Felháborító és morbid a magyar rák ellenes liga óriás plakátja... (beszélgetés)
Én is láttam, és azt figyeltem meg, hogy "jól választottak" témát. Mindenki felkapja a fejét. Én is, kollégáim és, akik elmennek a plakát melett/alatt.
Igen, morbid. Remélem ez a kislány csak egy számítógépes rajz.....
voltam ma a városban,amit ma láttam az nálam kiverte az összes biztosítékot. . . .
a lányom volt sulijába kellett mennem, nem is ez a lényeg, hanem, hogy emberek, akik épeszű felnőtteknek tartják magukat, miért készítenek el efféle plakátokat. . .
a plakát a magyar rákellenes liga kb 1,5mx2 m óriási hirdetése, amin emberek állnak egy temetésen, előttük egy üveg koporsó, benne egy kislány fekszik...
anyósom szerint ezzel akarják az embereket rábírni arra, hogy szánakozzanak és főleg adakozzanak. . . csak azt nem tudom ki volt az az elmeroggyant, aki a gyerekét erre a plakátra engedte feltetetni. . . anyósom szerint halott is lehet a kislány, de akkor meg pláne. . . . .
nagyon kiborított a dolog, nem semmi. . . le is fényképeztem a telefonommal. . .
feltettem a képeim közé. . . nézzétek meg, aki még nem látta esetleg a városban, sajna biztosan nem csak ez az egy készült belőle, és mindezt egy óvoda és egy iskola elé kitenni. . . . . . . . :((((
ez nálam túl ment mindenen,mert rendben van,amit hirdet,hogy az élet a születéssel kezdődik és a halállal végződik,de ez nekem már sok volt...
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a felháborító anyakönyveztethető nevekről?
- Ez felháborító!!
- Igazságtalan, felháborító és elkeserítő egyszerre - megszűnik a Peter Cerny Alapítvány
- Mit szólsz ehhez a cikkhez?Nem felháborító?
- Hallottál az úgynevezett randidrogokról? Félelmetes és felháborító!
- Mélységesen felháborító, hogy más személy a házunk elé rakja...