Farmerama játék (beszélgetés)
nálam ma még egész nap a piacon a pisztáciával és a gránátalmával szórakoznak.. egy ajánlat sincs...
15 milliót én anélkül költöttem el, hogy egyetlen aranyállatot is vettem volna. Ahhoz még kb. 1 év, és jó sok event kell.
Elérkeztem a 82. szintre. Szegfűre számítottam, ehelyett tönkölybúzát kaptam.
nekem még 2 arany malac meg 3 arany denevér hiányzik:( de brutál drágák:( malacért max 6-ot, denevérért 7-et adnék:( ezzel szemben 9 és 10:( (az összeg millában.-)
én is elvertem..nem sok volt igy sem most.. mostanában keveset piacoztam, de vettem egy vattacukor barit :D
magyar ip supersonic Mizos video
én olyan vagyok mint az életben....:)... ha van egy kis pénzem rögtön elszórom....vettem egy arany malacot és bedobtam a gazdakörbe...:)
Na oda arató nélkül be sem teszem a lábam én sem!
nálam 21210 a töklekvár :S
Csak aratót szoktam venni, azt is csak a kerge kert miatt.
cserenapkor keresek egy TP mókust (2010 őszi event)
cserébe egy izmos 85-ös farmot adok
priviben keressetek, ha cserélnétek
Bocs, 070-el az angol mobilszámok kezdődnek, a vezetékesre számot lakcímmel együtt leggyorsabban guglitérkép segítségével találsz
valamikor megadja, de nem mindig.
Igen, én is látom a 16. sort, de ezt könnyen teljesítem: 0/0 a beadandó mennyiség, igaz, a jutalom is éppen ennyi :)
a tenyésztés mindenkinek nagyon rossz lett , én pont arra gondoltam, h mivel elég sok szupitápot kaptunk, így akartak gátat szabni a nagy nyereségnek, mármint h ne nyerészkedjünk mi a nagy extra állatokkal. :) én abba is hagytam a kicsiken, nem pazaroltam el a sok barna malacra és a többire a sztápot.
070 plusz 8 számjegy ha minden igaz...
köszi, és teloszámra tudtok vmit, soha nem akarja elfgadni UKs amit megadok
sziasztok
az elvégzendő feladatokhoz visszakerült a mezőgazd. kiállítás 16/16-ra... valamiről lemaradtam??? vagy csak tévedésből???
ez a tenyésztés egy vicc volt:( valószínű többet nem szenvedek vele 300sztápból a legnagyobb fogás sima malacból báznai lett...ha az utolsó körben nem száll el az agyam és nem rakom be a 4 drakula haverját akkor kemény minusszal zárok:( de szerencsére vagány lett, így nem lett olyan csúnya a vége:)
60 báznaiból egyszer sem lépett kettőt:(
itt mindenki cserenapra készül:) lehet tudni mikor lesz???
Időnként kitöltöm, aztán 2 variáció lehetséges: vagy megadja, vagy nem. Utóbbi esetben keresgélek tovább.
Ma a videókon kívül semmi sem adta meg az aranyat, hiába ástam órákat a bányában, na de holnap hajnalba felkelek meglesem a Nielsent és a Maxda-t hátha kárpótol a mai gyenge szereplés után :)
sziasztok!
most kezdtem el az aranyásást" és lenne egy kérdésem ti ezeket a tárgynyeremés hirdetéseket kitöltitek? pl: nyerj egy iphone-t, pénz meg smink cuccot meg ilyenek.... vagy ezeket inkább ne?
Én is így csinálom, a kicsikre csak a jól fizető ajánlatokat csinálom meg. Titokfára, ólra jól jön ott is, mert ott munkásokra sosem költök!
azt elég sokra megcsináltam már régebben és az általában csak reggel van fent. Nálam a kókuszon nincs szupersonic, a többire meg csak a tuti ajánlatokat csinálom, ott sose böngészek, mert azt az időt csak a főfarmomra nem sajnálom.
A Maxda is jó, azzal nem találkoztál?
Már nekem is unalmas, de 180 FA-t összeszedni 10 perc alatt az nem olyan rossz! Van, hogy 1 hét alatt jön össze ennyi, főképp ha kedvem sincs keresgélni.
Reggel korán 3-4 ip-in fent szokott lenni.
nagy kedvem nincs hozzá, bár most meglestem egy másikon is, ott le van minimálva a szupersonic 1 oldalnyi ajánlatra, na ott nem is találtam meg.
Akkor hajrá a többire is!
most csináltam meg a nilsent életemben először és megadta kincsőnek. (kb 5 óra után volt fent)
További ajánlott fórumok: