy! :)
Írsz néhány sort, hogyan csinálod? Pontosan mennyi kg-ról indultál és hol jársz most?
Miket eszel, mit mozogsz?
Ezekből a sikerekből mások is tudnak töltekezni. :)
Hajrá! Jó úton haladsz! :)
nagyon ügyes vagy,csak így tovább :)
nálunk esik az eső,így nem sok kedve van az embernek semmihez :(
Menni fog ez!
Csak Karácsonykor nehogy vissza hízzuk őket.
77 kg-nál járok.
Próbáld ki Rubint Rékát, vagy Norbi Gladiátor tréningjét.
És igyál sok folyadékot napközben!
Sok sikert, kitartás!
Ügyes vagy...