Féltem az állásom (beszélgetés)
Persze, gondoltam, hogy nem rólam szól;)
Csak valamiért leírtam:D
Az emberek különbözőek. Van aki már 30 éves úgy néz ki és viselkedik, mintha anyám korabeli lenne, és természetesen vannak átmenetek és a másik véglet is.
Ingyenesen letölthető levelező rendszer, nem biztos, hogy a 70 éves IT-s ötlete, bár ott lehet. Szégyen, de nálunk a bankban is ilyen van. Nem győzök csodálkozni, illetve már 3 éve mondom, hogy fejlesszük már ki, hogy mobilt használhassanak kártya helyett fizetésnél, mert így sok ügyfelet vesztünk, na de a pénz...
Igen, és sokan kortól függetlenül képtelenek változni és változtatni...
Nem rólad írtam 😝 Tudom, hogy 55 éves vagy, és rád nem jellemző. De ne mondd, hogy nem találkozol olyanokkal, akik nem is hajlandóak már új dolgokat megtanulni, változtatni, mert az elmúlt 20 évben úgy csinálta.
A kor önmagában nem indok és nem magyarázat nagyon sok mindenre. Pl. arra sem hogy egy ilyen helyzetben melyik kollégát kell elküldeni.
A fiatalok meg néha azért vannak kiégve, mert bekerülnek egy olyan közösségbe, ahol jól van az úgy, mindek változtatni. És amit ő egy óra alatt megcsinálna, azt csinálhatja úgy, ahogy már megszokták.
Én is dolgoztam egy olyan projektben, hogy csak néztem, mint Rozi a moziban. Mintha a 90-es évek közepébe érkeztem volna, pedig a tulajdonos/ügyvezető 5 évvel fiatalabb nálam. Még egy nyomorult vállalatirányítási rendszere se volt. Excel táblázatban vezették a raktárkészletet. Ingyenesen letölthető levelezőrendszert használtak az egész cégnél a kb. 70 éves IT-s javaslatára.
Pont emiatt nem jött össze végül a projektje, és azonnal az én óradíjamra kezdett alkudozni. Nyilván sikertelenül 🙃
Ööööö, leszálló ágban van? Bele van fásulva?
Minimum 10 éve van nyugdíjig, ha nem emelik közben és vagy megszüntetik a nők 40-et.
Most csak azért írok ilyeneket, mert én is 55 éves vagyok;)
Nem, nem vagyok belefásulva a munkámba és ha engem építenének le, akkor elég nagy tudástól szabadulna meg ez a bank. Ha marad a nők 40, akkor bár elmehetek nyugdíjba 4 év múlva, de ha megszűnik, akkor még van 10 évem, amit én se szeretnék semmit tevéssel eltölteni.
Ja, és nálunk pl. sok fiatal van kiégve, azt sem tudják, hogy mit kell csinálni, ha nem irányítják őket. Ezt a vezetők is látják.
Akár arra is gondolhatnak hogy ő még szülés előtt áll vagy épp kisgyermekes. Sok helyen ez nagy problémát jelent, mert mi van akkor ha beteg a gyerek és nem tud menni dolgozni….
Sajnos olyat is hallottam vezetőtől hogy akinek kis gyermeke van nem teljes értékű ember számára!
Tapasztalataim szerint ez nem jó jel.
Ha bejelentik, hogy senki ne aggódjon a leépítések miatt, akkor tuti, hogy lesznek.
Miért küldték volna már régen el?
Most esett vissza nagymértékben a megrendelés, ezért vélhetőleg kevesebb emberre lesz szükség.
Azt, hogy kit küldenek el, sok mindentől függ.
Legritkább esetben a végzett munkától.
Mivel foglalkozik a cég?
Mióta vagy ott?
Milyen idős vagy te, és milyen idős a legidősebb dolgozó a 4 főből?
Gyartast tamogato logisztika
Nagyon sokmindent lefed a munkánk , de ha visszaesik a rendeles akkor mi is malmozunk a muszakban
Szeretnék valami bíztatót mondani, de egyelőre csak rosszabb lesz a helyzet.
Ha menned kell, nem tudsz mit tenni. De egyszer már sikerült eljutnod idáig. Ha kell, megteszed megint, sőt, még tovább is!
Jól mondod semmi sem biztos,,nem is lehet megmondani:)
Szorgalmas légy és jó kolléga,,tedd bele a tudásod,,és imádkozz🙏🏻Na jó nem muszáj :))de ne is rettegj mert rányomja a bélyegét a közérzetedre.
További ajánlott fórumok:
- Ha terhes vagyok kirúghatnak az állásomból?
- Mit csináljak? Annyira féltem. Nem akarom, hogy baja legyen.
- Leszoktam az energiaitalról, mert féltem az egészségemet.
- Régebben féltem a sötét szobákban. Mára már elmúlt ez a félelem.
- Ha van egy állásom és felvesznek egy másik helyre, kérhetem az azonnali felmondást a munkahelyemen?
- Nyári munka külföldön - féltem a gyerekem