Farmerama játék (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek!:-)
A szemem begyulladt, de nem is akármennyire, így, még mára az is be van ütemezve.:-)
Nem hiányzott.-(((((
Keresek 80. szint feletti farmot!Adok érte:2-3 farmot is amit már nem játszok a farmok szintjei:
77
78
76
Ezért a 3 farmért kérnék cserébe egy 80. szint feletti farmot, sok mindennel, mert az én 3 farmomon sok minden van pl a 78-ason 2. 000. 000 csp!Irjatok priviben!
Van több mestersége valakinek. Ina szakadtáig termelhet. Mit kap?? Azt ami a másik meglévőben is van.
A lényeges a csatni, tökleki, 60%-ot adó torta. Ezekből el is lehet adni.
A pék, éa lekisben minden megvan ami kell. Lángos, ananászos süti, ólak érésének rövidítése, + tp, Kitehetők, + tp-étadó.
Azerintem: A sok mesterséget akkor szabad kiváltani ha már tényleg nem tud az ember mit kezdeni a csillagjaival.
Sokan tesztelték már az új mesterséget. Nincsenek elragadtatva.
Hajrá, a 300 csillag tényleg megéri. Én rögtön kiváltottam. Több a cukor, só, és eventes felröppenő is.
igenis:)
Eddig a mesterségeket akartam mert nehogymár ne legyen meg:) De most kell kb 70 csillag a 300-hoz.
na de megvan az pikk pakk ha farmozhatok:)
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
gesztenye, akkor bizony hajrá előre a kupáért, mert már a Tőled örökölt farmon is megvan, és az mégsem járja, hogy az egykori segéd leelőzze bármiben is a nagyfarmodat! :D:D
Jó reggelt!
Köszi a választ, ma húzós napom lesz, csak este leszek. Üdv. Mindenkinek.
Nézd én nem akarom elrontani a kedved. De nagy" farmot csak nagyon ritkán ajándékoz bárki idegennek.
Sok a befektetett munka.
Én rengeteg farmot elajándékoztam, és fogok is.
Főleg olyannak akinek a piaca miatt kellett. Viszonzást nem vártam, De kaptam is ha véletlenül megszorultam. PL: segédre kellett ól.Azért 1 közösségben mindig van valaki akinek kell a nagy farm. Ismerősnek szívesen adjuk. Lekvárfőzés miatt is keresnek farmot.
Neked is lesz nagy farmod. Én kb 2 hónap alatt felviszem a farmot 60. szint fölé.
Te is tedd ezt. Regizz, robotolj, mint itt mindenki. Aztán ha úgy adódik elcserélheted.
Mindenképpen a 300 csillagra gyűjts. Ezek a szakmák Ugyanazt adják, apró eltérés ha van.
És ugye Jó ha minden földön azt vethetsz amit akarsz (növény-állat) mindenképpen van hatása a kupának.
Nekem mindenhol állat van. Mindenhol ad cukrot, stb.
annyira szánalmasak a fórumon!
felteszel egy kérdést, és ahelyett, hogy válaszolnának, törlik a francba az üzenetet.
pont abból a topicból, ami az aktuális event csevegője!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?