Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Önsorsrontó gondolkodás
Ezen a héten semmit sem fogytam, biztosan elrontottam valamit.
Túl sok edzést kihagytam. A legjobb lesz, ha abbahagyom.
Iszonyú dagadtnak nézek ki, óriási tehén vagyok.
Helyes gondolkodás
Eljutottam egy nyugvópontra, ez jó jel. A testem alkalmazkodik a pozitív változásokhoz.
Ha abbahagyom, nem jutok semmire. Átszervezem a napirendemet, és találok időt a sportolásra.
Erre nincs semmi bizonyíték. Jobban érzem magam, mint valaha.
.
:DDD Nem, tele voltam melóval. Vásárlás, otthonra, meg férjem cégesére, meg mindent előkészíteni neki, hogy csak kenni kelljen, meg rápakolni a szendróra, meg közben ebédeet készíteni és takarítani. Na mos tjutottam el a vége felére, de még így is hátravan ez az....:))))
De jó is lenne egy kis hó.:D
sziasztok lányok!
mindhárom szoba ragyog /legalábbis meg van a nagytakaritás/ a sütőben éppen sül a sütike/
most pihi képpen idejöttem
Két jó barát parázs vitákat folytat, mivel egyikük katolikus lévén a túlvilágban, a másik buddhistaként a lélekvándorlásban hisz.
>
> Végül megegyeznek, hogy amelyikük előbb hal meg, tüstént tudatja,melyiküknek volt igaza.
> A katolikus hal meg előbb, s egyik éjszaka meg is jelenik barátja álmában.
>
> - No mesélj, mi van, mi történt? - kérdezi a buddhista.
> - Hát kérlek, reggel felkelünk, kimegyünk egy csodálatos, napsütötte rétre
> Szeretkezünk, reggelizünk, szeretkezünk, tízóraizunk, szeretkezünk,ebédelünk, szeretkezünk, uzsonnázunk, szeretkezünk, vacsorázunk, szeretkezünk, aztán alszunk, és másnap ugyanígy folytatjuk.
> - Ó, hát akkor mégis neked lett igazad, van túlvilág, s te a paradicsomba kerültél!
> - A f…szt! Neked lett igazad: a Gödöllői Állami Gazdaságban vagyok baknyúl...
Azt hát!!!:DDDD
Jó fűszeresen:))))
Most végeztem a felső szinttel,az alsó jövő hétre marad:(
Le van szarva!:)))))Pedig végezni akartam,de hát így alakult.
Hogy vagytok kedveskéim?:))
Lekváros linzer
75 dkg sárga linzertészta, 57 dkg s.barack lekvár, 5 dkg dió, szóráshoz liszt, a kenéshez tojás.
A tészta kétharmadát nyújtsuk ki 5 mm vastagra. A félig sült tésztát kenjük meg lekvárral, szórjuk meg cukrozott dióval, majd a maradék tésztából rácsozzuk be, majd óvatosan süssük készre 200-210°
Orléansi szelet
75 dkg barna linzertészta, 28 dkg lekvár, 25 dkg csoki vagy fondán
A tésztát 3 egyenlő nagyságú nyújtjuk és kisütjük.Megtöltjük lekvárral és egymásra rakjuk. A legfelső lapot megkenjük forró ribizli lekvárral és 9 cm széles csíkokra vágjuk. Csoival vagy rózsaszín fondannal áthúzzuk és leszárítjuk. Kihülés után egyenletesre szeleteljük.
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?