Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Diéta & Fitness témák » Fillet of Fish in Herb and Curry Sauce cikk

Fillet of Fish in Herb and Curry Sauce


Ugy gondolom hal mindig egeszseges.Az ausztral dietas forumbol masoltam ki, igy egy kicsit az ausztral etelekbol is lehet izelito, kiveve maga a hal, ami itteni, de valami otthoni tomor husu hal is jol megfelel a celra.

Fillet of Fish in Herb and Curry Sauce

125g firm fish fillet – flake, John Dory etc

1 teaspoon curry powder

3 spring onions, sliced

Oregano

Thyme

¼ cup water

Heat as non-stick pan; cook fish for 5-6 minutes each side, or until cooked. Remove from pan and keep warm. Place water seasoned with oregano and thyme in same pan, slowly bring to simmering point and add curry powder, and cook. Stirring for 2 minutes. Add spring onions and garnish with lemon and chives.




Írta: 549be03e80, 2006. január 23. 12:32
Fórumozz a témáról: Fillet of Fish in Herb and Curry Sauce fórum (eddig 1 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook