Férjhez mentem és meghíztam (beszélgetés)
Akkor legalább elmondhatja, hogy a nagyobb unokám a mellemig ér, és a kisebb is, ha leveszem a melltartóm. :)
De szerintem ez előbb-utóbb mindenkivel megtörténik, akinek nagyobb a melle. A szépség mulandó.
Én mondtam, hogy vannak hátrányok (amik szerinted sztereotípiák), és kérdeztem, hogy előnyök vannak e.
Ne érts félre, kérlek .. a zsíros cici jó cici? Hogy belenéz a tányérba a mellbimbó? Az nem jó cici, csak nagy. Nem minden jó, ami nagy.
Az önmarcangolás nagyon káros, jó, hogy nem vagy az a típus, én hajlamos vagyok rá, de fejlődök.
Neked kell tudnod, tényleg jó - e ez neked,ha kis pocaknak és combnak értékeled a súlyfölöleged, akkor nagyon máshogy látjuk a képeidet.
Nehéz elképzelni, mi benne a jó.
Nem kap méretben ruhát, liheg a lépcsőn, összefekszenek a bőrfelületek és bepállanak, neadjisten ettől szagossá is válnak, szex közben nem lehet rendesen hozzá férni ... Most hirtelen ennyi hátrány jutott eszembe.
Mik az előnyök? (Amitől jó)
Rá emlékszem, nekem is ő jutott eszembe. Szép lány volt, de csúnyán meghízott, és állította hogy így neki is jó, meg a faszinak is tetszik. Hát nem tudom.
Ez a másik véglet szerintem.
Én sem sértésnek szántam ,sajnos én is voltam 80 felett többször is. Eü okokból.Mivel kivizsgálni évek alatt nem sikerült,másfél éve öngyógyításba kezdtem. Sem a diéta ,sem a fogyókúra sem a mozgás nem ért semmit . Egyetlen dolog ,hogy a szervezetem nem bírja a tejet , tejterméket. Így sikerült fokozatosan fogyni ,azóta nem mászok a 80 felé.
Tudom,hogy a férjem szeretett így is ,de nekem volt gáz ahogy kinézek. Zavart ,nem tetszett.
Most biztos megharagudott,levette a képeket..
Én nem bántani akartam,csak őszinte voltam. Mondjuk megtarthattam volna magamnak,az igaz...
Nem is baj,ha megbántódott,még időben van,hogy rájöjjön,hogy nem kellene ezen az úton végigmenni ..
Nem is az a baj,hogy elhagyja a pasija,hát az kit érdekel?Lesz másik,nem?
A baj az egészség... a cukorbetegség és társai ,szívproblémák stb , ez mind távolinak tűnhet,de nem az... meg felesleges papolásnak,pedig így lesz sajnos nála is,ha nem tesz semmit.
A pasiknak is gratulálni tudok,akik hizlalják a feleségüket,barátnőjüket ,de nem az ő hibájuk, hanem ,aki hagyja magát !
A pasi ízlése amúgy lehet megváltozik X idő után,akkor meg sanyargatja magát? Lefelé már nem megy ám könnyen és nevetve..
Egy ismerősöm azt hangoztatta múltkor,hogy ha otthon kövér csaja van soványat akar,ha sovány kövérebbet,mert az a jó,ami éppen nincs otthon...Na, szóval így kell ezeknek a kívánságoknak eleget tenni!
Ha még olvasod a topikot akkor üzenem,hogy szép lány vagy és nem vagyunk féltékenyek rád,nem ezért "bántottunk"...csak igazat mondtunk és ,ha picit elgondolkoztál ,akkor megérte!
120 centi? Mert akkor elhiszem, hogy 64 kg.
Én 157 cm vagyok, igazán kicsi, 64 kilóval ilyen karom és lábam nem volt.
Ez lehetetlen!
Szóval 80 körül, ha nem több.. Nincs ezzel baj, csak ne áltassa magát!
kösz, de nem hiszem, hogy ez az oka :))))
egyszerűen vannak tök fölösleges dolgok, ilyen ez is.
ha Józsi arra gerjed, hogy elképzeli, hogy kim kardashiant dugja, akkor Manci segítőkészen hízzon meg. ez így helyes :)
További ajánlott fórumok:
- Férjhez mentem - meghíztam
- Jól döntöttem, hogy nem mentem férjhez és nem vállaltam...
- Másodszor is férjhez mentem
- Majdnem férjhez mentem! 😃
- Milyen büntire számíthatok, ha egy év után jelentem be, hogy már nem vagyok jogosult az emelt családi pótlékra, mivel férjhez mentem?
- Elveszett az adókártyám, de amúgy is újat kellene igényelni, névváltoztatás miatt (férjhez mentem). Mit tehetek ebben az esetben?