Figyelmesség fórum (beszélgetés)
Én is szeretnék csatlakozni, már ha a fórum kiírója megengedi.
És ezúton szeretnék köszönteni minden hoxa tagot, akinek a napokban volt vagy lesz a névnapja, illetve a születésnapja. Puszi:)
K. Janeway írta, hogy mindenkinek szüksége van a szeretetre. Ezzel teljes mértékben egyetértek. Én a legjobban a családomat szeretem. A gyerekeimet Esztert és Gergőt, a feleségemet Editet. És a szüleim csak Őket követi a sorban.
Puszi mindenkinek, Én nemsoká megyek éjszakára dolgozni.:(
Boldog szülinapot kívánok mindazoknak, akik ma ünneplik születésnapjukat:)!
Szeretettel: K.J.
Mindenkinek áldott, békés, és szeretetteli jó éjszakát kívánok!
Köszönöm Nektek, hogy írtatok a fórumomba! Aranyosak vagytok:)) !
Akivel nem találkoztam volna még az idén annak, kívánok békés, boldog, eredményekben gazdag új évet!
Akivel már nem találkoznák - annak meg kívánok kellemes Húsvéti ünnepeket, sok locsolót, vagy éppen pénzt!
Már a napocska is mosolyog.....én is mindenkinek azt kívánom amit magatoknak kívánnátok!!
Mosoly-Ölelés-Szeretet
Küldök szívből jövő mosolyt mindenkinek, aki meglátogatja a fórumot!
:)))))))))))
Nagyon szépen köszönöm, jól esett:))
Nagyon remélem, hogy sok ember töltődik majd fel a fórumból, hiszen mindenkinek szüksége van a szeretet kapására- adására. Azt vettem észre, egyre kevésbé számít a másikra való odafigyelés, inkább az egó beszél. Túl anyagias lett a világ, és az igazi értékek elnyomódnak sokunkban frusztrációt okozva. Ha csak egy ilyen témájú fórummal tudunk hozzájárulni a helyzet javulásáért, már megérte. Nekem örömet okoz, ha adhatok. Szeretek adni, jobban, mint kapni.
És köszönöm még egyszer:)))
:)
Szép napot Mindenkinek, aki ezt olvassa!
Szeretném, ha a mai rohanó világban kicsit odafigyelnénk egymásra, ezért gondoltam, létrehozom ezt a fórumot.
Meg is ragadva az alkalmat, elsőként szeretnék valamennyiteknek csodálatosan szép, és örömteli napot kívánni.
Üdvözlettel: K.J.
További ajánlott fórumok:
- Hol vannak a figyelmes férfiak?
- Segítsetek! Hogyan lehet egy 6 éves gyereket rávenni, hogy összeszedettebb legyen, gyorsabb, figyelmesebb?
- Mennyire nagy kérés egy kapcsolatban néhány apró figyelmesség?
- Ajánlanátok egy nagyon megbízható, kedves, figyelmes bőrgyógyászt Szegeden?
- Meddig szeretet (megóvás) & figyelmesség, honnantól féltékenység?
- Tud valaki nagyon lelkiismeretes, kedves, figyelmes gyermek fogorvost? Ahol fájdalommentesen tudnák kezelni 5és fél éves gyermekem?