Farmerama játék (beszélgetés)
Ismét egy borzasztó éjszaka...
Teljesen kikészültem.
Most a lányom hányta végig az éjszakát
sziasztok jó reggelt :) szükségem lenne még sok sok baklavára! :) aki tud, küldjön légyszi :)
Hangahuang
Én csak a fix mindennapi aji cseréket szeretem. Ezeket mindennap korán reggel el is küldöm a 7-ből. Este 20 -ó körül a maradékokat a főfarmjaimra küldöm.
Marad farmonként kb 2 db. Ha napközben kapok tudom viszonozni.
A 3 segéden 1-1-1 csere partnerem van. A maradék 4 megy a főfarmokra.
Sziasztok!
Én a másik farmomra küldök, meg a fiamnak, pusztulyka 2 farmjára felváltva, gesztenyének és fatbirdnak, mert a többi szomszédom nem küld ajit. Egy darabig küldözgettem, de egyszer sem kaptam vissza.
Koszonom.
Nem mindig ilyen. De minden nap nagyjabol van 1-2 ora amikor ilyen.
Jó, hogy szólsz!
Oda is elküldtem, hisz Tőled mindig megkapom.
Eredményes napot, és vére üzemképes gépet kívánok:-)
Hat ha tollem veletlenul nem kaptal az csak azert lehetet mert anyira faradt volttam, vagy anyira zuros napom volt, hogy nem tudttam kinek mit hova kuldtem.
Egyebkent jellentem az Ibke leallt.
Szia, kókuszka:-)
Eddig, rendszeresen belépés után kiürítettem, az ajándékozót.
Na, ezt változtatom meg, aki küld, az kap, aki nem az meg csak leshet.
Régen is így kellett volna nekem is csinálnom, mint Te.
Azt hiszem, átállok az esti ajándékok elküldésére.
Egyre jobban leszoktak a szomszédok a küldözgetésről, mióta, csak külön lehet megnézni, hogy kitől kaptunk.
Ha a családom, nem játszana, akkor alig kapnék, egy-két szomszédtól rendszeresen.
Jó reggelt!!
meleg lesz ma is kitartás nektek.
Én melóban vagyok itt jó az idő!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?