Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Ettől nagyobb elismerés nem is kell az embernek:-)
Gratulálok!
Helló csajok,Doresz láttam a naplódat nagyon csinibaba vagy!!!!Tényleg tök más az arcod az adatlapodon,de szerintem ott csak takar a picurka,azért:)))
Nívea,én holnap húsozok:))Nyamiii:))
koszike a valaszokat:) adott nekem masik au-pair csaj kukorica darat puliszkanak mer emgy haza, es nezte mennyi a kaloriaja 356 onnan jutott eszembe h melyiek a jobb a masik ketto kozul.
Tegnap este jotte fizut adni a takaritasbol es megdicsertek h megvannak velem nagyon elegedve es h az emberek is mondatk akik oda jarnak.Tok orulok:D
Sziasztok lányok!
Nem volt még senki????.-(((
Minike inkább szerintem a grízre szavazok.
Én jobban is szeretem:-)
Nívea most olyan voltál mint Baba szokott lenni:-)))
Ha már megetted úgy sem tudsz mit csinálni.
Piros napjaid lesznek??
Már csak azt kell eldönteni hova jelentkezzek!Szerintetek? Ki melyiket ismeri???
Elte
Corvinus
Kodolányi?
Kicsit fura, hogy a csaj fogdosta a fenekedet :DDD Jó buli lehetett! :DDD
Na ugye, hogy nem hiába tornázol!
csajok el is felejtettem meselni. Tegnap egyik csaj megfogta a seggem, aztan ram nez megszolal megfoghatom megegyszer es igy elkezd orditani neked milyenk kemeny a segged, aztaaa nem is gondolta.
utanna perszse mindenki megnezte:) es kozoltek h tenyleg kemeny, fura en eddig nem ereztem de annyria orultem most mar tudom nem hiaba a reka:)) Megjobban meghoztak a kedvem, olyan seggem lesz ha jon a barim le se akarja venni a kezet:D
Nagyon jóóóóó és gratulálok!
Ha meg elérted a célod vigyázz,h megmaradjon ez az állapot.
Sziasztok!
Én egy 4-5 hónapja kezdtem hozzá a tornának, diétának! 167cm vagyok és ehhez voltam 69kg, most csütörtökön mértem magam, akkor voltam 62kg :)
Ez 7kg fogyás, olyan boldog vagyok!
És pénteken elkezdtem szedni egy Szűz tea+C.L.A max légyzselatin kapcsulát, ez ilyen méregtelenítő, és 3 nap alatt -1kg, úgyhogy most 61kg vagyok!
Olyan jó, még 2kg és már 50-essel fog kezdődni a súlyom!
Mindenkinek nagyon gatula a fogyásához!
Baba még a végén kiderül,h alul működésed van de legalább lenne valami oka,h ilyen jó az étvágyad:-)))
Ejjjjjj de szépen fogalmaztam:-D
Hááááát!
Anyukám mérlegképes könyvelő, és asszem semmi pénzért se csinálnám amit ő! Minden évben újra kell tanulnia az adórendszert, mert annyit változtatjág a jogszabályokat, egész nap a gép előtt ül, minden hónapban van egy bevallási határidő, meg ez a májusi éves bevallás! Brrrrr!
De azt hiszem találtam valami jót! Nemzetközi kapcsolatok alapszak, aztán ha sikerül megyek fordító és tolmács mesterszakra... jó hosszú ez így, 5 év, hát nem tudom! Már csak utána kéne néznem, hogy hogy támogatják a kisgyerekes anyukákat, mert fizetős nálam szóba sem jöhet. A nemzetközi fizetős változata 2 kilótól indul félévente... meg lehet csak levelezőre tudok belőle jelentkezni, mert így bazi magas a ponthatár, és nem tudom levelezőn támogatna-e az állam...
Sziasztok!
Minike a hányásért nem irigyelek de a buliért igen:-)))Biztos jó volt.
Nívea a Te romantikázásod jó volt???
Gratula megint a fogyásért,beindul ez ha tornázol.
Doresz kitartás a ház miatt és maj utána jobban nekifekszel a tanulási lehetőségeknek.
Vicus Te is ügyes vagy!
Kicsi tanulósainknak pedig kitartás még mindig!
:DDDD Akkor jó sokszor kellett a retyit kitakarítani :DDDD
De legalább finomat hánytál :DDD Somlóit :D
Köszi! :)
Azt én is várnám. Nekünk is úgy volt, hogy bográcsozni megyünk barátokkal. De ilyen időben sehova :(((
Sziasztok!
Hat a buli nagyon jo volt. REggel 10re kitn voltunk volt hus sutogetes + babgulyas es etetm husti salival, + gulyast ettem de kenyer nelkul. PErsze nem egyszerre ettem oket:)Egyik csaj csinalt somloit hat jol belemasztam fincsi volt na abbol azer tobbet ettem mint kellett volna. Es annyit ittam h ma takaritas kozben 3szor hanytam:(
Ennyi hazipalinkat reg nem ittam mar.
Doresz: en a helyedbe merlegkepes konyvelonek tanulnek.
Tök jó:))Ügyi vagy:)))
Vacsi lesz egy nagyobb társasággal,és arra készülök:)))Úgy várom már:))
Én szerintem kedden mérek majd.
Sziasztok Csajszik!
Na nem tudom, hogy a torna miatt-e vagy csak úgy, de mára 67,3 lettem. -1 kg 2 nap alatt. Tegnap nem mérekeztem. De ettem ökörségeket. Azt hittem mára megint a 69 közelében leszek, de nem... :)
Vicus! Hová mész szombaton?
Doresz! Ha meg sem próbálod, akkor sosem fogod megtudni, hogy bírnád-e. Akkor úgyis időt fogsz keríteni a tanulásra, ha elkezded. Hidd el!
Helló csajok,Doresz az angollal én már régóta szemezek..Meg kéne tanulni...
A héten nem lesz meg az 54kg,de nem bánt,jól haladok úgy látom:)))
Holnap meg ismét beindul az edzés:))
A ruhám már megvan szombatra,még cipő,táska kell:)))
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim