Farmerama játék (beszélgetés)
Néha néha beléptem a fórumba(máramikor lehet)ott írták,hogy a gondokon dolgoznak,(ajándék,rendelés,repkedő tárgyak)remélhetőleg holnapra helyre áll a rend(hiszem ha látom)
Ma még egy rendelésem volt:(
Hajrá, hajrá...:))
Egyébként nekem is elment kicsit a kedvem az egésztől, gondolkodom rajta, hogy a hellóvint is kihagyom, nem fogok még éjjel is bosszankodni.
Mégegyszer beillesztem amit kaptam, ha rá mész a linkre ott elég jól leírja. Pár kattintás az egész, amit egyébként ettől a játéktól függetlenül is hasznos elvégezni, jobban mükszik utána a gép.
A játék és a játék szervere jelenleg stabilan működik, ezért a hiba nem nálunk keresendő. Ha a probléma még mindig fennáll, akkor javaslom, hogy töröld a böngésződ gyorsítótárát (cache) és a sütiket (cookies). Ehhez segítséget a játék fórumában találhatsz, ha az alábbi linket megnyitod:
Oksi,de mondja meg valaki hogy azokat a sz.rokat hol tudom törölni(Firefox)
Már minden hajam az ég fele áll és töröm a billentyűzetet és most jön a monitor kidobása csukott ablakon keresztűl:)
Ez már tényleg nem igaz,10 perce arattam(már ahonnan tudtam)és tököt ültettem,most visszaléptem és minden úgy van ahogy 10 perce,arathatom megint a tököt,terelhetem az állatokat és szedhetem a gyümölcsöket.
Nevetséges az egész.
Nálam tegnap óta semmi sem repül aratáskor,az ajándékokat nem kapom meg és megint ugyan az van mint a karbantartás után,szédültre nem lehet átlépni mert marad a rendes farm ha rányomok a táblára,kergekert nincs.Kilépni sem tudok(csak ha a Firefox kezdőlapjára megyek.
Azt hiszem befejezem ezt az elb...ott játékot.
Tykanagyika! Nem tudok szomszédot hívni :(((((
MIÉRT? Más is járt így?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?