Fogyj januárban 5 kilót! (beszélgetés)
Fagyasztottat vettem, most a coopban 1099/kg. Elég jó ár!
húú, ez nagyon jól hangzik.. :))) hol kapsz ilyen halacskát?? még sosem hallottam róla.. :)
Sziasztok! Meló előtt még benézek. Én ma is pangasius halat eszem, rákattantam! Kevés kalória, sok fehérje, csak egy kis light margarinon teflonserpenyőben megsütöm, és kínaikel-salátát eszem hozzá. nyami!
bizony, amit gyorsan leadunk, gyorsan visszajön:) De a napocskák arra is jók, hogy ez világossá váljon... aki gyorsan szerez sok napocskát, valószínű, egy idő után jelez, hogy vegyünk vissza egyet-kettőt... szóval csak türelmesen:)
indítottam egy naplót, "Fogyj januárban 5 kilót" címmel, ott megtalálod!
jó reggelt, jó fogyást mindenkinek:)
jó reggelt.. :))
elhagyott a 2.kilócskám is.. :)) jöhet a napocska.. :))) megyek beírom a naplóba.. :)))
Sziasztok,jo reggelt!Ujat nem tudok mondani,sztem azert,m 2 napja nem voltam ott...!Elötte levö nap pedig a szölötöl meg a sok viztöl...tul sokat:-S!Igyis nagyon jo,h mar 2,2 kg lement,legalabb nem több,ilyenkor mindig arra gondolok ,hogy megalapozodik az uj suly aztan lehet megint fogyni.;-)
Ma májgombóclevest fözök meg lángost,majd kicsiket keszitek,kivi vok mennyi kcal lesz.
Tegnap vettem egy kenyeret Katus Attila Star Lihth veknit fűszeres 250 gr 580 ft. Szénhidrát: 30.6 rost:13.1 ez fontos, hogy magas mert lassítja a szénhidrát fel szívódását.
Régen én is ittam az almaecetet, de semmi extrát nem tapasztaltam...
Épp iszom a reggeli tejeskávémat:) Ma dolgozom, úgyhogy reggel 9-től este 8-ig lesz mozgás bőven. Árut is kapunk úgyhogy a torna elintézve:)))
Kaja ma egy szendvics lesz (bajor rozskenyér, a szelet sonkaszalámi, uborkahegyek) és a kelkáposztaleves.
Este benézek, mindenkinek szép napot!
az a titka, hogy bio-almaecetet kell venni. Közel sincs olyan erős íze, mint a hagyományosnak... legalábbis nekem bejött...
nem akartam elvenni a kedvedet, csak felelevenültek az emlékek.. :)) egyszer én is próbáltam inni, még régen, de többször nem bírtam.. :)))
tudom, h rossz az íze, máskor ittam már, csak gondolom hamar abbahagytam, mert nem volt eredmény... de most itt vagytok ti, és ez elég motiváció:-)
csak borzasztó íze van.. :))
az almaecet nem savasít, hanem lúgosít, és jó a gyomornak is - legalábbis a kismamák émelygésre isszák.
sziasztok! az almaecetről mi a véleményetek? nem árt a gyomornak? mert néha szokott fájni a gyomrom, és nem tudom, h így meg merjem e próbálni.
Majd lécci, nézzétek meg az új táblázatokat, nem írtam-e el valamit! És ha van 1 kg mínusz, a napló hsz-eihez is írjátok be, mert úgy könnyebb rendszerezni:) Így is néha úgy lopkodom össze elejtett szavakból az adatokat, meg hogy kinek jár napocska:)
nyugi, könnyen szerzett napocska könnyen vész el:) Legyen az az 1 kg lassabb, de tartósabb:)
sziasztok, hát sikeresen vírusosak lettek a táblázatok:) de csináltam újakat, mindjárt felrakom a rengeteg napocskával egyetemben!
hali! látom, gyűlnek a napocskák, ügyik vagytok! már majdnem elkezdtem panaszkodni nektek, h ugyanannyi vagyok, de aztán visszaolvastam a fórumot :-)
tudom, még csak 4 nap telt el, de jól jönne már egy kis sikerélmény...
na lányok,én elmentem tanulni.Ma már szerintem nem jövök.Köszönöm mindenkinek,aki biztatott,és én is csak arra tudok biztatni mindenkit hogy NE ADJÁTOK FEL!!MEGCSINÁLJUK!EGYÜTT!! :) holnap jövök! Jóéjt!
klszi,nem is bántásból írtam. CSak aztan tenyleg igy van,h késöbb csodalkozunk..miert vok beteg...
hahooo lányok, nem győzök visszaolvasni.....katatica: tegnap elküldtem a hiányzó adatokat, itt a fórumon de ha gondolod leírom még 1x. :-)
ma is tornáztam egy kicsit, de nem érzem "teljesnek". megyünk haza szombaton a fiammal és rá veszem anyut h csináljunk egy diétát együtt. :-))) igyexem visszaolvasni, ha nem jövök az nem azt jelenti h eltűntem v feladtam, hanem h van egy 6 hónapos kisördög fiam. :-))))
szép estét mindenkinek...
Hát ne keseregjetek, nekem se ment le, csak pár deka, és én még kis súlyú se vagyok:) de még hátra van ebből a hétből pár nap, csak összejön:)
További ajánlott fórumok: