Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Férfinál a prioritás fórum

Férfinál a prioritás (beszélgetős fórum)


23. Greenredblue (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 09:14

Nézd, mindenki megalapozza, felépíti az életét és aki akarja, annak megy párkapcsolatban, házasságban, akármiben is.


Arra használ téged, hogy az egóját töltsd fel, energiavámpírkodik. Ezért is csökken a te önbizalmad.


Van egy pasi, akivel beszéltél meg szállodába mentél két év alatt 4-5- alkalommal és mégis el vagy vele foglalva. Ha magadnak jót akarsz, nem kellene.

máj. 21. 11:17

És az hogy megalapozza az életé. Sajnos vannak olyan emberek akinek közbe nem fér bele egy komoly kapcsolat . Nem

Tudna ott lenni benne 100% osan..

máj. 21. 11:16

Hm… nem szeretnék nem reálisan nézni erre de Nem szexeltünk konkrétan. Úgy gondolom nem ezen múlik.. ő sajnos már a beszelgetes után fél évre rá mondta nekem hogy nem áll készen még az élete erre. Nagyon sok ideig nem akart velem találkozni pont emiatt. Akkor nem

Is volt állása. Bizonytalan minden. Most is ezt mondta.. az élete. Vissza költözik az anyjaekhoz, a hatalmas tavolsag meg itt van koztunk. Sajnos ez egy olyan szituáció aki megerti őt. Meg van olyan aki nem. Unokatestvérem pl megérti mert ő is volt ebben a helyzetben kint Ausztriában mikor a munka volt a prioritás.

20. Greenredblue (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 21. 11:09
Elég jó vagy, csak neki más kell. Ennyi.
19. Greenredblue (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 21. 11:08

Nézd ...

Az elmúlt két évben találkoztatok ötször, elmentetek kettyinteni hotelbe. Ennyit akart tőled.


Ennek a lakáshoz semmi köze, megvolt a szex, elég volt belőled. Ja és nő vagyok.

18. Greenredblue (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 21. 11:06

Ez egy kiválóan csomagolt szöveg arra nézve, hogy nem tervez veled. Ennyi az egész.


Akinek a legfontosabb vagy, annak a legfontosabb vagy, mert szeret. Aki nem szeret, annak nem te vagy a legfontosabb.


Kifogás, semmi egyéb.

17. michelle.r (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 21. 11:03

2,5 év alatt 5 találkozás?

Nem kell elfogadnod. Csak tudd, hogy te mennyit érsz magadnak, mert a másiknak is pont annyit fogsz.


Szerintem nem egészséges kapcsolat ez. Illetve nem is kapcsolat. Ha veled szeretne lenni, nem lenne köztetek 400 km.

máj. 20. 17:55
Így alig van önbizalmam.. iszonyatosan kikészít a gondolat hogy én nem vagyok elég jó… ilyen van?! Hogy a körülmények nem teszik egyszeruen lehetővé? 400 km van koztunk.. plussz ezek.. azt mondják ha egy férfi igazan akar egy nőt…. És ez ami lesullyeszti az onbizalmamat. Vagy tényleg lehet az eletben ilyen helyzet?
máj. 20. 17:53
Sajnos ő keleten van… én semmiképp nem vennék ott semmit. Igen.. burkolva mindig mondja. De elengedni sosem tud.. ez az ami kikészít. Mindig keres ha el akarom engedni. Én elég rugalmas vagyok a munkám miatt. Akármikor tudnék hozzá menni. De ugye így hova? Arra nem várhatok hogy ha majd….. kitujda akkor is hogy fogja ő gondolni. Tudom, hogy el kell engednem.. és az idő majd mindent bebizonyít. De annyira nehéz……..
máj. 20. 17:45

De hiszen ez majdhogynem egy szakítás szövege... Ne is számíts rá, mert nem tud egy kapcsolatban 100 %-osan résztvenni, ugyebár objektív körülmények folytán.

Nekem úgy tűnik, kimondta ő már, hogy ezt el kell engedni.

Pedig ott van a kézenfekvő megoldás, - te vehetnél saját lakást a srác szüleinek a közvetlen közelében is, és akkor nyugodtan tudnátok találkozgatni, de miért miért nem, ez is ugye eleve kizárt.

Szerintem hagyd őt egyedül "kibontakozni". :-)

máj. 20. 17:03
Azt mondta ameddig ez neki nem lesz meg addig nem nyugodt semmilyen téren sem…. Nem tudna 100% ot bele adni egy kapcsolatban. És nem tud kibontakozni.. addig ameddig nincsen helyén az eletben
máj. 20. 17:02
Igen. A szulei is erre tanították hogy legyen egy saját lakása az a minimum.. csak a mai világban ez nem 1-2 év megteremteni. Sőt egy élet sem eleg rá ilyen árak mellett sajnos.. és el is hiszem hogy a mai férfiakat 20-30 között nagyon feszíti..
máj. 20. 17:01
Sajnos nagyon nagyon megvisel.. 2,5 éve beszélek vele.. sokáig épp ezért nem akartunk találkozni mert a feltételek es a körülmények.. a nagy tavolsag.. es az ő élethelyzete nem a megfelelo . De nem birtuk ki. Így hogy szemelyesen is minden a legjobb nagyon nehéz ezt így elfogadnom…
máj. 20. 16:50

Ne magadban keresd a hibát, a sráctól nagyon tisztességes, hogy időben szólt, ha nem felel meg a feltétele, akkor tárgytalan a kapcsolatotok.


A 30 párévesek már nem az a korosztály, mint a 20-onévesek,akik együtt gyűjtögetnek, neki már van karrierje egzisztenciája, szive joga, hogy a saját keresetével mi a célja. És értető, hogy pl válás esetén nem fog osztozkodni. Szép tőle, hogy nem szülők vagy a nő pénzére vagyonára pályázik, inkább tiszteletreméltó.

hogy visszaköltözött a szuüleihez, na és? az indoikai teljesen elfogadhatóak.elsődleges célja a lakás, a jólszitált 30-asok nem szenvednek nőhiányban, 20-5o-ig előttük az egész skála.


Légy hálás nbeki, hogy időben szólt, 5 találkozás még nem kötelez semmire, érzelmileg sem viselhetett meg olyan nagyon.

máj. 20. 16:46
Amióta beszélek vele akar lakást .. ez már elég régóta feszíti csak nem jön neki össze. Évek óta… azt azért elmondom hogy NEM vagyunk együtt.osszesen találkoztunk 5 alkalommal. Ilyen terveket nem szőhetünk hogy együtt veszünk lakast.. nagyon nagyon korai lenne és eszement dolog. Ha a szivemre teszem a kezem nekem is fő dolog az eletben hogy legalabb 1 saját lakásom legysn. Még ha nem is lakom benne, de kiadni pl. Igen.. azt mondta hogy ameddig ő úgy érzi hogy nincs a helyén , nem teremtette meg a dolgokat amiket meg akar.. addig ő nem tud belekezdeni egy olyan komoly kapcsolatba hogy… ezért kérdeztem tőletek , vagyis véleményt főleg férfiaktól hogy ez lehetséges e . Persze van az a kategoria aki teljesen leszarja ezt a részt es egesz eletben kepes elélni egy albérletben.. meg van ez.. aki képes haza költözni egy időre emiatt. És egy elvaras magaval szemben ez.
8. globus (válaszként erre: 7. - Globus)
máj. 20. 16:31
Na meg amíg lakás nem lesz, csajozás sem?
7. globus (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 20. 16:30
Jól értem, te vehetnél lakást, ő pedig sajátot akar? Valami kattanás történt, mert idáig albérletben lakott. Hát nem tudom...ha nem vagy most nála első, valószínűleg sosem leszel ☹
máj. 20. 16:13
Köszi a válaszokat! Sajnos ő mindenképpen SAJÁT lakást akar. Neki ez egy nagyon fontos biztonságot jelent az èletben amit egy alap dolognak gondol. Nem fog kozoskodni addig senkivel.. és ez valahol érthető is. Én is ebben vagyok. Csak én már tudok is venni. Az, hogy kettőnk között valami is elinduljon közös idot tudjunk együtt tölteni az ismerekdési szakaszban is .. sajnos kellene. Nem az anyjáékhoz szeretne vinni.. eddig is hotelban voltunk itt a Balatonon. Mert én sem viszem még haza. Volt egy hosszabb kapcsolata akkor volt albérletben a csajjal.. azt mindta nem is volt szerelmes.. csak szeretet max… gondolom vele sem tudott tervezni úgy.. komolyabban.. eddig sem lehetett magas fizetése. Szó mi szó, nagyon érdekes hogy a legtöbb fèrfit ez a dolog mennyire frusztrál.. ami valóban egy jó dolog is.. mert valljuk be egy lakás lenne a minimum egy életben. De mai ilyen árak mellett elég nehéz ezt össze hozni. Azt mondta csak erre tud gondolni és ha ez nem lesz meg neki beleőrul. Ti elhinnétek hogy ezért nem akar jobban bele menni a velem való ‘kapcsolatba’?! Nagy a távolság is… és a körülmények. Nagyon megnehezíti nekem így az elengedését . Mert magamban keresem a hibát.. amikor az eszemmel tudom hogy nem ez van.
máj. 20. 15:52
Értem én, de 32 éves koráig mit csinált? Eddig nem volt fontos számára a saját lakás? Ha most kezd gyűjteni, akkor még soká lesz abból kégli, hacsak nincs milliós nagyságrendű fizetése. Szerintem ketten is megteremthetnétek az egzisztenciát, ha úgy akarná, talán jobb is lenne.
máj. 20. 15:05

32 éves a pasi, és épp visszaköltözik albérletből a szüleihez...

Elvált talán? Mert ha nem, akkor nem kapkodja el a dolgokat, az már egyszer biztos.

Az meg fel sem merül benne, hogy a veled való kapcsolat is egy lehetőséggé válhatna abban a bizonyos egzisztencia teremtésben, hiszen ketten, vállvetve esetleg gyorsan is hozzájuthatnátok egy saját, közös kis ingatlanhoz, és akkor nem kellene albérletezni, és vissazfele haladni, - vissza a szülőkhoz.

Nade összvissz öt találkozás az persze kevés bármiféle komoly elhatározáshoz. Talán te szaladtál most kicsit túlságosan előre az elképzelésekben.

Öt találkozás az még csak arra elég, hogy ő azt mondja, mindez a saját maga dolga.

3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 20. 11:31

Ezt csak a magad nevében írd, hogy egy nő, mindenről le tudna mondani egy férfi kedvéért.

Aztán jön a következő fórum, hogy van 2 gyerekem, hanyagol, aláz a férjem, de nem tudok lépni, mert egy bugyiban léptem az életébe.

Nő vagyok, de számomra nagyon is fontos, hogy megálljak a saját lábamon, ha netán lépni kellene egy kapcsolatból.

2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 20. 11:13

Vannak emberek (nők is), akiknek fontos az anyagi biztonság a családalapítás előtt.


Ha van időd, akkor várd ki, míg összegyújt egy lakásra és reménykedj, hogyha összejön neki akkor téged fog választani a messzi távolból!

máj. 20. 10:11

Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi. Van egy srác, sajnos eleg nagy koztunk a tavolsag. Az ország 2 kulon felén lakunk. Nagyon régóta beszélünk találkoztunk is 5 alkalommal. Én 26 ő 32 éves. Nagyon jó

Volt minden .. már sajnos többet is kezdek érezni. A lenyeg a történetben, hogy albérletben lakik már régóta , és nagyon feszíti az egzisztencia kerdese. A karrier.. egy lakás. Most vissza is költözik a szüleihez, hogy spórolni tudjon az albérleten. Nekem pedig azt mondja hogy nagyon jól érzi magat velem de ameddig ő bizonytalan , az egesz elete , addig semmiben nem tud kibontakozni. Csak erre tud gondolni hogy mikor lesz egy lakása, vagy mi lesz az életével. Addig nem tud másra koncentrálni. Tehát egy komoly kapcsolatra, ameddig nem

Kerül a helyére. Én természetesen nagyon magam alatt vagyok, úgy erzem én nem vagyok elég jó, persze mondja hogy szó sincs ilyenről. Ez a saját maga dolga. A véleményetekre lennék kiváncsi hogy szerintetek ez mennyire hihető? Persze ha képes vissza költözni akkor biztos.. de! Egy férfinál mennyire fontos az egzisztencia mennyire feszíti őket. Főleg a mai világban. Mi nők teljesen mások vagyunk, egy férfi miatt képesek lennénk lemondani dolgokról. De nekik tényleg lehetséges hogy sokszor ez az első?! .. így ezt elengedni nagyon nehéz nekem. Köszönöm ha írsz.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook