Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok. probalok rovid lenni.
nem tudom h tik h birjatok meg ezt h egyfeszt kicsesznek velunk ezzel a jatekel. amiota be tettek a (az ugymond konnyebben) befejezheto eventeket es megbolygattak a bonuszokat kategoria meg stb hulyesegek (magyarul mondva egy nagy kalap sz@ar/atveres volt az egesz)es meg rengeteg lesz csak h minel tobb penzt csaljanak ki az emberekbol. En mar teljesen meguntam az egeszet, amugy inkabb masra forditom az idomet mint h ejjel napal gep ellot uljek tovabra is csak h be tudjam fejezni az eventeket ami elmeletileg konnyebb kellene legyen, nagy kockakra mar sose lesz szukseg h be lehesen felyezni egy barmilyen eventet.
Egyszoval at adom az osszes farmomat:(amennyiben nem gondolom meg magam)
85szint/10piac Fo Farm
79szint/10piac
77szint/05piac ----javitva az elozohoz kepest
75szint/18piac
74szint/11piac
74szint/01piac +FA fa
73szint/13piac +sarkany
69szint/31piac
69szint/04piac
68szint/18piac
68szint/10piac
67szint/10piac
65szint/10piac +FA fa
63szint/07piac
58szint/04piac
53szint/21piac
47szint/01piac
46szint/21piac
39szint/27piac
35szint/40piac +varju
32szint/10piac
30szint/10piac
30szint/25piac
ezzek a farmok at adok a kov. cserenap utan(par dolgot meg at kel kuldjek a baratnom farmjara mivel o meg jatsza), addig irjatok batran h kinek mejk kel, es csak olyas valakinek adom at aki becsuletel gondoza majd.
Sajnálom, hogy így érzel, ezt teszed. De megértem.
Szerintem sokan ennek a döntésnek a határán mozognak.
sziasztok.probalok rovid lenni.
nem tudom h tik h birjatok meg ezt h egyfeszt kicsesznek velunk ezzel a jatekel.amiota be tettek a (az ugymond konnyebben) befejezheto eventeket es megbolygattak a bonuszokat kategoria meg stb hulyesegek (magyarul mondva egy nagy kalap sz@ar/atveres volt az egesz)es meg rengeteg lesz csak h minel tobb penzt csaljanak ki az emberekbol.En mar teljesen meguntam az egeszet,amugy inkabb masra forditom az idomet mint h ejjel napal gep ellot uljek tovabra is csak h be tudjam fejezni az eventeket ami elmeletileg konnyebb kellene legyen,nagy kockakra mar sose lesz szukseg h be lehesen felyezni egy barmilyen eventet.
Egyszoval at adom az osszes farmomat:(amennyiben nem gondolom meg magam)
85szint/10piac Fo Farm
79szint/10piac
77szint/17piac
75szint/18piac
74szint/11piac
74szint/01piac +FA fa
73szint/13piac +sarkany
69szint/31piac
69szint/04piac
68szint/18piac
68szint/10piac
67szint/10piac
65szint/10piac +FA fa
63szint/07piac
58szint/04piac
53szint/21piac
47szint/01piac
46szint/21piac
39szint/27piac
35szint/40piac +varju
32szint/10piac
30szint/10piac
30szint/25piac
ezzek a farmok at adok a kov.cserenap utan(par dolgot meg at kel kuldjek a baratnom farmjara mivel o meg jatsza),addig irjatok batran h kinek mejk kel,es csak olyas valakinek adom at aki becsuletel gondoza majd.
Pedig minden nap azt hallom, azt olvasom, akinek iphone-ja van annak NAGYON jó;)
(A csapból is ez folyik;)
jó reggelt! aki tud küldjön légyszi felreppenőt Hangahuang nak :)
Évi, köszönöm a tegnapi aratás, vetést :) Puszika
Szia! Nem vittem túlzásba az írást, csak annyit, hogy a hivataloson az enciklopédiában, harvest time alatt meg lehet találni. A lényeg viszont:
Sajnos a játékot csak iPhone, iPad és iPod Touch készülékeken lehet játszani. Ha nem ilyen készülékkel rendelkezel, nem tudsz játszani.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen fajta, típusú telefonon megy a farm, és mi kell hozzá?
Több megoldás, akár priviben is is érdekel. Köszi.
Jó reggelt.
Dehogy alszom. Sok a meló + piacozás. :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?