Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fehérpecsenye libazsírban recept

Fehérpecsenye libazsírban recept

Elkészítési idő 20 perc

A Fehérpecsenye libazsírban hozzávalói:
1 kg sertés fehér pecsenye
2 nagy kanál libazsír
só, bors, fokhagyma, sertés sült fűszerkeverék


Fehérpecsenye libazsírban

A Fehérpecsenye libazsírban elkészítési módja:
A húst előző este előkészítem, átmosom szeletelem, és befűszerezem, kevés libazsírral is bekenem, lezárható tálba téve hűtőbe tárolom.
Felhasználás előtt egy kerámia serpenyőben felmelegítem a 2 nagy kanál libazsírt, és beleteszem a húst, többször átfordítom, pirosra sütöm, 10 perc, és tálalom még melegen!
Frissen salátával a legfinomabb!
Egészségedre!


A húst vastagabb szeletre vágom, mer sütéskor kiszáradhat, és így jobban szeretjük!


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , jan. 27. 18:26
A fehérpecsenye libazsírban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook