Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
(Na jó, majdnem mindig, én néha viccelni is szoktam, mert az kell! :DD))
Mer' mindig okosakat mondunk, de az emberek nem szeretik ha az arcukba mondjuk! :DDDDD
Jééééééééééé tényleg tesók vagyunk :DDD és mind láthatatlanok!!!! :DDDD
Jé, ezzel én is mindig így járok :) Írok valamit, aztán látom hogy simán átlépnek rajta(m), mintha ott se' lettem volna...
Úgyhogy komoly témákban már nem is nagyon próbálkozom...
Másra nem nagyon érdemes! :D Úgyis mindenki csak azt hallja meg, amit hallani akar, rám kevesen szoktak reagálni, így már feladtam :))
Mondjuk ha nagyon unatkozom akkor válaszolhatok az összes lényeges fórumkérdésre. Pl.: milyen ruha van rajtam, mit főzök, mit ittam, mit ettem, milyen idő van, mit vettem...
Szerintem ezzel mindenki így van, amikor nem tudsz jönni, azt hiszed nagy dolgok mennek itt végbe, és közben meg deeeehogy, mondjuk az jó, hogy soha nem zár be! :))Mindenki ideér! :))
Az jó :))
Nincs ma valami nagy élet itt, bezzeg amikor nem érek rá akkor jobbnál jobb témák pörögnek... :(
Bár nemsokára eltűnök én is,vásárolni kell... De még esik az eső, úgyhogy várunk az indulással.
Ezért újat kezdtél. Jó ez így :)
...már nem fértem bele :(
Szupi :) Ebből csak négyet nem szeretek csinálni. A többit bármikor, szívesen :)
Na, ideért a napi menetrendszerinti eső. Hálistennek pont végeztünk a kutyasétával :)
Szia!
Tudjuk, jöttél, de már mész is...
Majdnem :D bevásárlás, főzés :D és ha már nagyon kacagok, akkor a mosogatás és a vasalás :DDD
Akkor jöhet a móka-kacagás :)
Pont elég is volt a mai melóbóóóóól!!! :D
csáó hallgass zenét :))
[link]
Értem soha!!! rossz pénz vagyok! :DD
De hogy kötekszem. Kocsival vagyok, átmegyek rajta.
Na végre!!! Tiszta aggódásban voltam...
Mizu?
Okéjs Menyus, óvatosan az úton! Ne állj le kötekedni senkivel! :DDDD
Nahát...én is pont erre gondoltam :DDD
De most inkább indulok haza :DDD Reggel héttől pont elég volt :D egy kicsit talán még sok is :DDDD
Ott csordul túl az irántam érzett szeretet! :DDDDD
Érzem. De már annyira, hogy a könnyem is kicsordul :DDDD
Persze, mert sose veszek neked whiskyt. :DDDDDD
Érezd a törődést! :DDDDDD
Nagylelkűséged határtalan :D és nem is szoktam kötekedni :P
További ajánlott fórumok: