Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
erről meg nekem Kovács András Péter. Házibuli, hogyan jegyezd meg a neveket módszer:
tag odamegy: helló, Józsi vagyok
Én is!
(Tehát ha legközelebb odajön és Józsinak szólít tudni fogom hogy hívják :D )
Na jóvanám, nem fogok egyesével reagálni a visszaolvasottakra.
WS, hosszú lábú húgom, irtó szexi a vágyott nadrág, szerezd meg, itt emberéletek sem számítanak, ezt ne feledd majd, ha úgy alakulna!Feljogosítunk bármire a cél érdekében!
Más! Azt hiszem kijelenthetem, hogy nemcsak korcsitiszben, de nagyon súlyos tevapatizmusban is szenvedek. Szerencsére az előbbi olyan súlyos, hogy az utóbbi szinte már ajándéknak tűnik mellette.:)
Elfelejtettem mire akartam még reagálni, visszanézek.
megvan, hazagyütt a kis mazsolám :)
téged is becézhetlek :D nem gond. bent a munkahelyen is szoktam a srácokat. cicuka, nyuszkó, perverz állat, homár :D kinek mi jut YS
Menyus volt az 1500-as? Azt a sunyi pofázmányát! Úgy veszem észre, hogy a kerekség vadászat már már jelenséggé nőtte ki magát errefelé. Még hazát is árulnátok érte, ha ezen múlna.:) De legalább szépek vagytok, vagy hosszú lábúak, vagy viccesek, vagy okosak. Vagy.
Egyre valószínűbb, hogy rossz alomba járok vissza.
Első pillantásra azt hittem engem becézgetsz így "cica" :DD
Azért majd pötyögd be, hogy megvan-e? :D
Sajnos nem úgy van az. Még a korcsok között is kitűnök, míg a többségen egy jól megválasztott zsák általában sokat segít, nálam hatástalan. Egy szépre meszelt fal előtt mondjuk én is jól mutatok, leginkább a szomszéd szobából. De a zárt ajtó is előnyös, az igaz, senki nem mutat olyan jól egy csukott ajtó mögött, mint én, ha szabad ilyet írnom, és nem veszitek szerénytelenségnek.
Bocsánat a fáziskésésért, a gépem lázad, ha hirtelen elhallgatok, akkor vagy kimúltam, vagy lehet.:D
A mulatás királyságos elfoglaltság bárhol is végzik, szóval örülök mindenkinek, akármerre élvezi, amit lehet.:)
Különben jól értettem, ti ebbe a fórumba invitálnátok az önbizalom hiányos társakat? Mert miért is? Azt ugye tudjátok, hogy a nagyképűség nem mindenkinek áll úgy, mint nekünk?! Arra születni kell, egy bizonyos bőrvastagság szükséges, ha a dermis nem elég ellenálló, akkor inkább beégés van, mintsem ragyogás?!
Hát valóban szépséges testvírünk van, na :DDD
De nyugi, téged is megtűrünk a sutban :DD Kicsit kormosan még te is lehetsz bájos :DDDDD
Nővérkém, döntsük el végre, hogy melyikünk menekül a másik elől, vagy éppen ki fut ki után?!:D
Te mész, én jövök, én megyek, te jövöl.:DD
Miközben küldtem a napi jeladagod kiszúrta a szemem a szépséges pofikád, hát micsoda bájos arca van az én legvacsábbik tezsvéremnek! Akkor én kire hasonlítok, másik korcs nincs köztünk? Rohadt élet, mindig ez van, 1 hét után kitagadnak mindenhonnan...tudtam.
És természetesen egyenruhában vagyok, ami bikini! ;)
H-s formaruha! :DDD
Szia! :))
Ne keress szoros összefüggéseket, mert nincs, egyszerűen csak így alakult! :))Italoztunk kicsit, "öltözködtünk"...Stepford kihalt, én itt múlatom az időt, a tesók meg valahol máshol! :)
Jó estét drága testvérim, formásat, pofásat!:)
Te jó szent szagú meleg túrós batyu, mennyi????? 1500??????Anyám borogass!:))
A következőket fogom tenni:
1.) Hagyom átszakadni a gátat, és addig nem zárom el a csapokat, míg az 1500. könnycsepp ki nem csordul.
2.)Úgy visszaolvasok, hogy nagyon.
Még hallotok felőlem.
oké :D köszi XD
ám bőrhatású jól szabott skinny gagyától sem utálkoznék :D
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!