Farmerama játék (beszélgetés)
De mivel téged nem tudlak fel venni ahogy elnézem, így más embereket várok a farmomon!
nevem: -Cola532-
szint: 51
45 feletti embereket keresek!
Na most :( lettem.
szuprtápot nyertem
Mostmár a sima farmeramán újra tp-t nyertem.
280 tp-vel lettem gazdag. :)
Most meg a másik iwiw-es szerveremen 217 tp-t nyertem.
De ez is jó még :)
Azt a mindenit.
200%-os tapasztalat 24 órán keresztűl.
Jól indul a hétfő. :)
Sziasztok.
Még mindig nincs valami hír a kerge kertről?
én bementem a hírek menübe és ott megy az a kamera
arra rányomsz és az másé
a b.lista ott alul van!
Nem akarok hülyeséget mondani, de azthiszem a postahivatalban a városban. Írsz az illetőnek egy üzenetet hogy fel szeretnéd venni baráti gazdának és a címzett neve mellett rákattintassz a két figurára. Aztán majd ő visszajelöl és rajta lesz a barátgazda listádon.
Vagy valami ilyesmi.
itt az ideje feltűrni a ruhaujjat és munkához látni.Nevelj vidám állatokat termessz finom gyümölcsöket és zöldséget.A legjobb termesztők és tenyésztők kupákat nyernek!természetesen minden megbízással jutalom is jár!jó szórakozást a gazdálkodáshoz!
EZ LESZ A KERGE KERT SZERINTEM!!!!
Igen!
Ja és baráti gazda bárki lehet és bármennyi lehet belőle.
szia én felvettelek ha nem baj.Jelölj vissza!
Én sem kötném ki hogy hányas szinten legyen a szomszéd mert a magasabb szintű lehet már csak 3 naponta ugrik, az alacsonyabb meg akár naponta kétszer.Akkor ugyanott vagyok.
akkor ezt a műhelyben csinálhatnám meg,ha meglenne hozzá minden igaz?
nem úgy mint eddig,hogy vettem
Sziasztok imádom a farmerámát,de az egyik barátom nem aktív helyette keresek valakit,mert a szédült szántóm oda van!
53 szinten vagyok farmmenne a játék nevem is!
valaki bejelölne engem?
előre is köszönöm :-D
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?