Férfi ideál, ami nem létezik? (beszélgetés)
Aha. :D
Majd az idő eldönti, hogy mi lesz velük. :)
Köszi a kimerítő választ!
Nem győztél meg, de nem is kell!:)
Mindenesetre sok nekem a bobbys hozzászólásod, főleg ilyen korban.
De biztos van ilyen is.
huuh az tenyleg durva lehet :(
az en baratnom nem, hanem azt mondta szex kozben becsukja a szemet es azt mondogatja "ez az Johnny csináld.."
en nem tudom, szeretem nagyon a paromat ahogy elvileg o is az ovet de en megsem lennek ilyenre kepes:/
sajnos engem most letaglozott a bartnom igazabol..
amugy a szineszt szeretem egy masik sorozatbol az egyrol a kettore a cime :) es helyes ember de en nem almodozom rola, meg hasonlok..
a dallasbol az en kedvenc karakterem meg az oreg jock volt e s miutan elhunyt nem volt kedvencem.
nem nem arrol beszelek...es bar szeretem a Dallast nekem nem onnan van a felhasznalo nevem :D
Bobby az egy monogram lenne (Bokros Bianka a nevem, mindegy leirom, sokan ismernek a munkambol kifolyolag) es nem akartam igy irni hogy bobbi ezert y-al lett. A 95 pedig egy evszamhoz kotodik. Akkor ismertem meg a paromat :) 8ikosokvoltunk. Sokkal kesobb jottunk ossze de akkor tallakoztunk eloszor.
baratnom kedvenc szinesze az mas ember, Johnny Depp és az a film amiben a karakterét megkedvelte az az almosvolgy legendaja
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Létezik őszinte barátság férfi és nő között?
- Létezik nekünk nőknek férfi (szigorúan csak barát) lelki társa?
- Létezik olyan, hogy egy férfi több év(7év) után is szeresse azt akit egykor nagyon szeretett?
- Létezik olyan férfi, aki nem iszik rendszeresen vagy nem a tévé/számítógép a hobbija?
- Létezik olyan, hogy egy rossz házasságban élő férfi/nő nem csalja meg a másikat?