Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) fórum

Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)

❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯
2743. arcansas
2010. aug. 22. 23:29
Jaj én imádom a főzelékeket,és főzni sütni is!A net tényleg tele van jobbnál-jobb receptekkel!A főzelék a leggyorsabb és legegyszerűbb kaja:)rántás-könnyű elrontani,de ha hideg olajban egy kis lisztet összekeversz(meg lehet paprikát sót is beletenni),akkor nem csomósodik,ezt megmelegíted,és belekevered a megfőtt zöldségbe ami még alacsony lángon van:)(zöldségfőzés előtt pedig sok sok hagymát pirítani)Remélem nem baj,h leírtam!
2742. Anette33
2010. aug. 22. 22:42

arcansasnak és doresz, neked is köszönöm szépen:)

a főzelékeknek is utána nézek majd:)

viszont alig hogy találtam valami élvezhetőt a nyárban, rögtön véget is ér:( mingyárt kezdődik a suli:( szeptember közepén kb. Bár még mindig nincs kiirva:P

2 hét talán és megyek beiratkozni

nagyon félek előre a sok tanulástól. az előző év is nagyon rezgős volt:$

2741. doresz88 (válaszként erre: 2738. - Anette33)
2010. aug. 22. 21:51

Szia Anett!

Én is gratulálok Nektek!

Főzeléket meg nem nagy ördöngősség csinálni! Sőt! De nagyon ajánlom a jó kis régi Horváth Ilonkát! Szerezz be egyet! Abból minden kezdő megtanul főzni, sütni! :DDD Én is abból kezdtem, még a gulyást is! :)

Meg van egy jó receptes oldal minden finommal, meg fogyissal, és képekkel vannak a receptek... háááát lehet nyálat csorgatni... :S :)

2740. doresz88 (válaszként erre: 2735. - Nívea)
2010. aug. 22. 21:47

Te ilyeneket tucccccc???????? :DDDDD Naná hogy érdekel! :DDDDD

Jó hogy mondod a szirupot... Még van itthon 3 doboz, lehet rástartolok, mostanság úgysincs kedvem semmit se enni.... Az pont elég a partyig... Lehet addig nem eszek semmit! :DDD

Na erre alszom egyet, és holnap eldöntöm! :)

2739. arcansas (válaszként erre: 2738. - Anette33)
2010. aug. 22. 21:09
szia Anette:)Gratulálok mégegyszer:)))csodás aug.20-ád lehetett!
2738. Anette33 (válaszként erre: 2722. - Nívea)
2010. aug. 22. 20:53

szia mindenki

és

szia:)

csak gondoltam megírom én is az augusztus 20át:)

párommal először azt terveztük hogy az erkélyről nézzük otthon, de nem lehetett semmmit sem látni:(

szóval a tvben néztük meg:)

és ez a nap duplán is emlékezetes lesz számomra, mert a párom megkérte a kezemet ujra:) szóval már hivatalos a dolog. már amennyire az lehet.

a gyűrű ugyanaz mint amivel először is megkért, és annó akkor is igent mondtam amit meséltem is nektek, csak akkor kértem hogy gondolja át hogy biztos legyen benne, hogy ezt akarja. és most megtörtént:)

olyan boldog vagyok:))))

s holnaptól megint ráállok a zöldségevésre. mert mióta összejöttünk sokat főzők rá, és hát ő nem eszi meg a zöldségeket csak főzeléknek, én azt meg nem tudok csinálni, sszóval sok tésztás krumplis dolgot ettem mert neki azt csináltam. konkrét kilót nem tudok csak centiben fogok mérni egy darabig mert össze van itthon pakolva minden és nem tudom hol a mérleg.:)

bár azt hiszem egy ideig jobb is ha nem tudom mennyi vagyok. amióta a hormontablettát szedem néhány centivel kissebb vagyok mindenhol de most, vagyis holnaptól rendszeresebben mérek:)

a cél: lefogyni az esküvőmig:)))

úgy nagyjából másfél év mulva:)

reméljük a legjobbakat:)

2737. arcansas (válaszként erre: 2735. - Nívea)
2010. aug. 22. 20:51
Nekem isssss:))))
2736. Nívea (válaszként erre: 2733. - Arcansas)
2010. aug. 22. 19:52

:) Aranyos! Akkor csak van eredménye annak, amit csinálsz :)

Nekem csak azt mondják aranyosan, hogy nem híztam. Pedig igenis majdnem 5 kilót ezen a nyáron. De hogy lehet nyáron hízni??? Más ilyenkor enni sem bír. Én meg mozogni nem, de enni igen.

2735. Nívea (válaszként erre: 2730. - Doresz88)
2010. aug. 22. 19:51
Hát húzós lesz a Doresz! De talán sikerülni fog. Vagy Te olyan makacs, kitartó és akaratos, amit azzal a sziruppal is műveltél....ez is menni fog. Csak akkor mindent bele most! És a puccosokat egy mégpuccosabb ruhával lehet levenni a lábukról. :DD Csak szerezni kellene egyet. De honnan is? Elárulom, ha érdekel priviben, hol lehet a legdrágább ruhákat beszerezni fillérekért. Lehet, hogy gondolnád, de ki tudja...
2734. Nívea (válaszként erre: 2729. - *Mévi84*)
2010. aug. 22. 19:48
Akkor ne várj tovább Te sem. Kezd el a héten. Mi is most kezdjük. Holnap. Na?
2733. arcansas
2010. aug. 22. 13:51

Közbe egy kis jóhír,pénteken egyik kis új barátosném megjegyezte,hogy az arcomon nagyon látszik a fogyás:)És igazat adok neki,mert tényleg mintha kicsit én is keskenyebbnek látnám az arcom!

A tegnap miatt büszke vagyok magamra.Este buliztunk,ráztam egy nagyot,és késő éjjel,ott a bulihely mellett mindig hotdogot szoktunk venni.A barátom vett is,de mondtam,h én nem kérek:)

2732. arcansas (válaszként erre: 2730. - Doresz88)
2010. aug. 22. 13:48

szia Doresz!

50°C ???Úristen!Az nagyon kemény lehetett!Én sem barnultam annyit,mint reméltem-bár mi júniusban voltunk.A fogyásod nagyon szuper,néztem az adataid!

Hú egy ilyen puccparty nagyon dúrva lehet!Remélem azért majd jólérzed magad,és lesz olyan része is a társaságnak,aki nem az a nagyzolós fajta!

2731. arcansas (válaszként erre: 2729. - *Mévi84*)
2010. aug. 22. 13:44

szia Mévi!

Jó,hogy itt vagy:)És biztos,hogy sikerülni fog!Ne aggódj,simán ledobsz pár kilót.8 kiló még nem a világ:)Sok-sok erőt és egészséget kívánok,kitartás!

2730. doresz88
2010. aug. 22. 11:27

Hello csajszik!

Arcansas: Kos szigeten voltunk, közel törökországhoz, és szupi volt. Barnulni barnultam, de jobbra számítottam... szerintem ha gyakran megyek szolizni akkor van ilyen szinem... na mindegy. Ezt leszámítva minden szuper volt. 50°C mindenhol, lenge szél, nagyon komoly, de részleteket majd csak naplóba, mert nem akarok mindent kétszer írni...

A fogyit meg április végén kezdtem asszem, néha tornáztam, néha nem, mikor hogy volt kedvem... De nézz bele a mérlegelőmbe az adatlapomon, ott asszem fenn van minden. Csak akkor írtam súlyt, ha változott.

Nívea: A puccpartiig 50nek kell lennem, az meg 4 kiló, van még 2 vagy 3 hetem. De asszem már csak kettő. Nagyon gááááááááázzzzz.... És nincs is odavaló puccruhám... Tudod ezek ilyen sznobok, náluk a retrofarmer olyan mintha kínait kéne hordani, ezek csak ilyen byblosba, meg cavalliba, meg ilyenekbe járnak. És "kötelező" megjelenni, ahhhhhhhhh. Komolyan nekem ciki elmenni, mert nem érzem magam odaillőnek. Na ezért kell hogy jó formám legyen, ha már a ruhám nem aranyból van, a testem legalább irigylésre méltó legyen... Bár nehéz lesz felvenni a versenyt a sebészekkel... Tudod ezeknek a kórház a fogyihely, nem a bodyterem... :DDDDDD

2729. *Mévi84* (válaszként erre: 2728. - Nívea)
2010. aug. 22. 09:12

Ha nagyon akarod sikerülni fog az!

Én is pont ezért nem biztos hogy várok , mert lehet hogy addig még lemenne 2-3 kiló is.

2728. Nívea (válaszként erre: 2727. - *Mévi84*)
2010. aug. 22. 09:10
Én nem várok szeptemberig, mert akkor nem tudok mibe járni dolgozni. nekem le kell adnom 2-3 kilót legalább, mire dolgozni megyek. Az 1 hét. Nem fog sikerülni úgy érzem, de adok egy esélyt neki. Hátha.
2727. *Mévi84* (válaszként erre: 2726. - Nívea)
2010. aug. 22. 08:55

Szia!

Sajnos ez nem maradék, hanem visszaszedett kilók...

Jelenleg úgy gondolom, hogy szeptembertől kezdem el, de az sem kizárt hogy hamarabb nekiállok számolgatni...Nagyon nagy erő kell hozzá meg kitartás te is tudod :) !

2726. Nívea
2010. aug. 22. 08:45

Jó reggelt!

Szia Mévi! :D De örülök Neked! Majd most menni fog az a maradék pár kiló. Nem kell izgulni. Én is nekikezdtem alapozni a hétvégén már. És holnaptól végre indulhat a buli :S Nehéz lesz, de remélem kitartunk. :)

2725. *Mévi84*
2010. aug. 21. 22:06

Sziasztok!

Én is állandó harcban állok a kilókkal...

Nívea már ismer, egy régebbi barátja vagyok, egy másik fórumról..

Most nem régen regisztráltam újra..

Röviden annyit, hogy az egész fogyásom 76 kilóról indult.AZ első nekifutásból lement 10 kiló.A második nekifutásnál 5 kiló.Most készülök a harmadikra,mert sajnos visszahíztam kb.8 kilót :(

Azt szeretném most leadni...

2724. Nívea (válaszként erre: 2723. - Arcansas)
2010. aug. 21. 17:03

Hát legalább a tűzijáték szép volt, ha nem is volt gyertyagyújtás :) Azért biztosan szép lehetett.

Nekünk most egy ideig nem lesz kedvünk bulizni, de Nektek jó szórakozást mára. Minél jobban rázod, annál inkább égnek a zsírpárnák :)

2723. arcansas (válaszként erre: 2722. - Nívea)
2010. aug. 21. 13:08

szia!

Én pesten néztem a tüzijátékot,elég közelről,és nekem nagyon tetszett.Persze itt is szégyenlősek az emberek.Úgy tudtam,hogy itt nagyon családias,meg mindenki gyertyát gyújt.Azt vártam volna,hisz a neten is megírták,h lesz közös gyertyagyújtás,de nem volt a közelünkben.Utána kajáltunk kicsit,ma meg bulizunk,és talán én is letáncolok 1kilót:)

2722. Nívea
2010. aug. 21. 10:34

Jó reggelt! Kinek hogy telt az augusztus 20-a? Voltatok valahol? Nekem elég késeire sikeredett hazaérni. De most már bánom, mert kicsit másnapos vagyok. Sőt.... :D De megérdemlem, ha hülye voltam. Biztosan lement vagy 1,5 kg :D A programok nem voltak jók, legalábbis nekem nem tetszettek. Meg ez a nép nem tud bulizni, érződik, hogy falu, gátlásosak az emberek. Szerintem szégyenlősek egymás előtt. Este volt tűzijáték. Az még nem volt rossz. Tetszett.

Most mennem kell főzni, jönnek anyumék ebédre, de nem tudom hogy fogok megküzdeni az illatokkal és az ízekkel :S

2721. arcansas (válaszként erre: 2717. - Doresz88)
2010. aug. 20. 12:21
És a te fogyásod kb mennyi idő után indult be?Mióta kezdted?Mert 10kiló nekem sem ártana és én is szénhidrát mentesen vagyok már sztem 1 hónapja...:S
2720. arcansas
2010. aug. 20. 12:21
Doresz kb egymagasak vagyunk,bár nekem van h 165cm-t mutat a gép:)és nem vagy alacsony:)))
2719. arcansas (válaszként erre: 2717. - Doresz88)
2010. aug. 20. 12:14
szia Doresz!:)remélem jó volt a nyaralás!Melyik részen voltatok?Mi is görögbe voltunk,és én imádomm:))
2718. Nívea (válaszként erre: 2717. - Doresz88)
2010. aug. 20. 07:48

Jó reggelt!

Doresz! Üdv újra itt :))) Milyen volt a nyaralás? Barnultál eleget? Kipihented magad? Az a 2 kg nem sok, le fog menni a puccos buliig :) Milyen ügyes a kisfiad, hogy már járogat. Motmár minden percben rajta kell legyen a szemed :D

Én már nem mértem magam ma reggel, mert tuti 70 felett vagyok. Inkább oda sem állok a tények elé. Majd lesz valami.

2717. doresz88
2010. aug. 19. 22:43

Sziasztok csajok!

Gondoltam írok már két-három szót, mert naplózni nincs még időm... de már itt is 4 oldalt kellett visszaolvasnom!

Elmegyek nyaralni, és folyik a duma, mi??? Bezzeg ha vagyok... ehhhh...

Üdv a "friss husiknak", és eredményes fogyit.

Hát én most görögbe híztam 2 kilót, szóval megint 54 vagyok, és szeptemberig bomba formába kell hoznom magam, mert egy hülye hátamközepére se kívánom puccos "buliba" kell mennünk, és tarolni akarom a sok beképzelt picsát, valami feszes ruciba.... Ahhhh. Kemény dió lesz asszem de nagyon...

És közben a gyerekem megtanult járni is, szóval már mindenhova elér... :S Így meg még nehezebb...

Látom mindenki próbálkozik mindenfélével... Az újaknak írom: Én 64-65 körül kezdtem a fogyit, jah, és 163 cm vagyok, szóval kicsi! Nincs dagi képem, mert gyűlöltem a képeket magamról, szóval nem tudok mutizni, az átlagsúlyom most olyan 52 kiló, csak a nyaralás miatt 54 lettem... Nekem a szénhidrát kivonás jött be, a diétáknál belassult a fogyim... De naplóba irogattam miket ettem, meg írom most is ha nem felejtem, de azon próbálok lenni, hogy ne egyek kenyeret, tésztát, krumplit, rizst, meg pékárut. Édességet meg csak csökkentem, mert imádom a csokit, és meghalnék, ha nem ehetnék... hát ennyi...

Amúgy már hiányoztatok. Próbáltam mobilról bejelentkezni, de görögből nem engedett belépni vmi biztonsági izé.... na mindegy.

2716. Nívea
2010. aug. 19. 19:11
Én is szép hétvégét kívánok Mindenkinek!
2715. Nívea (válaszként erre: 2713. - Arcansas)
2010. aug. 19. 19:11
Na ez itt a gond, hogy ő is zabál, neki sem kellene, mert kövér. És engem amúgyis az jobban érdekel mostanában, hogy elvegyem előle az utolsó falatot minél gyorsabban :DDD
2714. arcansas
2010. aug. 19. 17:06
mindenkinek szép hétvégét és jó pihenést kívánok:)aki teheti nézze meg a szép tüzijátékokat:)))
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook