Farmerama játék (beszélgetés)
ez igy van, csak arról szól, hogy vásárolj!
nem hogy azon igyekeznének, hgy a területet növeljék, vagy állatozol, vagy növényeket ültetsz, kész szenvedés:)
Sziasztok! :) Nagyon szép napot Nektek!
Igen, már itt vagyok, írtam mind a két helyre Neked!
Puszi
Adj' Isten Gazdák! Üdvözlet Farmerek!
Úgy érzitek, le vagytok maradva? A vetés, aratás vagy az állatok ellátása nem megy olyan gyorsan, mint szeretnétek? Semmi gond, a munkások szívesen nyújtanak segítő kezet!
„Sok kéz hamar kész!”
Az akció időtartama: 2012. május 28-án hétfő 11:00 órától 2012. május 29-én kedd 11:00 óráig tart, féláron bérelhetitek ki a munkásokat.
Ez idő alatt
mindhárom munkás bérleti díja egyenként 7 farmaranyba kerül.
A munkások ebben az esetben is 48 órán át dolgoznak a farmotokon.
A munkások részletes ismertetőjét az alábbi linkre kattintva olvashatjátok:
A Gazdaraktárban az Alapfelszerelések --> Szolgáltatások menüben lehetőségetek van 48 óránál hosszabb időtartamra is bérelni munkásokat. Ebben az esetben nincs más dolgotok, mint beállítani, hogy hányszor 48 órára kéritek a munkásokat. Majd a teljes ár gomb megnyomásával fizethetitek ki a szolgáltatást.
Szezonmunkások akciós áron
(!!Bankolási oldalról elérhető!!)
Az akció 2012. május 28-án hétfő 11:00 órától, 2012.május 29-én kedd 11:00 óráig tart.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?