Felmérés-hányan szólnak hozzá a semmihez egy órán belül? (beszélgetés)
Ma egy cseppet elszállt velem büszke lovam, irány építeni a jövőnket! Majd jelzem, ha felépült!:D
Vigyázzatok magatokra, és kérlek, mindig tudassátok másokkal, főleg ismeretlenekkel, hogy mit viseltek!:D
Jah, ha küldenek, akkor nincs mit tenni, szabadságra kell menni, még ha nehezedre is esik. Szerencsére nem olyan fából faragtak minket, hogy egy ilyen semmiség kedvünket szegje. Próbáld meg élvezni a semmitevést, bármilyen nehezedre is esik majd, veled vagyunk!
Én egy cseppet változtattam a megszokott kronológián, és előrehoztam a gondtalan nyugdíjas éveket, hogy aztán a halálom napjáig adhassam a robotnak!:D
Pont nem érek rá, egész héten.:D
Újabb szabi? Szép, mondhatom. Nem viszed túlzásba az egyhuzamban ledolgozott munkanapok számát. Nekem van okom a semmittevésre, mert csak, a véremben van a munkakerülés, de neked az állandó szabadságolásra, pihenőnapokra van elfogadható magyarázatod?:D
Jaj, közös vér, jól van, akkor már értem. Testvérem!:D
Így már mindent értek.:D
Füstmérgezés ide vagy oda, szerintem még így is bőven megérte. :)
Neeemmiiiiiis:-)
A jelet a tablet küldte, nem én. Bár volt már rosszabb is...
Köszönömmmm!
Végre egy igazi szakértő :D aki értékeli eme teljesítményt :D
Ne káromkodj te!!! :DDD
Hová ilyen sietősen??? Örsi gyűlés lesz???? :D
Na látod, mi arról is csak ábrándoztunk. Egészen addig, amíg a kötelező lovarda látogatás alkalmával nem szembesültünk ábrándjaink tárgyával. Igen méretes volt a meglepetés!:D
Nektek még ez is alanyi jogon járt?! Nekünk maradt a kutya.zar, ha jó napunk volt, de sajnos kis ürülék, kis szerencse. Ennyit a vidék élet kontra városi tévhitekről.
Gratulálok!
Bevallom, valahogy ez a kérdés nem izgat, aztán lehet, ha egyszer átélem, én is a rabja leszek. Addig maradjon a ti perverziótok, de nézni szeretem!:D
Igen a hócipőcskével lehetett a gond, nálam még mindig tele van mindennel...ez is családi vonás.:D
Lapulevél, mit képzelsz, a lakótelepen? Még fűszál sem jutott mindenkinek, csak ünnepnapokon, születésnap alkalmával még egy lóhere is járt hozzá. Persze nem 4 levelű, azt sorsolták!:DDD
További ajánlott fórumok:
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mit tegyek, ha semmihez sincs kedve?
- Miért nem válaszolnak a hozzászólásaimra?
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Ki mit csinál akkor ha semmi kedve semmihez és rossz a hangulata?:(
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!