Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
Jóreggelt! :)
Mizujs lányok? :)
De biztos magasak is, nem? Az én fiam a 40-es bakancshoz 152 cm! A Tied is gondolom hasonló! A kicsik is magasak korukhoz képpest (130cm-132cm), bár Ők mikor megszülettek 11 cm-es talpuk volt, a dokik és a nővérkék csak csodálkoztak, és már akkor mondták a 46-os cipő garantált!:)
Ajándék, én Az emberi test anatómiáját veszem meg, melyben játék formájában tanulmányozhatják az ember testének felépítését, csontvázát, izomzatát, belső szerveit, színes használati utasítással és anatómiai leírással, kirakókkal! De még gondolkoztam mikroszkópon is, majd még meglátom! A kicsiknek társasjáték Activity vagy hasonló, ugyanis imádunk társasozni! Amúgy a nagy hétfőn lesz 9 éves, most számítógépes játékot kap az apjától, Tőlem meg hogy a McDonaldsba tarthatja a szülinapját, így Tőlem ez lesz az ajándék! Te mit veszel a fiadnak?
Nem tudom mi van ezekkel a mai gyerekekkel.
A szomszédom unokái egyidősek velem, anyjuk 39-es, apjuk 41-es lábon él, a 3 gyerek meg 44 (17 éves) 45 (23 éves) 47 (33 éves)
Sajnos a fiam nem csak cipőileg szeretne nagy lábon élni, hanem pénztárcailag is, csak győzzem fedezni a dolgokat.
Jut eszembe hogy egy korúak a gyerekeink: mit veszel neki karácsonyra?
Szia.
Látom kezet foghatunk eredmények terén. Nekem is hétfőre szépen jöttek vissza a dekák.
Ma egész nap szinte alig ettem, erre este hozott apu kínait, tiramisu tortát az auchan-ból, hát ennyi lett a napomból.
A délutánom tet el egyedül kaja nélkül teljesen, nem is gondoltam rá, inni se ittam semmit.
Nagy bevásárlás volt, meg deichmann vetten egy nagyon jó meleg bakancsot Mátékámnak. 40-es méretű a cipője,és 9 éves a gyerek.
Ha kinövi, jó esz nekem, mert nekem pont ekkora a lábam, meg apjának is.
igen, sajnos én is tervezem, ez is betegség egyébként, mint a bulimia, vagy az anorexia, nemrég olvastam Tari Annamária egyik könyvét, ezzel is foglalkozott - de ez valahogy elfogadott, és a beteges sportolás is, mert ez teljesen trendi, beilleszthető a divatos egészségtudatos életfelfogásba - pedig hangsúlyozta, hogy ezek sem számítanak normálisnak
DE! én is így fogytam le várandósság előtt, és tartottam a súlyom terhesség alatt, hogy előre megterveztem mikor-mit eszem, leginkább a ch-ra ügyelve, az inzulinműködés hatékony működése miatt, ami a legfontosabb a terhesség során, hogy egyenletes maradjon - tudom, hogy "beteges" volt, viszont életet adtam a CSODÁNKnak.
Ez az őszről-télre való átállás a legnehezebb, úgy látom sokan holtponton vagyunk, vagy legalábbis stagnálás van. Ha esik az eső, én akkor egész nap csak enni tudnék, de írtam is itt a múlt héten, nem lehet kimenni, vinni a gyereket (azért másfél óra délelőtt-délután, plusz még a bő egy óra mozgásom már szép), és bent gubbasztunk, sokkal többször keringek a hűtő körül.
Én mindig úgy irigyeltem azokat a barátnőimet, akik egyszerűen ELFELEJTENEK ENNI!!! és vannak ilyenek, el tudjátok képzelni?!?!:)
Ha attól jobb lesz a lelkednek, egyél egy kis csokit... hetente egyszer engedd meg magadnak, hogy olyan dolgot is eszel, amit megkívánsz... ezt mondják a hozzáértők is :)
Ha ezt teszed, akkor feltöltöd a raktáraidat és ez erőt ad a folytatáshoz... persze itt most nem azt mondtam, hogy falj fel 5 db 400 g-os Milkát. :))))
Utóbbi időben kicsit elengedtem magam, és össze-vissza ettem... :)
Az eredmény: 76.5 kg.
De nem búsulunk, hanem visszatérünk az egészséges életmódre...
A mozgás ezidő alatt sem maradt el, ma megyek alakformáló aerobicra, vagy otthon edzek egy nagyot!:)
Látom nem én vagyok az egyedüli aki az elmúlt hetet rendesen elcseszte!
Egyikőtöktől olvastam korábbi hsz-ból, hogy pár nap alatt kompenzálható. + 1,7kg is szerintetek?
Ezt úgy tiszteletesen mondhatom hogy elcsesztem de nagyon. :-SS
Sziasztok.
Sikerült összesgeznem a méréseket, mindenki aki elküldte, feljegyeztem!
Mérést várok még tőlük:
Acuko
Kispogácsa
Szöszi71
Anyóca2
Bogi0424
Akik a jövő héten sem írnak, azok ki lesznek ismételten húzva!
A napom eddig jól alakul, kicsit macerás a kalória számlálás, de üsse kavics, mivel ennyire stagnálok, most újra megpróbálkozom ezzel.
Már rég nem voltam fent a kaloriabazis.hu-n, és örömmel fedeztem fel, hogy összesíti g-ban naponta a ch, fehérje, és zsír bevitelét is. A ch-omat minimálisan túllépem ma (a zsírt többel, de én leszedem az oldalasról pl. a zsírt, de ilyet nem tud kezelni a rendszer, szóval valószínű nem is lépem túl), a fehérjebevitelemet lehetne még növelni...