Feladnád az itthonlétet, ha lenne lehetőséged külföldre menni? (beszélgetés)
A férjem nekem is külföldön dolgozik, nekünk van egy kisbabánk. És ha minden jól összejön akkor tavasszal már mi is kint lakunk :)) Albérletet már talált csak még a +3 havi kaucióra nincs elég pénz. Mert így hogy külön vagyunk sokkal több a rezsink. A lakást nem akarjuk feladni, és kiadni sem albérletbe, mert én féltem. Úgy vagyok vele ha nem jön össze hazajövök, aztán ennyi de legalább megpróbáltuk.
Most karácsonyra megyünk ki 1,5 hétre. :)))
Ez a beszéd!
:DDD
Egy ismerősömék úgy csinálták,hogy először a férj ment ki külföldre,elkezdett dolgozni,küldte haza a lovét.Aztán ment a gyerek is,kinnt tanul,a nyelv miatt nagyon előnyös.Aztán kiment a feleség is,most már ketten dolgoznak kinnt,könnyedén fizetik a bankihitelt amit az építkezés miatt felvettek,eljárnak nyaralni,jól fizető munkájuk van,és jól is érzik magukat ahol vannak.
Ha itthon maradnak,akkor valószínűleg nyögvenyelősen fizetik a törlesztést,nem mennek el külföldi nyaralásra és sokkal stresszesebb életet élnének.
Ha nekem lehetőségem adódna,nem sokat gondolkodnék azon,hogy mit is válasszak?Addig mindenképpen kinnt lennék amíg vagy össze nem szedem magam anyagilag vagy pedig a hitelemet ki nem futattom.Persze csak úgy bele a vakvilágba nem mennék,de ha van ismerős aki nyújt egy segítőkezet amíg bele nem rázódom a kinnti dolgokba,akkor könnyebb lehet.
Én mennék, megyek. Nem kérdés számomra.
Nagyon sok ismerősöm van, akik eladták mindenüket, és kimentek. Egyik sem bánta meg, pedig voltak nehézségek.
További ajánlott fórumok:
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Vannak itt külföldre vágyó orvosok?
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Hivatalos levelet szeretnék kijuttatni külföldre de az időgarantált posta nagyon drága, van más lehetőség?