Farmerama játék (beszélgetés)
Betojás:
Betakarítás előtt felírtam, hogy mennyi szerszámom van, így egy teljes szédült szántó (feles parcellákkal)kukorica aratása után 2db szög lett úgy, hogy van egy 14%-os mezőg.kupám és egy 10%-os állatteny.kupa. :((((((
elveszi az ajándékokat, ma még csak kettőt küldtem, most akartam küldeni a harmadikat, de olyan mintha már mindet elküldtem volna, szóval elfogyott??? tegnap is ezt csinálta tegnap is buktam három ajándékot és ma is. A szomszédaim pedig várják:((
Másnak is van ilyen???
:)))
Na akkor mindenkinek kitartást a mai éjszakázáshoz.
"ma éjfél elmúlt már reggel, vagyis hajnalban, mikor még aludtunk ;)"
úgy nevezed ahogy akarod a lényeg hogy a fenti mondat nem igaz. De tényleg tényleg tényleg befejeztem. :)) nincs harag
Nem. Megnéztem aratás előtt, hogy mennyi van, és megnéztem utána is,hogy mennyi lett. Nagy ritkán egy-egy szög is felrepül aratás közben.
Ami miatt még biztos vagyok benne, hogy nem ajándékba kaptam, hogy lett egy ventilátorom is, ami biztosan nem volt,és nem is kaptam senkitől.
Ez az utolsó írásom ebben a témában csak ezt a mondatodat szerettem volna helyre tenni de kár volt belemenni, mert nincs jelentősége:
"ma éjfél elmúlt már reggel, vagyis hajnalban, mikor még aludtunk ;)"
egy nap nem éjféllel kezdődik hanem azzal ér véget, mivel tart még a mai nap nyilván a ma éjfél majd a mai nap végén jön.
Szilveszterkor is 31-én pontban éjjel 12 órakor vagyis éjfélkor van vége az évnek, mert akkor van vége az év utolsó napjának. Ez ma is így lesz, az egy dolog, hogy maga az éjfél tart egy percig, mert utána másnap nulla óra van. Itt tényleg befejeztem a témát aki érti érti
Aktív szomszédok jelentkezését várjuk.
Nevem: tsillatska, 63-as szintű vagyok.
Párom 62-es szinten áll, az Ő neve: ForgMate.
Kösziii! :))
okés! felveszlek :)
kb délután, mert ezen a gépen nem jön be a farmom :SS
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?