Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) fórum

Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)

❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
2773. arcansas
2010. aug. 24. 17:23
Na,ma megint mérlegeltem:( 1dekát se mozdult most megint a mérleg:-(
2772. arcansas
2010. aug. 24. 13:13
na vajon mi lehetett:)
2771. doresz88
2010. aug. 24. 10:48
Hmmmmm.... mikről maradok le... jó téma! :DDD
2770. Nívea (válaszként erre: 2768. - Anette33)
2010. aug. 23. 19:29
8 év után már nem fenyeget ilyennel. Az elején mi is így voltunk. Mostmár az igzatja jobban, ha van rajtam valami :D De tényleg egy szexi fehérnemű jobb, mint pucéran... De majd meglátjátok ti is pár év múlva.
2769. arcansas (válaszként erre: 2768. - Anette33)
2010. aug. 23. 17:57
de azért izgalmasabb neki levenni egy szexi bugyit mint egy farmernadrágot:)
2768. Anette33 (válaszként erre: 2767. - Arcansas)
2010. aug. 23. 17:52

hm:) az én párom csak egy felesleges dolognak tartja a ruhát rajtam, s egyfolytában azzal fenyeget hogy letépi:D

ha kettesben vagyunk nem is enged felöltözni:P

2767. arcansas (válaszként erre: 2766. - Nívea)
2010. aug. 23. 17:50
Na jó ötlet:))))Öltözz be,tuti örülni fog,sőt!
2766. Nívea (válaszként erre: 2765. - Arcansas)
2010. aug. 23. 17:42
Én is hasonlóra gondoltam :) Csak nem tudom lesz-e még ereje, kedve hozzá munka után. Először elmegyek elé gyalog, aztán meg míg tusol, majd átöltözöm.
2765. arcansas (válaszként erre: 2764. - Nívea)
2010. aug. 23. 17:37
De megtudjátok ünnepelni,csak vegyél ki a fiók aljáról egy szexibb fehérneműt! és várd az ágyon:)
2764. Nívea (válaszként erre: 2763. - Anette33)
2010. aug. 23. 17:25

Mondjuk az én párom nem hordhat ékszert a munkahelyén, a balesetveszély miatt. Aztán itthonra nem veszi fel, mert minek,ha meg megyünk valahova, akkor felveszi, de csak akkor, ha a kezébe adom a gyűrűt. De az ezüstöket azt soha sem hordja. Én meg nem erőltetem rá, ha nem szereti.

A valentin nap az nálunk is döcögős. De mi igazából már nem tudunk egymásnak mit venni. Így egy vacsorával lepem meg, ahol megiszunk egy üveg bort, aztán.... :D

A mai napon meg dolgozik, és le vagyunk égve, így nem ünnepeljük meg a 8. évfordulónkat.Majd talán a hétvégén.

2763. Anette33 (válaszként erre: 2756. - Nívea)
2010. aug. 23. 17:15

köszönöm szépen a gratulát:)

furcsa amit olvasok a párjaitokról, hogy nem hordják a tőletek kapott dolgokat?

az én párom hordja a gyűrűt amit tőlem kapott az eljegyzésre, mert ugye nem csak nekem jár:)

még a nyakláncát is hordja. semmi különös csak egy pentagramm amit én nagyon szeretek és akartam magamnak, így vettem neki is egyet:) és hősiesen viseli:)

virágot még én sem kaptam de nem is volt még olyan ünnep. ha tippelnem kéne arra gondolnék hogy nőnapra fogok kapni:)

amit nagyon szerettem volna kapni az plüssállat:) mert imádom őket és kaptam is tőle. azzal alszom:D

mivel ő nem rajong a valentinnapi költekezésért(mert szerinte az ember nem 1 napig szereti a párját ezért felesleges 1 napba sűríteni mindent) és ebben egyetértek ezért azt találtuk ki hogy saját készítésű ajándék lesz:) még szerencse hogy több hónapom van megcsinálni:)

2762. Anette33 (válaszként erre: 2747. - Arcansas)
2010. aug. 23. 17:04
a mosogatással nincs annyi gond. a párom sokszor segít, és van hogy ő mosogat el mindent:) még együtt is szoktunk fözöcskézni:)
2761. Nívea
2010. aug. 23. 15:04

engem nem zavar, ha nem kapok virágot. Sokszor már semmit sem kapok. Szerintem az a lényeg, hogy kapsz mást. Szerintem is néha mondani kell, felhívni a fogyelmét arra, mit szeretnél. Mondjuk de tetszik ez, de tetszik az. Úgy megvenném, ha lenne rá pénzem.... Ezzel ötletet is adsz neki. De hát ez még nem könyörgés.

De nem csak azt nem hordja, amit tőlem kapott, hanem semmit sem hord.

2760. arcansas (válaszként erre: 2755. - Nívea)
2010. aug. 23. 14:34

Jaj bocsi ezt nem láttam,mikor már megírtam a hsz-emet.

Jaj én ezt már csináltam jópárszor...Ha megyünk valahova,mindig bejön egy virágárus lány,népi ruhában,kosárnyi előre csomagolt rózsával.(mégha drága is...)

Virágboltnál mindig jól megnéztem a virágokat,még hátra is fordultam,de szerintem észre sem vette.

2759. arcansas (válaszként erre: 2756. - Nívea)
2010. aug. 23. 14:30

Hát nem tudom,lehet naív voltam akkor,h azt hittem,majd hordja!

A virág dolog bánt a legjobban.Ezzel ti hogy vagytok?Szoktatok kapni?

Azért az sem semmi,h a te párod az ezüst kszettjét nem hordja!Na ezt megértem,a párom az apjától kapottat hordja,azt tuti nem hordaná,amit én vennék neki.:D

Más.Sokszor eltűnődöm,hogy van pl olyan barátnőm,aki tud dicsekedni azzal,hogy ezt meg azt kapott a barátjától.Viszont én akkor arra tudok csak gondolni,h emlegette esetleg előtte,h "jaj drágám de tetszik ez,stb"és ezért vette csak meg?Vagyis a férfiak mégsem olyan kreatívak,hogy kitalálják mi kell a nőnek?!

Mondták már nekem,hogy a férfiaknak mondani kell,ha kell valami,vagy mit hogyan csináljanak,hogyan bánjanak egy nővel.De én meg úgy vagyok vele,hogy csalódok inkább,minthogy a fülébe rágjak és kikönyörögjek dolgokat..Melyik a jobb?Nehéz dolgok ezek.

2758. arcansas (válaszként erre: 2757. - Nívea)
2010. aug. 23. 14:25
Sárgadinnye a legjobb:)
2757. Nívea (válaszként erre: 2752. - Arcansas)
2010. aug. 23. 14:24
hát nem tudom. De mi most ettünk délben, de már olyan éhes vagyok, majd meg döglök. Eszek egy szelet sárgadinnyét szerintem.
2756. Nívea (válaszként erre: 2754. - Arcansas)
2010. aug. 23. 14:23
De biztosan tetszik nekik, csak a férfiak nem szeretik így hordozgatni. Amit én vettem a páromnak ezülst nyakláncot, karkötőt, gyűrűt, azt sem hordta ő sem. És még az eljegyzési gyűrűnket sem nagyon akarja. Pedig azt közösen választottuk. Ezen ne görcsölj. Szerintem a férfiak többsége ilyen.
2755. Nívea (válaszként erre: 2753. - Arcansas)
2010. aug. 23. 14:22
Lehet, hogy nem tudja, hogy szeretnél, meg ez neked fontos lenne. Menjetek el véletlenül egy virágbolt előtt, aztán álljatok meg a rózsáknál, szagold meg, hogy milyen jó az illatuk, meg milyen gyönyörűek. Lássa rajtad, hogy szeretnél kapni. Nekem ez bevált, mert rögtön kaptam egy szálat, aztán legközelbb már egy csokrot is :)
2754. arcansas
2010. aug. 23. 14:20
legalább ő mondaná meg,ha nem tetszik az ajándék.Bocsi elírtam!
2753. arcansas (válaszként erre: 2751. - Nívea)
2010. aug. 23. 14:15

Hú tök hosszú amit írnék...

Szülijére tök jó programot találtam ki,de kiderült az utsó pillanatban,h a honlapos dátum nem érvényes már,és összecsaptam a vásárlást.Gravíroztatás is volt pedig.Lényeg h semmilyen ajándékát nem hordja,nem is használja,és ez bánt,mert amit én tőle kaptam,azt valahogy kötelezően hordom,hisz tetszik,és mindenki láthatja,h biztos tőle kaptam.(legalább mondanám meg,hogy nem tetszik!!!).Idegbajt kapok sokszor ettől,na meg attól,h sose kaptam még tőle virágot...pedig már 4 ünnep is volt az elmúlt évben...

2752. arcansas (válaszként erre: 2750. - Nívea)
2010. aug. 23. 14:00
Hidd el menni fog,csak az első 1-2-3 napot kell túlélni!!!Ha ez megvan,megtudod szokni ne aggódj!
2751. Nívea (válaszként erre: 2748. - Arcansas)
2010. aug. 23. 13:53

Ejha! Akkor kösd fel a gatyát. Nem tudom mivel lephetnéd meg. Esetleg kint az udvaron kajálni gyertyafénynél. Vagy elmenni piknikezni, elbújni valamerre kettesben a pokrócon....

Miért nem volt sikeres az ajándékozás?

2750. Nívea
2010. aug. 23. 13:46

sziasztok!

Már írtam délelőtt, de eltűnt a bejegyzésem. Nem tudom hová lett, miért nem jelent meg.

Anett! Gratulálok én is az eljegyzésetekhez, megint! Ezt a boldogságot! :))

Ma kezdtük el az update-t a párommal. Elégfura érzés. Mintha nem vennénk komolyan. Nem tudom. Lehet, hogy mégsem ez lesz az igazi módszer. Na majd meglátjuk. Ráadásul kifogyott az elem a mérlegből, így még csak azt sem tudjuk mennyiről indultunk. 1,5 órája ebédeltünk, de már most rohadt éhes vagyok. Nem laktam jól egyáltalán.

2749. arcansas
2010. aug. 23. 13:45
és persze huh ajándék is kell az évfordulóra(eddig nem jártam átütő sikerrel az ajándékozásokkor:(
2748. arcansas
2010. aug. 23. 13:44

Jaj de várom a hétvégét.Csüt-ön leutazom a szüleimhez vidékre,mert ők elutaznak,szóval totál egyedül leszek a házban,a párom pedig csak szombaton jön,de kettesben leszünk.Próbálok jó kis programokat kitalálni,egyenlőre a főzést találtam ki és a kutyasétáltatást.Szombaton lesz az egyéves évfordulónk(vacsora biztos lesz valahol).

Van valakinek ötlete?

2747. arcansas (válaszként erre: 2745. - Anette33)
2010. aug. 23. 13:12
Még annyi,hogy ha valamit töbször csinálsz,már kísérletezgethetsz nyugodtan,és lesz saját fűszerezésed:)jó móka tud lenni a főzés:)na de a mosogatás...wááwáwáwáDDD
2746. arcansas
2010. aug. 23. 13:10

Hajaj nekem is kezdődik:S és nekem is drága lesz:S

4egészes átlag?hú én ilyenről nem is álmodom:D nehéz tárgyak 2es(akár sokadjára),szeretem tantárgyak 3,4,5ös:D sajnos a kettesekből van mindig több...

2745. Anette33 (válaszként erre: 2743. - Arcansas)
2010. aug. 23. 12:51

dehogy baj, még majd kerítek egy kis füzetet és le is irom. meg kell tanulnom ezeket a dolgokat. ha végzünk a sulival párom is meg én is, akkor ha minden jól megy és úgy találunk munkát akkor 2011 szeptember környékén össze is költözünk hogy kicsit együtt is éljünk. szóval meg kelll tanulnom mert egyenlőre csak ő van de 3 gyereket szeretne:D bár ő még a 4be is menne lenne... hát mondom ha megszülöd:)

na szoval nekik nehéz lenne párolt zöldséget a szájukba tömni:)

doresz, én is nagyon félek a sulitól mert ez még nehezebb lesz mint az első év volt és szeretném tartani a 4egész átlagomat.

most az évvégém 4,5 volt de az már nem valószínű hogy menne.:(mert keményedik a dolog és az én sulim és méreg drága sajnos, de kell majd hogy jó állást találhassak és elköltözhessek itthonrol.

2744. doresz88 (válaszként erre: 2742. - Anette33)
2010. aug. 23. 01:45
Jajjjj, suli ne is mond! Én most ülök vissza a padba! Nekem is kezdődik az ősszel! Be is vok parázva, mert nagyon kemény lesz asszem, és nem cseszhetem el, mert drága is...
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook