Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok.
Már olvastam, hogy a prémium gazdáknak több szomszédjuk lesz, illetve nálik már azonnali bevezetésre kerül a kerge kert (amelyt kész lesz)
Azért mindjárt utána érdeklődők a supportnál, hogy azok is igénybe vehetik-e, akik még nem prémium gazdák.
Figy én 51-es vagyok. Megfelel? :)
Ha igen akkor szólj
A Farmerama fórum új hirdetménye:
Üdv farmerek,
a mai naptól aki legalább 10 euro (300 arany) értékben rendel aranyat, bónuszként kap egy dolgot a 4 Farmstreet Boys-ból.
Ezen felül a jövőben a prémium tagok még több előnyt élvezhetnek :
Ami már létezik:
* Dupla rendelés
* Nagyon trágyadomb és víztartály
* Auto szüret fákra
És ami még rátok vár:
* Mostantól akár 18 szomszédod is lehet
* Végtelen vízkészlet
* 5%-kal több esély a fejlesztéshez szükséges eszközökre
* Azonnali hozzáférés a Kerge kerthez (amint bevezetésre kerül!)
És végezetül, a hétvégén kerül megrendezésre az általatok megszavazott event, amely nem lesz más mint a Dupla esély aratáskor, hogy építőanyagot találsz.
Sziasztok!
Most egyenlőre suliból írok.
Na már az első nyereményem mára, 50%-kal több csengőpengő 24 órán keresztűl.
Dehogynem :P
Te tökéletes vagy :D
Sziasztok!Sürgősen aktív szomszédot keresek30-as szint felett én 40-es szinten vagyok
kisanya00
na elmentem aludni, mert holnap suli!!!
Ha sikerül, reggel 1-2.órában (ha nem fogunk tanulni) megpróbálkozok farmeramázni.
Amúgy itthon kb. 4 óra után fogok jönni farmeramázni.
És remélem, hogy már holnap az eprészkedés után kerge kerté változik a farmerama.
Jóéjt!!!! :)
Ááááá!!!!! Nem az.
Az majd szerintem ás szöveggel lesz.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?