Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Feladnád az itthonlétet, ha lenne lehetőséged külföldre menni? fórum

Feladnád az itthonlétet, ha lenne lehetőséged külföldre menni? (beszélgetés)

1 2 3
14. ccd9bb7d17 (válaszként erre: 11. - Df407f1c2a)
2007. dec. 3. 12:44
Rita...depis és pánikos vagyok...nem hiszem hogy kint rosszabb lenne mint itthon,sőt...sokkal jobban voltam mikor egy egy hót kint voltunk apával...addig nem volt roham,csak mikor ujra hazajöttem:((Ne félj nekivágni!!
13. 175c71a378 (válaszként erre: 11. - Df407f1c2a)
2007. dec. 3. 12:28

A férjem nekem is külföldön dolgozik, nekünk van egy kisbabánk. És ha minden jól összejön akkor tavasszal már mi is kint lakunk :)) Albérletet már talált csak még a +3 havi kaucióra nincs elég pénz. Mert így hogy külön vagyunk sokkal több a rezsink. A lakást nem akarjuk feladni, és kiadni sem albérletbe, mert én féltem. Úgy vagyok vele ha nem jön össze hazajövök, aztán ennyi de legalább megpróbáltuk.

Most karácsonyra megyünk ki 1,5 hétre. :)))

2007. dec. 3. 12:27
IGEN!!
11. df407f1c2a (válaszként erre: 10. - 175c71a378)
2007. dec. 3. 12:25
KÖszi tényleg ez egy jó ötlet volt ,hogy feldobtam témának.....az a gond igazán,hogy itthon már kialakítottunk egy saját otthont,a férjemnek ott a munkaheje ,nekem meg ááááááá szóval szar az életem...pánikos vagyok ,és nem tudom mi lesz velem ha rosszul leszek,meg ilyenek...de azt gondolom mostmár nincs visszaút...egy telefonra várunk és megpróbáljuk!!!!!!mikor ha nem most ugyi bár????????
10. 175c71a378 (válaszként erre: 5. - Df407f1c2a)
2007. dec. 3. 12:00
persze hogy fél az ember az ismeretlentől... ez így normális. Vágj bele, aztán mivan ha nem jön össze hazajössz és kész...
2007. dec. 3. 11:58
Fel-fel :D
2007. dec. 3. 11:55
egyértelmüen...nagyon bánom hogy nem mentem mikor mehettem volna.....
2007. dec. 3. 11:47
igen!
6. 754c7e07c3 (válaszként erre: 5. - Df407f1c2a)
2007. dec. 3. 11:13

Ez a beszéd!

:DDD

2007. dec. 3. 11:09
Köszi nektek ,most megerősítettétek bennem a vágyat ,hogy ""el innen!!"ami a jó,hogy gyerekünk nincs tehát őt nem kell itthagyni!!A tesóm már kint van ,és bízom benne ,hogy sikerül találnia valamit...csak félek egy kicsit.....de ha ott van akit szeretek akkor meg mi a fa@t gondolkodom????????
4. Pepe
2007. dec. 3. 11:00
Ha volna lehetőségem, azonnal indulnék!
2007. dec. 3. 10:59

Egy ismerősömék úgy csinálták,hogy először a férj ment ki külföldre,elkezdett dolgozni,küldte haza a lovét.Aztán ment a gyerek is,kinnt tanul,a nyelv miatt nagyon előnyös.Aztán kiment a feleség is,most már ketten dolgoznak kinnt,könnyedén fizetik a bankihitelt amit az építkezés miatt felvettek,eljárnak nyaralni,jól fizető munkájuk van,és jól is érzik magukat ahol vannak.

Ha itthon maradnak,akkor valószínűleg nyögvenyelősen fizetik a törlesztést,nem mennek el külföldi nyaralásra és sokkal stresszesebb életet élnének.

Ha nekem lehetőségem adódna,nem sokat gondolkodnék azon,hogy mit is válasszak?Addig mindenképpen kinnt lennék amíg vagy össze nem szedem magam anyagilag vagy pedig a hitelemet ki nem futattom.Persze csak úgy bele a vakvilágba nem mennék,de ha van ismerős aki nyújt egy segítőkezet amíg bele nem rázódom a kinnti dolgokba,akkor könnyebb lehet.

2007. dec. 3. 10:57

Én mennék, megyek. Nem kérdés számomra.

Nagyon sok ismerősöm van, akik eladták mindenüket, és kimentek. Egyik sem bánta meg, pedig voltak nehézségek.

2007. dec. 3. 10:44
Tudom ,hülye kérdés de én mégis hezitálok....mit csináljunk a házzal ,a törlesztésekkel,a férjem adja fel a munkahelyét és ha mégsem bírom????????????
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook