Fellángolás más pasik iránt férj mellett? Ez normális? (beszélgetés)
Szia !
Szerintem ez teljesen normális, legfeljebb sokan nem vallják be. Én hat éve vagyok a férjemmel, van egy 10 hónapos kisbabánk, és mégis fel- fellángok. Imádom a párom, de az az örült szerelem, mint az elején, már nincsen. És ez a legtöbb kapcsolatban így természetes.
Bár nem tudnám megcsalni, de jó érzés, ha tetszem más férfiaknak is.
Húúúúúúúú de jól tettem, hogy írtam nektek, most már sokkal könnyebb, pedig már a könnyeimmel küszködtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!
Szia!
Persze, ne aggódj, teljesen normális vagy:) Az lenne a fura, ha nem így lenne, csak gondold végig a biológiai hátterét:) Én ha ilyen hullámvölgybe kerülök, átvészelem azt a néhány napot és nem is próbálok meg nemet mondani a fantáziámnak, mert azzal csak lassítanám a "folyamatot". Bűntudatom mindig van egy pici, de csak egy egészen pici, mert egyrészt tudom, hogy ez természetes, másrészt pedig 100%-g biztos vagyok abban, hogy semmi pénzért nem adnám oda az én tökéletesen parázsló kapcsolatomat egy pillanatnyi fellángolásért:) Mosolyogj, mikor ez eszedbe jut:)
szia
ez szerintem is normális, előfordul, hogy más pasi is szimpivé, vonzóvá válik számodra.
Szerinted a másiknak hányszor jut ilyesmi az eszébe??? Szerintem jobb is ha nem tudjuk meg!
Nem tudom, talán jó technika lehet, ha ilyenkor még jobban közös programokat keresel a férjeddel, ill. alkalmakat keríteni jó kis rosszalkodásokra
Húúú ez jól esett, most kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok teljes abnormális akkor, de tényleg.
És figyu nincs vmi ötleted arra, hogyan lehet ezeket elkerülni, mert azért ilyenkor nem annyira jó ám :( csak amikor kedveset mondanak az embernek :)))
Szia!
Ne haragudj, de ahogy olvastalak, ez a réges-régi zeneszám jutott eszembe - talán jókedvre derít kicsit:
Szia! Ez szerintem természetes dolog. Én, 36 éve élek együtt férjemmel, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy közben nem voltam szerelmes másba (v. ki tudja, lehet, hogy csak szimpátia volt). De tény, soha nem csaltam meg a párom, és nincs is szándékomban. Számomra ő nagy "Ő".
Kívánom neked, hogy légy nagyon boldog a családoddal, mégha gondolatban máshol is jársz néha.
Sziasztok,
kérlek segítsetek nekem, nagyon tanácstalan és elkeseredett vagyok :(
14 éve ismerem a párom és 7 éve össze is házasodtunk, azóta néhány alkalommal max. 5x más férfiak iránt fellángoltam, amikor ez történik velem, akkor szinte állandóan a másik pasira gondolok, szerintetek mi a baj??? Vagy ez normális ennyi együtt töltött év után? Mindenkivel előfordul ilyesmi???
Nem csaltam meg soha a párom, de ha becsületes akarok lenni be kell valljam, hogy a pasik sem ugrabugráltak értem, 1-2 kedves szó, amitől az én fantáziám beindult aztán ennyi, persze idővel enyhül a fellángolás, de addig nagyon rossz, hogy szinte csak erre tudok gondolni :( lehet ezt valamilyen hatásos praktikával elkerülni???
Ráadásul mostmár van egy kisbabánk is, így még azt se mondhatom, hogy unatkozom, mert mellette dolgozom is egy picit. A kisbabám nagyon imádom, most Ő adja számomra a boldogságot és így sokkal könnyebb mint korábban, de azért jó lenne, ha nem lennének ilyen érzéseim és a párommal tudnék boldogan együtt élni. Mi a véleményetek???
Előre is köszönöm a válaszotokat!
További ajánlott fórumok:
- Honnan lehet tudni, hogy csak fellángolás-menekülés vagy tényleg szerelem?
- Újból fellángolás elérése...
- A szerelem mindig fellángol, akár 10 év után is...
- Másik férfi utáni vágy.....hirtelen fellángolás?
- Miből lehet tudni, hogy csak fellángolás az amit érzek, vagy valóban szerelem?
- Újra fellángolt az a vágyam, hogy legyen egy sárkányom. 🐉